Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lilianna22

kompleks malych piersi

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Gość podaj swoje wymiary plisss pod biustem i w buście. Co to za kremik?

Gość gość
W reserved staniki kosztuje chyba 40-50zl ? a w takim esotiqu kosztuja 50-60zł i masz wszsytkie rozmiary jakie chcesz. Zapytaj w reserved o 65d to Cie wysmieja oni tam maja tylko te niby podstawowe. NIe mowie ze masz isc do triumpha mozesz isc to esotiqu do gatty do atlantica i kupic fajny dobrze dobrany stanik za 6 dych

teraz patrze na moje staniki... kazdy jeden czy reserved czy hm czy esotiq mam A75 I pasuja idealnie dodatkowo push up to unosza mi piersi do gory

Gość gość
W esotiqu, gatta, atlantic kupisz porzadne staniki, nie musi byc od razu triumph za 150zl. w tych sklepach co wyienilam kupisz stanik za 6 dych. Zapytaj w reserved o biustonosz w rozmiarze 65 d to cie wysmieja.

Gość gość
ok nie bede Cie przekonywac, ale zdziwilabys sie jak piersi moga ladnie wygladac w naprawde dobrze dobranym staniku tez przez lata chodzilam w "dobrym" z push upem a teraz jak juz mam idealnie dobrany rozmiar nie musze miec w ogole push upa a i tak sie robia wieksze. Dobrze dobray stanik zbiera piers z plecow (te niby boczki to tez nalezy do piersi) z pod pachy idealnie trzyma nie przesuwa sie mozesz skakac biegac i nic sie z nim nie stanie i taki wlasnie biutonosz nawet push upu nie musi miec

Gość gość
rozmiar 70B to biust w wymiarach 84-86 czyli tak jak twoj

Gość gość
Musisz sobie sprawić jakąś odżywczą dietę przybrać na wadze troszkę to raz. Dwa, twój chłopak musi często je masować, szczypać, ściskać. Trzy, poszukaj kremów które dostarczają piersiom składników odżywczych tzw. Serum na piersi. Jeszcze jedna sprawa i tutaj nie żartuję, gdy się kochacie niech on kończy na twoich piersiach, a ty to sobie wmasuj. Dobrze by było też gdybyś to piła :) Ja nie żartuję w tym momencie i nie prowokuję jestem kobietą której urosły piersi z rozmiaru małego b na prawie d. Uprawiaj sporty żeby nie poszło Ci w inne partie ciała.

Gość gość
to zalezy ile masz dokladnie pod biustem bo jak masz np 74,73 to na 1000% obwod 75 jest na ciebie za duzy i powinnas nosic stanik 70B

Gość gość
Uprawiaj sporty a zwlaszcza bieganie- od niego maleja cycki polecam

hmm w cuda nie wierze chlopak masuje mi ciagle gryzie itp ale cycek ni chu"" nie chce rosnac :) owszem powieksza sie ale na chwile w chwili podniecenia

Gość gość
Autorko jak bedziesz w jakims sklepie z bielizna popros pania o stanik 70B oraz 70C przymierz i wtedy zobaczysz

Gość gość
Na twoim miejscu bym się nie przejmowała tylko to zaakceptowała,a też mam miseczkę A urodziłam troje dzieci, były większe jak karmiłam piersią a teraz wróciły do poprzedniego stanu,mąż akceptuje mnie i najważniejsze jest to czy się układa w związku.A każda z nas ma jakiś kompleks ,ideałów nie ma chyba że spod skalpela wychodzą.Głowa do góry i od zamartwiania zmarszczki się robią :)

Gość gość
Teraz to można w naturalny sposób powiększyć piersi tak że nawet nikt nie skapnie się bo całkowicie naturalnie wyglądać będą. Są zabieg takie że wstrzykuja ci do piersi roztwór soli fizjologicznej..i podobno nic nie boli i efekty utrzymują się nawet do 5ciu lat..nie ma powikłań ani nic..tylko koszt parę tysięcy jakoś 2-3tys. I piersi wyglądają tak jakby to były twoje własne które ci urosły:)

Gość gość
Autorko zwróć uwagę na jeszcze jedna rzecz. Mianowicie po dodaniu zdjecia twoich piersi ani jedna osoba nie napisala ze masz Male, nikt ci nie napisal ze jestes deska czy cos w tym stylu. Byly komentarze, ze masz ladne piersi i ze sobie robisz jaja i to prowokacja. Potem jakas dziewczyna dodala zdj piersi i jej pisali ze ma bardzo maly biust wiec moze pora glebiej sie nad tym zastanowić ? To jest kafeteria jakby naprawdę byl maly zostalabys zjechana i wyśmiana. Uwzam ze jakbys miala większe piersi byłyby dla ciebie uciążliwe oraz nie pasowaloby do twojej sylwestki bo chyba malo ważysz ? Skoro nikt cie nie skrytykowal oznacza to, ze masz normalne, ladne piersi. Forumowiczom sie podobaly, facetom tez sie spodobają. Nie masz sie czego wstydzic

Gość gość
Czy ktoś usunął mój komentarz dziewczyny? Ja pisałam prawdę i to działa jak nie chcecie wierzyć to nie:) jeśli nie chcecie żeby to chłopak wam masował i szczypał piersi to same to róbcie, a nasienie zastąpcie inną odżywną :) Miałam 75 b a teraz 75 miseczka d czasami c to zależy od kształtu miseczki.

Gość gość
A cipkę masz ładną ?

Gość gość
ja mam kompleks za malego czlonka, choc nigdy zadna dziewczyna tego mi nie powiedziala, (pewnie z grzecznosci), niemniej zawsze jeszcze chcialy pozniej umawiac sie na sex, a ja i tak chcialbym wiekszego. jezeli chodzi o piersi to nie jest akurat czesc ciala, ktora mnie rajcuje najbardziej jesli chodzi o wielkosc, to wolę nawet mniejsze. to co mi sie podoba w piersiach, to są SUTKI, one mnie kręcą. pewnie sa fanatycy piersi i dla nich jest wazny duzy rozmiar. ktos inny bedzie wolał wielki tyłek, małe stopy, ja np. preferuję zadbane dłonie i umięśnione uda. cudownie wygladają dziewczyny z małymi piersiami w zwiewnych bluzkach. Nie można podobać się wszystkim. To nie realne. Czy miss swiata podoba sie wszystkim? Wystarczy popatrzec na kandydatki a za polową to nie obejrzał bym sie (mimo, że mają "idealne piersi").

Gość gość
zdjęcie z 3 strony to nie jest twój biust tak? Bo nigdy w życiu nie uwierzę, że to jest mały biust.

Gość gość
tylko dzieciaki co nie mieli sexu lubią duże piersi, bo jeszcze nie wiedza w czym wybierać. straciłem dziewictwo z dziewczyną, co miala ogromne piersi i to była porażka, zupełnie nie wiedziałem co robić z tymi balonami. jak sie polozyla na plecach i chcialem possac sutki ( a bylo totalnie ciemno), to znalazłem je dopiero gdzieś przy jej łokciach, jakieś 30 cm od miejsca, gdzie zawsze były na obrazkach. w małe piersi zawsze mozna trafić i nic nie ucieka.

Gość gość
w małe zawsze można trafić :)? Zwłaszcza jak laska położy się na plecach HAHAHA Jak można trafić w coś czego nie ma :P Też płaska

Gość gość
Pewien ezoteryk kilka lat temu się ogłaszał że potrafii doprowadzić by rozmiar piersi zwiększył się o dwa rozmiary

Gość szwabster1pl
male piersi wcale nie sa zle. W niczym cie nie ograniczaja, nigdy nie przestana dobrze wygladac! Sa male czasami z powodu zlego stanika, najlepiej uzywac o rozmiar za duzy a beda rosnac ale co za duzo to nie zdrowo! Jedna bedzie lepiej wygladala lepiej z malymi a druga z duzymi, proste. Ehh nie lubie mowic ze male ze duze bo liczy sie ich wyglad i jakosc no i dopasowanie do osoby no i!I!IIII! gustuuu szwabster1pl

Gość szwabster1pl
lianna22 push up niszczy c****ersi, szybciej stana sie flakiem jak beda rozciagane gniecione itd. szwabster1pl

Gość gość
Nie potrzebnie bo każdy rozmiar jest a najważniejsze jest to co jest w głowie oraz ogólny wygląd człowieka, nie słuchaj hejterów i nie mądrych ludzi, pozdrawiam Maciek :-) !

Bedzie trzeba siebie w koncu zaakceptowac chociaz to ciezkie jesli wszedzie sie widzi czy oglada duze piersi i sylikony ,szkoda ze male sa tak odpychane i wysmiewane, wtedy ciezko uwierzyc ze to jednak male jest piekne , a nie duze. Kazdy woli ogladac w telewizji powiedzmy to co przykuwa oko , chyba nie widzialam jeszcze reklamy zeby wystepowaly kobiety z malymi piersiami nawet glupia zachetą do kupna telewizora jest Pani stojaca obok z wystajacym biustem :) Inaczej bysmy patrzyly na to ( kobietki z malymi piersiami ) gdyby byly one ukazywane tak samo czesto jak te duze, ale ich nie widac ani w tv ani w internecie ani nawet na wielkim bilbordzie stojacym gdzies przy drodze. Pozostaje tylko wiara w siebie , ze nie jest sie gorszym, ze przez to wcale nie jest sie odrzucanym ani wymiewanym choć czesto tak sie zdarza, nawet wsrod kolezanek niby zarty, ale jednak w kazdym zarcie czy ironii jest prawda. Moze rzeczywiscie to media wykreowaly obraz idealnej kobiety , gdzie te naprawde naturalne i piekne schodza na drugi plan, przyszly czasy , ze wszystko co duze musi byc pokazywane- piersi, pupa,oczy, usta itp a zadna nie urodzila sie idealna, potem sa kompleksy bo kobietka chce dazyc do wzoru z telewizji. My jestesmy juz troche starsze, ale co bedzie sie dzialo z terazniejszymi nastolatkami. Dziekuje za tyle odpowiedzi :)

Gość prawictwo pospolite 143
troche za bardzo sie rozczulasz nad twoimi małymi piersiami , a one nie są centrum świata , uwierz mi.. Jaki biust ma jessica alba ? Duzy ? Wcale nie .. W kostiumie kompielowym okazuje sie ze mały Powodzenie u płci przeciwnej ma ogromne