Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie są żałośni, dziś widziałam faceta w zimowej kurtce i czapce !!! hahaha

Polecane posty

Gość gość

i jedną laske w zimowej kurtce, widac ze gruba zimowa i w kozakach z tym wieśniackim ''futerkiem'' :O a potem jak czekalam na autobus dwóch nastolatkow w krotkich spodenkach :D

Gość gość
A może rano było im zimno, bo wstali do pracy o 5 rano, a na kurtki przechodnie, jesienne ich nie stać? Nie pomyślałaś? To takie śmieszne, że ktoś jest biedny?

Gość gość
a bożżż coż za wieśniactwo z twojej strony autorko.Jedz moze do Frankfurtu ,Berlina ,Hamburga popatrz na ludzi i sie zastanów nad sobą ! Nad swoim problemem

Gość gość
Bo niektorzy ludzie to po prostu debile :)

Gość gość
Każdy chodzi jak chce kogo to obchodzi tylko debili wieśniaków "polaczków" :D

Gość gość
gówniara niedojrzała coz mozna sie spodziewać po kilkunastoletniej idiotce

Gość gość
Zagranicą tez są debile, ja widziałam we włoszech kolesia ktory w upał prawie 30stopni szedł w czapce zimowej :D i kiedys jakiegos murzyna w kurtce typowo jesienno zimowej a był upal jak cholera, moze to taka moda? robic z siebie debila i byc hipsterem cwelem ?

Gość gość
we wrześniu kurta puchowa??? to pewnie jakiś burak z pola wracał!

Gość gość
DT Forum Strona główna Felietony Zdrowie i uroda Seks i związki Styl życia Kultura Kuchnia TV Kafeteria.pl Forum Życie uczucioweLudzie są żałośni, dziś widziałam faceta w zimowej kurtce i czapce !!! hahaha Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Ludzie są żałośni, dziś widziałam faceta w zimowej kurtce i czapce !!! hahaha Dodaj do ulubionych gość dziś i jedną laske w zimowej kurtce, widac ze gruba zimowa i w kozakach z tym wieśniackim ''futerkiem'' pechowiec.gif a potem jak czekalam na autobus dwóch nastolatkow w krotkich spodenkach smiech.gif dziewiędziesiąt dwa dziś Ja widziałem z**** w podkoszulku i w czapce na łbie. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring" gość dziś A może rano było im zimno, bo wstali do pracy o 5 rano, a na kurtki przechodnie, jesienne ich nie stać? Nie pomyślałaś? To takie śmieszne, że ktoś jest biedny? gość dziś a bożżż coż za wieśniactwo z twojej strony autorko.Jedz moze do Frankfurtu ,Berlina ,Hamburga popatrz na ludzi i sie zastanów nad sobą ! Nad swoim problemem lapka.gif gość dziś Bo niektorzy ludzie to po prostu debile usmiech.gif gość dziś Każdy chodzi jak chce kogo to obchodzi tylko debili wieśniaków "polaczków" smiech.gif Krucafuks11 dziś A co was g****o obchodzi w czym kto chodzi . Nie twoja d**a i nie tobie się poci jezyk.gif ojojoj sie narobiło gość dziś gówniara niedojrzała coz mozna sie spodziewać po kilkunastoletniej idiotce Inne tematy z tej kategorii znowu o facetach, znowu!!! Mam jeszcze jakąś szansę??? gość dziś Zagranicą tez są debile, ja widziałam we włoszech kolesia ktory w upał prawie 30stopni szedł w czapce zimowej smiech.gif i kiedys jakiegos murzyna w kurtce typowo jesienno zimowej a był upal jak cholera, moze to taka moda? robic z siebie debila i byc hipsterem cwelem ?

Gość gość
Ja też dziś chodzilam w zimowej czapce.Mam chore zatoki i potwornie boli mnie głowa. Rano okropnie wiało - nie chciałam pogorszyć swojego stanu. Mam marznąć i cierpieć bo komuś się nie podoba mój ubiór?

Gość gość
gość dziś xxx a ciebie co, wypuscili z psychiatryka idiotko ?

Gość gość
A co ciebie obchodzi jak ktos jest ubrany? Ale prowincja!

Gość gość
Ludzie są żałośni, dziś czytałem topik o zimowej kurtce i czapce !!! hahaha co za głupia krowa nie ma co robić?

Gość gość
może ktoś chce szokować otoczenie i ubiera się "dziwnie ", to jeszcze jestem w stanie zrozumieć , ale jak ktoś chodzi w wełnianej czapce w domu i nigdy jej nie ściąga, to na pewno jest debilem