Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość 555555

Moja bratowa to brudas!!

Polecane posty

Gość gość 555555

Hej. Normalnie mam jej dosyć, gdy przychodzi do mnie wiecznie wpier...a się w butach na dywany wszędzie zresztą. Ja zawsze mam posprzątane i nie lubię jak ktoś przychodzi i w buciorach mi łazi jej dzieci to samo po całym mieszkaniu latają! Nie umie jej zwrócić uwagi żeby się nie obraziła. Ja jak idę do niej zawsze buty ściągam, mimo że dywan to zawsze ma brudny, odkurzony ale brudny bo też w butach często chodzą :( wku...ia mnie na maksa!

Gość gość
ona kotku wstydzi się bo ma brzydkie stopy a Ty masz ładne

Gość gość
"Nie umie jej zwrócić uwagi żeby się nie obraziła." kto nie umie?

Gość gość 555555
ja nie umie, co się czepiasz

nie "ja umie", a "ja umieM" ;/ naucz się pisać, kobieto. No cóż, przynajmniej na wykwalifikowaną sprzątaczkę się nadajesz... Bratowa może i brudas, ale Ty niedouczona :D

Gość gość 555555
idę stąd, same zakitrańce tu są

Gość gość
Za dużo się amerykańskich filmów naoglądała - tam ludzie chodzą po domu w butach - albo wiecznie w gości chodzi na imprezy w takim wypadku buty są nieodłączną częścią garderoby i też chodzi się w butach. Ty pewnie autorko buty na klatce trzymasz co ? :D

Gość odlotowakrowa
a wiesz że to niegrzeczne wymagac od gościa aby buty ściągał?i co to są"zakitrańce"?

Gość gość
"ja nie umie" :D wymiękłam :D czy coś takiego jest w ogóle możliwe? takie błędy są niewiarygodne :D

Gość gość
Zrób takie baletki na szydełku i przy wejściu daj na zmianę. Nie każdy lubi biegać na bosaka.

Gość gość
Ewentualnie daj takie szpitalne foliowe hahaha

Gość gość
wymagać od gościa zeby sciagal buty to brak kultury, nie mowiac juz o tym polskim podtykaniu kapciu goscinnych ogarnij się kobieto, chcesz to u niej sciagasz, a nic ci do tego w jakim obuwiu jej rodzina chodzi po domu

Gość gość
ja nie umie, ja nie rozumie :D :D zawsze mnie to rozwala

Gość gość
DObrze ktos pisze, nie powinno sie od gosci wymagac sdejmowania butow... inna sprawa ze goscie tez powinni miec wystarczajaca kulture i jak maja buty zablocone to sie w nich na dywany nie powinni pchac :P

Gość gość124
U mnie w domu goście wchodzą w butach, chyba że sami się domagają żeby je zdjąć. A jak jestem u kogoś i mam od progu ganiać na bosaka albo w jakichś cudzych "papuciach" to nie wiem czy sie smiac, czy tez płakać. Ludzie - odkurzaczy nie macie żeby po gościu odkurzyć, albo przeprac kawałek dywanu???

Gość seksowna S
Tylko w domach prostych, biednych ludzi ściąga się buty. Nikt na poziome tego nie żąda od swoich gości.

Gość gość
Jakbym miała prać dywan po każdym gościu to chyba wolałabym nie mieć tego dywanu.

Gość gość 555555
O jeju każdemu zdarzy się źle coś napisać! Nie macie czego się czepić"wielce wyuczone" heh ciekawa jestem ! No a co do bratowej to mam zawszę w przedpokoju kapcie :-) u siebie w domu też chodzą w butach dość często... A mnie już to wkur...a bo wiecznie mam tajfun po niej i jej dzieciach! Nawet jak zabawki porozwalają ona nie powie żeby po sobie posprzątali, a papierki po chrupkach po podłodze rozwalają... Masakra. A ten gość 55555 wyżej to nie ja ktoś podszywa się.

Gość gość
u mnie każdy sam z siebie ściaga (tylko właściciel po liczniki wpada bez, ale zawsze się pyta) ja tak samo ściągam. jak jest brudno to się nie garnę do ściagania - więc pytanie czy u autorki faktycznie jest tak czysto?

Gość gość55555
No dokładnie ja też nie mam zamiaru prać specjalnie po każdym. Z resztą tylko ona mi się tak wpier...a,nikt więcej każdy zawszę sam z siebie ściąga.

Gość gość
O widzę same bogate tu są skoro tylko u biednych buty się ściąga! Hahahaha ! U mnie zawsze buty ściągają oczywiście nie wymagam tego ale mojim zdaniem jak ktoś wchodzi w buciorach nie ma szacunku do tej osoby w kącu sprząta itp. A tu ktoś się wp*****la

Gość gość
zapraszaj rzadziej bratową z dziećmi i tyle ;p

Gość olamonolablus
to tez łaź u niej w butach i będziecie kwita

Gość gość
nie bogaci, tylko kulturalnie. autorko, skoro to taki ból posprzątać po gościach to może wywieś kartkę ,,w tym domu ściągamy buty, zbieramy papierki po swoich dzieciach i myjemy filiżanki po swojej kawie''. od razu to uprości sprawę. ps. papier toaletowy też niech swój wezmą, a co.

Gość gość
Zasadniczo to dom jest dla ludzi, a nie ludzie dla domu, więc jak sobie zrobiłaś z domu muzeum, to zapraszaj wyłącznie za odpłatnością żeby potem było na sprzątaczkę.

Gość gość55555
Gość 12:04 heh kobieto... Masz dzieci ? Jak idziesz do kogoś na kawe też nie zwracasz uwagi gdy twoje dziec***apierki rozwalają po pokoju zamiast do kosza ??? To nie źle. Widać jakie wychowanie dajesz. Moje dzieci wiedzą że papierki wyrzuca się do kosza !! Irytujesz mnie!

Gość gość
moje dzieci odkładają papierki na talerzyk czy gdzieś tam, na pewno nie łażą komuś po kuchni i nie wyrzucają do ich kosza nie rozumiem problemu.

Gość gość
wyżej to ja i nie każę sprzątać moim gościom po swoich dzieciach. może faktycznie nie mam styczności z jakimś wybitnym chamstwem (takim jak wasi znajomi), ale nie stanowi dla mnie problemu odłożenie zabawek na miejsce czy posprzątanie opakowań po słodyczach. śmieszne jesteście, wręczajcie im zmiotkę od razu w drzwiach.

Gość gość5555555
No wlaśnie odkładają na talerzyk i jest ok a od bratowej po podłodze i to nie są małe dzieci bo mają po 8lat. Rozumie wszystko i nikomu nie każe sprzątać nie wiadomo czego .

Gość gość55555
Wczoraj np. Weszli mi w butach z błota do pokoju ok posprzątam ale za chwilę stwierdzili że idą na podwórko polatać ok poszli i co chwilę kręcili się i wnosili błoto biegali po całym mieszkaniu wszędzie nanosili a ja co chwila sprzątałam a bratowa nic na to