Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do osób, które pisały prace licencjacką. to dla mnie ważne

Polecane posty

Gość gość

podobno każda praca musi posiadać wyraźnie postawioną tezę... a ja nie do końca wyraźnie pojmuje ten temat... Moglibyście podać jaki mieliście temat pracy i jaka była Wasza teza? może wtedy się dowiem czy w mojej koncepcji pracy jest wystarczająco "wyraźna teza" Z góry dzięki!

Gość gość
ja pisałam ale nawet dokładnie tematu nie pamiętam a co dopiero tezę :)

Gość gość
Byłabym jednak wdzięczna gdyby ktoś pamiętał. Bo ja początkowo myślałam, że po prostu omówię jakiś ciekawy temat i tyle, a tu teza MUSI podobno być :(

Gość gość
teza to problem główny wynikajacy z tytulu pracy

Gość gość
ja niestety Ci raczej nie pomoge bo pisalam z fil.ang i tam troche inaczej to wygladalo bo mialam 1 rozdzial teorie 2praktyka -analiza a pod koniec bylo streszczenie,bibliorafia itp

Gość gość
Ja we wprowadzeniu pisalam ze ta praca ma na celu przedstawienie cech dramatu na podstawie konkretnego dzieła. Z tą teza to zależy od promotora i od dziedziny.

Gość gość
a jak chce napisać np o wpływie czegoś tam na kulture jakiegoś kraju to powinnam na początku napisać jakby jaki on jest a potem udowadniać to? :(

Gość gość
Piszesz wstep a tam ogolny zarys calej pracy i teze. Przynajmniej u mnie tak wymaga promotor. Musisz skontaktować sie z promotorem bo kazdy wymaga czegos innego.

Gość gość
Jeszcze nie dopisałam. Konsultuj sie na bierzaco z promotorem. To ze ja mam to pisac we wstępie nie znaczy ze ty tez tak masz miecm lepiej od razu pytac promotora bo potem moze ci skreslic pol pracy i caly wysilek pojdzie na marne. Wiem co mowie bo mi skreslono rozdzial pracy miesiąc przed obroną, naprawdę warto do pytać.

Gość gość
Oferuje pomoc w pisaniu licencjackich, magisterskich i zaliczeniowych. Przy pisaniu prac korzystam z różnorodnych źródeł, tj. pozycje literackie, czasopisma, roczniki statystyczne itp. Opieram się na źródłach powierzonych lub własnych. Cenę oraz termin ustalam z każdym indywidualnie w zależności od złożoności tematu, długości pracy oraz czasu potrzebnego na jej napisanie. Wszystkie prace powstają na indywidualne życzenie klienta od początku do końca. Zapewniam wysoką jakość, rzetelność, terminowość, anonimowość. Każda praca sprawdza jest w cenie systemem plagiatowym. NAPISZ; pelcwiktoria@onet.pl

Gość gość
Nie tylko poprawiam błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również podkreślam powtórzenia, podpowiadam, czym je zastąpić redaguje tekst i pomagam przy konstrukcji pracy. Ubieram Twoje myśli w słowa, które odpowiadają stylowi prac. Zapewniam poprawność, rzetelność, terminowość oraz niską cenę. Nie zwlekaj sprawdź swoją pracę przed oddaniem!!! Kontakt; poprawa-plagiatu@wp.pl