Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lilianna22

kompleks malych piersi

Polecane posty

Gość gość
prawictwo te z godziny dziś są brzydkie :O wczesniej inne pokazywałeś

no te piersi sa rozmiaru sredniego mysle ze kazdy facet by chcial zeby kobieta takie miala moze ciut mniejsze by tez byly ok ale na pewno nie moje

Gość gość
Najpierw sie zapoznaj z rozmiarami biustonoszy >Na c8h6ój mi to cycki od tego nie urosną

Gość gość
to jaki rozmiar nosisz?

Gość gość
Ewa sonnet ma podobno biust 70F

Gość gość
A moze na to ze wiekszosc kobiet ma zle dobrany stanik? A to powoduje znieszktalcenie sie piersi i wiele innych dolegliwosci. Tez chodzilam w byle jakich, na oko. Teraz sie dokladnie zmierzylam i odczytalam na internecie moj rozmiar. Wkleilam tu zdjecie swoich piersi i pewnie kazda z was majac takie kupilaby rozmiar AA ? A moj rozmiar to 70b i odkad mam dobrze dobrany biustonosz nic mi nie odstaje, wystaje nie przesuwa sie po prostu lezy idealnie chocbym nie wiem co robila.Poza tym w dobrze dobranym biustonoszu piersi wygladaja o wiele ladniej i nawet nie musi byc push upa zeby cokolowiek bylo jesli jest dobry rozmiar. Na chuj mi to :P

Gość gość
Autorko zmierz sie w piersiach (metr na luzno nie scisniety) i pod biustem (metr scisniety) i podaj swoje wymiary to sie okaze jaki masz rozmiar

ja nosze push-up dobrze ze mam chociaz jedrne to uniosa mi sie do gory i wygladaja na wieksze. dla mnie 70b jest za duze w miseczce odstawala mi mam a75 zawsze, nie zdarzylo sie zebym miala inny rozmiar

Gość gość
to wg was jaki ja mam rozmiar? 70/84

Gość prawictwo pospolite 143
ten ostatni link jest odpowiedza na ten zarzut z poprzedniej strony o sa srednie pechowiec.gif one sa okropnie wielkie jezyk.gif nie wiem moze dlatego mi sie tak wydaje, bo ja wcale nie mam

Gość gość
ja pierdziele tez nosze 75 A .i nie mam problemu normalny rozmiar.ogarnij sie dziewczyno.po co ci wielkie cyce jak u krowy

Gość prawictwo pospolite 143
między dużym biustem a ogromnym jest różnica.. Ogromny jest na ostatnim linku

Gość gość
Gosc twoj rozmiar to 70B co prawda podchodzi jeszcze pod 70A ale ja taki mialam i byl za maly a to jet roznica jednego cm. A jak masz pod biustem 70 to mozesz zanizyc obwod do 65 i wtedy twoj rozmiar to 65D

Gość gość
nie 70A bo 70C też jest na mnie dobre, jednak wolę B bo podnosi piersi do góry

Gość gość
ta osoba która wkleiła link co ma pełne 70b ile masz cm różnicy???

Gość gość
Autorko miseczka 70b jest mniejsza niz 75A jak mogla byc za duza? wiec radzilabym isc do normalnego sklepu a nie chinola :) Poza tym jak masz pod biustem 75 to moim zdaniem powinnas nosic obwod 70

Gość gość
no to są piersi po tym kremiku. Daaj kup jakis, zajrzyj czy ewka chodakowska nie ma czegoś na powiekszenie mięśni w piersiach i działaj :)

nie chodze do chinola kupuje z reserved najczesciej ale fakt to tez chinskie jak wszystko nie bede teraz wydawac kasy na stanik z triumpha zeby mi zatuszowal brak cyckow

Gość gość
gość 16:26 przecież te cycki wygladają jak sylikony, nie wiej babo jadem

Gość gość
Gosc twoj rozmiar to 70B co prawda podchodzi jeszcze pod 70A ale ja taki mialam i byl za maly a to jet roznica jednego cm. A jak masz pod biustem 70 to mozesz zanizyc obwod do 65 i wtedy twoj rozmiar to 65D Też tak myślę że między 70a a 70b ale właśnie nie byłam pewna

Gość gość
ja kupuje staniki w HM i miłuję sie w bardotkach, nie zawiodłam sie jeszcze, ale stanik cieżko dobrać. Ponoć jak się nachylasz to piersi w staniku powinny zostać w tym samym mniej wiecej położeniu

uwazam ze stanik mam dobrze dopasowany w staniku czuje sie komfortowo tu nie ma problemu problem jest gdy go zdejme i widze to co widze