Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

okropny ból...

Polecane posty

Gość gość

Biore tabletki antykoncepcyjne rok czasu. Do tej pory bylo idealnie, a teraz wlasnie zwijam sie z bolu brzucha. Boli jakbym miala dostac okres, a jestem w srodku opakowania.. Co sie dzieje? Tak mnie ciagnie w dole, przy jajnikach i macicy.. o co chodzi?

Gość gość
miałaś robione w trakcie usg? to wygląda na problem z jakimiś torbielami. nei znam się ale idx konecznie do lekarza jak nie miałaś panelu hormonalnego robionego przed doborem anty to mogą byc niedopasowane

Gość gość
Nie, nie mialam usg, zaniepokoilo mnie raz to, ze krwawienie.bylo baaardzo obfite, 8 dni, mowilam o tym lekarzowi, ale.mowi, ze "to nic".. a teraz sciska i boli, do tego mdli z bolu! Pojde do innego lekarza, bo chya cos nie tak jest.. co prawda zdarzylo mi sie.jedno opoznienie wziecia tabletki, ale to raczej nie sa objawy ciazy..

Gość gość
to są objawy mięśniaka powodują go właśnie tabletki zrób sobie usg dopochwowe

Gość gość
A czy miesniaki sa grozne? Moga sie wchlonac po odpowiedniej kuracji? Dziekuje za odpowiedz, ale troche sie przestraszylam..!

Gość gość
cokolwiek leczonego nie jest groźne - nieleczone oczywiście, że jest. koniecznie musisz mieć usg zrobione

Gość gość
Jejku, poczytalam o miesniakach, ze czasem.bol promieniuje do nerki, a mnie kilka.dni temu bardzo bolala, tak, ze az bol mnie sparalizowal w ktoryms.momencie. Byl krotki, ale baardzo intensywny i przeszywajacy. Do tego dwa tygodnie temu krwawilam po stosunku. A dzis bol nie do wytrzymania.. Pasuje do miesniakow.. Tylko jesli juz boli, to czy one nie sa duze? Mam 21 lat, nie chcialabym miec kiedys problemow z ciaza! Pedze do lekarza , jak najszybciej!