Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Waldek uświadomiony

Dziewczyna z patologicznej rodziny.

Polecane posty

Gość Waldek uświadomiony

Wczoraj przez przypadek zobaczyłem a właściwie usłyszałem co się dzieje w jej domu. Totalny sajgon. Szok. Teraz już wiem dlaczego nie chce żebym ją odprowadzał czy przychodził po nią do domu. Powiedzieć jej, że wszystko wiem, czy udawać nieświadomość ?

Gość gość
zależy co sie tam działo i ile jestescie razem

Gość Waldek uświadomiony
Domyślam się, że ojciec tłukł jej brata a mama się do tego mieszała i też jej się oberwało. Słownictwo wszystkich trzech nie należało do wyszukanych.

Gość gość
Daj sobie z nia spokoj. Na 100% bedzie cierpiala na DDA. Nie wytrzymasz z nia.

Gość gość
Najgorsze są takie z rozwalonych rodzin, k***ią sie z kim popadnie zeby tylko ktos sie nimi zainteresował :o

Gość Waldek uświadomiony
Dziękuje, nie jestem byle kim a ona się nie k****. Oczekiwałem bardziej rzeczowych odpowiedzi.

Gość tak tylko sobie gdybam
Trzeba podejść do tematu ostrożnie. Jak sam wspomnisz o jej rodzinie to może się obrazić i powiedzieć byś nie wtykał nosa w nie swoje sprawy. Istotne jest to skąd wiesz co dzieje się w jej domu i czy ona wie, że byłeś świadkiem takiej sytuacji. Jeśli wie to możesz delikatnie zagaić, ale z rozwagą. Jeśli nie wie nic o tym to musisz poczekać aż nadejdzie odpowiedni moment. Może sama zechce o tym porozmawiać.

nie wiem po ile macie lat ale ja jesli kochalbym ja i widzial szanse na zwiazek do konca zycia to zabralbym ja jak najdalej z domu.Nawet i miasta.

Gość gość
tomix29 dobrze mówi nie wiem co z was za ludzie, zamiast pomóc dziewczynie autora, na której mu zależy (?) to każecie uciekać dzieci z was

Gość gość
psychike i tak ma juz zniszczona