Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majaki

BP Karlik

Polecane posty

Gość Majaki

Czy ktoś z Was podróżował z Karlikiem z Opola???

Gość gość
Ale co to jest? Jakiś hotel, czy co?

Gość Majaki
Nie, no, biuro podróży, przecież jest w temacie i zastanawiam się nad ich propozycjami, bo mają ciekawą ofertę, zarówno cenowo jak i wydają się być ok. jakościowo

Gość trenerka
Opole? Ale gdzie oni się mieszczą? Chyba nie słyszałam o nich, a muszę zaplanować zimowisko jakieś, mają takie oferty?

Gość Szczok
Mi się zdarzyło. Trochę zamieszania było przy rezerwacji, bo zmienialiśmy hotel wostatniej chwili, ale pracownica była kompetentna i nie stanowiło to żadnego problemu. Więc w sumie mogę polecić.

Gość gość
Oni mają biuro na Ozimskiej 30, z tego co wiem, a na ich stronie masz już oferte zimowa :)

Gość Kornelica
Ja w zasadzie też. Na Karliku były ładne zdjęcia hotelu w Grecji, które zachęciły nas do zakupu oferty przez to biuro, na miejscu było jeszcze piękniej, więc nie żałujemy z mężem :)

Piękna KRYPTOREKLAMA :) :) :). x Kretyn od biura rachunkowego w Poznaniu powinien się od Was uczyć :). x Jeżeli jeszcze rozrzucilibyście te wpisy bardziej w czasie, to wyszłoby zupełnie wiarygodnie :). x A tak w ciągu jednej godziny znalazło się na forum 5 osób "związanych" z tą małą firmą. Prawdziwy CUD :D :D :D.