Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem ze studiami wieczny student wybór

Polecane posty

Gość gość

Sęk w tym że nie mam żadnej pasji i jakiegoś szczególnego zainteresowania. Moja rodzina już się ze mnie śmieje bo byłam na dwóch kierunkach i nic z tego.. Wogołe mnie to nie interesowało. Czy możecie mi polecić jakiś kierunek . Wiem że po każdym kierunku ciężko teraz znależć pracę jednak nie tylko o to chodzi chciałabym żeby to mnie interesowało. Studiowałam już zarządzanie - moim zdaniem bezsensu i filologię polską .. Jest tu może taka osobaktóra przeszła przez to samo ?i znalazła swoje miejsce na ziemii?

Gość gość
Może udaj się do doradcy zawodowego. Albo samodzielnie: wybierz się do osiedlowej biblioteki, obejdź wszystkie działy, wypożycz po jednej książce z każdego, który ciętrochę interesuje, poczytaj. Poczytaj więcej. Uzupełnij wiedzęprzez internet i wybierz coś dla siebie. W kwestii zatrudnienia dość uniwersalną poradą są języki obce, które zawsze się przydają, bez względu na przyszły zawód. Ale nie każdego to interesuje :)

Kurcze i to jest właśnie ten problem dzisiejszej młodzieży. Brak jakiejkolwiek pasji. Obserwuję ze zdumieniem jak moi znajomi i rówieśnicy miotają się pomiędzy kierunkami, zmieniają, sami nie wiedząc co ich tak naprawdę interesuje, bo nie interesuje ich nic. Smutne to.