Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość 555555

Moja bratowa to brudas!!

Polecane posty

Gość gość
to trzeba było bratankom powiedzieć ,,wytrzyjcie buty na wycieraczce, nie leży tam dla ozdoby''.

Gość gość
"Rozumie wszystko i nikomu nie każe sprzątać nie wiadomo czego . " kto rozumie?

Gość gość
Pan rozumie, pani rozumie, autorka nie rozumie. Nie odróżnia osoby trzeciej od pierwszej :D

Gość gość
Autorka to prosta kobiecina. Nie ma się co dziwić ani poglądom, ani prostackiej pisowni.

Gość gość
" Nie odróżnia osoby trzeciej od pierwszej." To dość powszechne u prostych ludzi. U nas ci co chodzą po osiedlać żebrać właśnie tak mówię: "nie umie", "nie rozumie". Tak to jest z niewykształconymi ludźmi.

Gość gość
odlotowakrowa dziś a wiesz że to niegrzeczne wymagac od gościa aby buty ściągał?i co to są"zakitrańce"? - A kto tak powiedział? Do wszystkich włażących w butach. Ja jestem z pokolenia, które jest nauczone buty ściągać. Kiedyś wszędzie były wykładziny dywanowe i buty się ściągało. Wypierz sobie jedna z drugą coś takiego. Powodzenia. Pomimo tego, że teraz są środki do prania takich rzeczy, to autorka na pewno ma czas ciągle prać i stać ją na te jednak nietanie środki do dywanów. Niegrzeczne jest włażenie w ubłoconych buciorach komuś do domu, bo to brak szacunku dla gospodarza. Autorko kup taki worek na kapcie, wrzuć je tam i umieść napis: "Drodzy goście, proszę założyć kapcie, wdzięczna podłoga." Na zdziwienie bratowej odpowiedz, że widziałaś coś takiego w jakiejś gazecie, czy internecie jako najnowszy trend savoir vivre w mieszkaniu.

Gość gość
Nie macie się czego czepić dajcie spokój dziewczynie ! Co za ludziska! O Matko! Wredne żmije

jak się nie ma odchodów na butach to śmiało można nawet hołupca na przedpokoju walnąć, albo kupacza... no nie wiem co lepsze...? hołupiec? kupacz?

Gość gość55555
Gość 12:54 no właśnie gdyby jedna z drugą wyprały w rękach by zobaczyły jak fajnie pierze się :/ dziękuje za rade.

Gość gość
Autorko jak wchodzisz do sklepu czy biura lub innego pomieszczenia to też ściągasz buty? Sorry to też jest czyjaś własność i ktoś to musi sprzątać. Nie rozumiem .

Gość gość
To jest co innego kobieto!

ja zdejmuje w każdym hipermarkecie, bo dla mnie to świętość, mam głęboki szacunek dla towarów, które ludzie wyprodukowali i dlatego nie będę bezcześcić obuwiem, nawet najlepszej jakości i marki

Gość gość
'Na zdziwienie bratowej odpowiedz, że widziałaś coś takiego w jakiejś gazecie, czy internecie jako najnowszy trend savoir vivre w mieszkaniu.' hahaha o k***a jakie cebulactwo

Gość gość
A ksiądz po kolędzie tez musi w używanych kapciach zasuwać?

Gość gość
nieee księdzu się nie godzi proponować kapci gościom już tak

Gość gość55555
Nie, dla księdza rozkładam folie hehe

Gość gość
Co za debile

Gość gość
Ja mam kilka par kapci dla gości, że tak powiem codziennych, takich, którzy często wpadają, a oni mają kapcie w swoich domach dla mnie(mama, siostra, kuzynka, koleżanka, a więc cztery pary). Nie są to kapcie ogólnego użytku, tylko przypisane do danej stopy. Jak ktoś mnie odwiedza rzadko, urzęduje w butach. Jeśli taki niecodzienny upiera się przy zdejmowaniu, prosto z mostu walę, że wrażliwa jestem na zapachy i bardzo proszę o niezdejmowanie;).

Gość gość555555
No tak ja mam kapcie dla bratowej brata itp dla tych co często przychodzą jednak bratowa Itak nie zakłada ich nikt inny ich nie nosi bo były " jej" od obcych lub od tych co żadko przychodzą nie wymagam aby ściągali buty ...

Gość gość
"Mojim", "w kącu"??? Hahaha

Gość gość
ja kiedyś byłam u rodziców swojego faceta i grzecznie zdjęłam buty i ubrałam zaproponowane kapcie , jakies wiejskie ,przepocone ,pokraczne kapciuchy. za jakieś 1,5 mc wylądowałam u dermatologa z grzybicą stóp . Proponowanie gościom noszonych kapci to dopiero szczyt prostactwa.

Gość gość555555
Gość 15:03 !!! Ale ja nikomu nie proponuje noszonych kapci !!! Czytaj ze zrozumieniem albo nie udzielaj się! Może ty rak robisz a tu udajesz wielką Panią och ach ble ...

Gość gość
kiedy pisałam swój post nie widziałam twojego ,więc wyluzuj bo ja ciebie nie atakuje

Gość gość555555
Gość 15:03 to widać jakich masz czystych teściów że odrazu po ich kapciach grzybicy dostałaś! Fujjj to obrzydliwe! Nasz czym się szczycić!

Gość gość55555
Przepraszam za literówki ale pisze na Tel . Słownikiem...

Gość gość55555
Ja nikogo nie atakuje nie mam zamiaru to mnie atakują

'mowie ze jestem wrazliwa na zapachy' - kolejna cebula. Ja p*****le, same wiesniaki :o W zyciu by mi do glowy nie przyszlo by komus sugerowac, ze mu smierdza nogi :o I potwierdzam, ze oczekiwanie, ze ktos zdejmie buty (chyba ze faktycznie ma mega bloto na nich i wytarcie nic nie daje) jest mega wiejskie :o