Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W Doniecku użyto taktycznej broni atomowej? Na to wygląda

Polecane posty

Gość gość

Miało to miejsce 20 września. Po wybuchu dym przypominał grzyba atomowego. Ukraińscy dziennikarze mówią, że to taktyczna broń atomowa, media zagraniczne na ten temat milczą, Rosja zaprzecza i nikt nie zmierzył skażenia powietrza. Nie wiem, co o tym myśleć.

Gość gość
Nie mogę wkleić linka, czemu to forum jest takie złośliwe? To ważna informacja.

szczerze? jakis czas temu przestalam sie przejmowac Donieckiem i cala reszta, nie mam na to wplywu, a przynajmniej spie spokojniej.

Szkoda że Ty masz jądra zamiast mózgu :( :( :( i takie durnoty nadal wypisujesz :(. x To musi być dla Ciebie tragedia, mieć twardego fiuta zamiast mózgu, a miękką ciapę w miejscu fiuta :(.

Gość gość
Wkleiłam linka, żeby udowodnić, że nie wymyśliłam sobie tego, że to nie prowo.

Gość gość
Jaki mamy na to wpływ? Pikietujmy przed rosyjską ambasadą przeciwko wojnie, przeciwko użyciu broni atomowej. Chcecie mieć bombę atomową spuszczoną na Warszawę, albo na Wasze miasta? Tłumaczenie, ze żyjecie w małym mieście albo na wsi jest żadne, bo i tak dopadnie Was choroba popromienna.

>>>Pikietujmy przed rosyjską ambasadą przeciwko wojnie, przeciwko użyciu broni atomowej. Chcecie mieć bombę atomową spuszczoną na Warszawę, albo na Wasze miasta?<<< Posłuchaj głupia ukraińska c_po. To, że za _merykańskie srebrniki usiłujecie zrobić z Ukrainy drugą Libię i wstawić tam wojska wielkiego brata, nie oznacza, że swoimi KŁAMSTWAMI sprowokujesz Polaków do nadstawiania za Twój interes karku. Tylko prawdziwy idiota da się nabrać na takie podpuchy. Wasza propaganda łże jak pies. Także normalni Ukraińcy opamiętają się w końcu i spalą Was na Majdanie, tak samo jak Wy spaliliście bezbronnych ludzi w Odessie. Czego Wam, czyli mordercom spod znaku Bandery szczerze życzę.