Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

byłyscie dzisiaj w lidlu

Polecane posty

Gość gość
codziennie niskie ceny kotku

Gość gość
nie a co

Gość gość
nie chodze do takich sklepów... Tam nawet chleb nie jest świeży tylko pakowany

Gość lidl lubelski
rano z pracy wracałem i zaszedłem po drodze po gazetkę i lunch boxa,sklep jeszcze byl zamknięty,a pod sklepem kolejka biedoty stoi,na półce z przecenami paste rybną łapali,jakieś wędliny i inne farfocle,obciach jak cho/lera,rano więcej tam nie pójdę więcej...

>>>nie chodze do takich sklepów... Tam nawet chleb nie jest świeży tylko pakowany<<< Jak nie chodzisz, to jakim cudem wiesz, co w nich sprzedają :D ? Akurat w Lidlu jest do wyboru kilka rodzajów pieczonego na miejscu, JADALNEGO i całkiem smacznego chleba :). Kupisz u nich 0,5 kilowy chleb za 1,50, który ma smak i konsystencję chleba, i można go zjeść nawet na drugi dzień. x >>>rano z pracy wracałem<<< Bo strój ochroniarza zdjąłem i burdel, w którym pracuję zamknąłem :D :D :D. x >>>zaszedłem po drodze po gazetkę<<< Coby mieć czym zadek wytrzeć, bo czytać przecież nie potrafię :D :D :D. x >>> i lunch boxa<<< Bo takim głąbem jestem, ze nawet nie wiem, co to słowo oznacza :D :D :D, ale brzmi tak zagranicznie :D :D :D x >>>sklep jeszcze byl zamknięty,a pod sklepem kolejka biedoty stoi,na półce z przecenami paste rybną łapali,jakieś wędliny i inne farfocle<<< C i u l u głupi: jeżeli pod zamkniętym jeszcze sklepem stali, to jak te przecenione rzeczy z półek ściągali :D ? Ja często kupuję w Lidlu przecenione dobre wędliny w plasterkach. Mają zazwyczaj jeszcze tydzień ważności, więc nie ma problemu jeżeli zjem je sobie na kolację :D. Różnic w smaku suchej kiełbasy jakoś nie zauważyłem. x >>>obciach jak cho/lera<<< Być takim C I U L E M, co nawet prostej prowokacji napisać nie potrafi :D :D :D x >>rano więcej tam nie pójdę więcej...<<< Podobno tacy jak Ty, zaczynają pod Lidlem, żebrać dopiero po południu :D :D :D.

Gość gość
towar niskiej jakosci w hipermarketach .. Ja chodze po swiezy chleb prosto z piekarni i ciepły zawsze do małego osiedlowego sklepu w ktorym trudnia sie tylko sprzedaża pieczywa ..

>>>towar niskiej jakosci w hipermarketach .. Ja chodze po swiezy chleb prosto z piekarni i ciepły zawsze do małego osiedlowego sklepu w ktorym trudnia sie tylko sprzedaża pieczywa ..<<< Mądry człowiek najpierw sprawdza, a dopiero potem ocenia :). Sklep firmowy piekarni pod moim domem jest czynny do 17-stej, a z pracy wracam często po 20-stej. Ciekawe, jak mam w nim kupić świeży chleb na kolację. Lidla mam po drodze i po dwudziestej kupię jeszcze ciepły, smaczny chleb, który umili mi wieczór :). I jest to jedyny market, w którym chleb mi smakuje. Może przy okazji, zajdź do Lidla i kup sobie chleb śródziemnomorski :). Tego smaku w swojej piekarni raczej nie doświadczysz :D.

Gość lidl lubelski
misio 1 co ty pier/dolisz trepie? to po tym chlebie? przyznaj się...

Gość lidlowapani
ja zaraz ide zrobic zakupy w lidlu. udajecie ze nie chodzicie do biedry i lidla to ciekawe skad takie kolejki kilometrowe zawsze sa. do piotra i pawla pewnie wszyscy wala hehe gdzie 3 zapakowane i obrane marchewki kosztuja 10 zł. hej misiek polecam bulki ciemne z duza iloscia ziaremn takie dluzsze, jak paluchy, ok 1zl czy troszke ponad, przepyszne. do tego kefir pilosa :)

Gość gość
Chodzę do lidla i biedrony - ale kupuje tam raczej podstawowe produkty - żadnych ich napojów/chipsów/ wędlin nie kupuje, czasem mi się zdarzy łososia w plastrach wędzonego kupić - ale ostatnio przed biedronem moim staje samochód - przyczepa w którym można się zaopatrzyć w rybki świeże i wędzone - bardzo dobre. Latem nawet facet warzywniaka otwiera i wszystko ludzie kupują u niego. Ja często na rynek jadę po warzywa i owoce. Generalnie w biedronie kupuje tak - mleko bez laktozy - trubo tanie - bułkę tartą - często mięso surowe - ręczniki papierowe mają chyba najlepsze - jogurty/kefiry/śmietany - mrożonki - jajka - jak nie mam wyboru Natomiast moim ulubionym sklepem jest Kaufland zdecydowanie.

Gość lidlowapani
do 13:36 nie kupuj bulki tartej, lepiej zrobic samemu, znajomy mi powiedzial ktory w piekarni robi ze czesto i splesniale resztki trafiaja do rozrabniarki

Gość gość
Uuuu to mi dałeś do myślenia.

>>>żadnych ich napojów/chipsów/ wędlin nie kupuje<<< Gęste soki nie są złe, a jeśli chodzi o wędliny, to część produkuje dla nich Tarczyński. Jego wędliny są zawsze dobre :). Polecam Ci szynkę swojską. Za 29,99/kg masz szynkę zbliżoną smakiem do dawnych prawdziwych szynek. Naprawdę warto spróbować :). Mi smakuje ich sucha krakowska :). Mają też doskonałe lody czekoladowe (1l w niebieskim opakowaniu). Porzuciłem dla nich Carte d'Or Algidy :).

Gość gość
Ja lubię wędliny zielińskiego - tarczyński robi dla nich dla lidla i jeszcze swoją markę wyrabia. A generalnie rzecz ujmując jadam mało nawet bardzo mało wędlin 1-2 razy w tygodniu. I wolę kupić pół kg mielonego lub łopatkę i sama zmielić i zrobić pieczeń z koperkiem czy inny dodatkiem :) A jak zostanie to na obiad podsmażyć.

Gość merkaba
ja mam porównanie z niemieckim a polskim na towar nie ma co narzekac ale na róznice cen w niemczech jest taniej za ten sam towar co w polsce i to nawet po 50%

Gość gość
I soków też nie poleca, ale to już nie chodzi o biedre lidla czy cokolwiek innego - pakrtycznie wszystkie te soki są dosładzane i robione z koncentratu...

Gość gość
a z Tymi cenami to ciekawe - ostatnio byłam w szczecinie i chciałam się wybrać i czytałąm kilka opracowań cenowych to wychodziło że jest trochę drożej w Niemczech - typu krosaint u nas dla przykładu 1zł a u nich 30 euro centów.

Gość gość
Brawo Wszyscy utrzymują zagraniczne sklepy a małe upadają Cudze chwalicie swego nie znacie !!! Lepiej że nie wiecie co jecie ,wyjdzie Wam za kilka lat fuuj współczuję

>>>pakrtycznie wszystkie te soki są dosładzane i robione z koncentratu...<<< Jak wszystkie inne :( :( :(.

Gość gość
Ja w lidlu kupuje czesto ryby w puszkach, uwielbiam :D ale moim ulubionym sklepem jest biedronka i moze jeszcze polo market, bo mam blisko i w tych dwoch sklepach kupuje wszystko czego mi potrzeba. A po warzywa i owoce chodze do warzywniaka.

>>>Brawo Wszyscy utrzymują zagraniczne sklepy a małe upadają Cudze chwalicie swego nie znacie !!! Lepiej że nie wiecie co jecie ,wyjdzie Wam za kilka lat fuuj współczuję<<< Wybacz, ale za detaliczną spożywkę biorą się w Polsce głównie niezbyt rozgarnięci handlowcy :(. Wiem z doświadczenia :(. A dobre małe sklepy spożywcze na moim osiedlu nadal prosperują mimo konkurencji Żabki i Stokrotki. Po prostu mają DOBRE TOWARY, a nie śmieci kupione z przeceny na hurtowej wyprzedaży :(. Od czasu, gdy w takim jednym sklepiku, kupiłem loda dwa lata przeterminowanego, to już przestałem dziwić się, ze ludzie go omijają :(.

Gość gość
JA już dawno temu przestałam pić soki z kartonów i butelek - czasem do drinków kupuje ale to sporadycznie - natomiast kupuje i pije dużo wody mineralnej - teraz ostatnio kupiłam żródlaną wodę czyli mniej zmineralizowaną bo się boje że kamienie w nerkach zaczną mi się odkładać. Z drugiej strony jak ma dzieci to pewnie trudniej wcisnąć takiemu wodę do picia - sok szybciej wchodzi :) ALe to już lepiej bobofruta kupić.

Gość lidlowapani
nie kupuje miesa "z ulicy"