Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Panowie jestem bardzo szczupla iii.....

Polecane posty

Gość gość

i nie mam piersi jestem deska :( mam juz za soba okres dojrzewania itd, moj wiek 27, moj wzrost 164, waga 45 a moje cycki pozal sie boze :((( strasznie sie tego wstydze i waszych spojrzen ze myslicie oo fajna ale nie nie cyckow nie ma odpada

Gość gość
a pipke masz fajną?

Gość gość
dajcie spokoj piszcie normalnie... wiem ze bylo tysiace takich tematow ale jak patrzylam na zdj tych kobiet to nie mialy sie nad czym uzalac a ja niestety mam :(

Gość gość
popiszcie ze mna

Gość gość
nie martw się kotku, ale chyba lubisz seks?:)

Gość gość
czy lubie jak mam ochote to tak :( ale stanik zostaje :(

Gość gość
no to masz kotku faceta?

Gość prawictwo pospolite 143
I co myslisz , że ci tu napiszemy , że wolimy małe ? Biust to tylko 10 % atrakcyjnosci kobiety .. Jest jeszcze twarz , tyłek , nogi , waga , talia Ja zwracam uwage na całokształt , a nie na jedną częsc ciała .. Wiec nawet jesli masz mikroskopijne piersi , to mi nie przeszkadza o ile masz inne zalety .

Jak dla mnie kobiety wyglądają są sexy z małymi piersiami i ładnym tyłkiem :). Piersi nie mają dla mnie większego znaczenia.

Gość gość
Dziewczyno czym Ty sie martwisz? Wiesz jak niewygodnie miec duze?

Gość jednakdlube
Niewiem.... troche lipa, ja mam piersi D, czasem E zalezy jaki okres cyklu:) jestem szczupla i wysoka.... 170/60 kg:)

Gość gość
martwie sie tym ze czuje sie zle w swoim ciele, te spojrzenia smiechy :( ja wygladam jak dziecko bez stanika jak decha, z dwoma gwozdzikami chodzi mi o brodawki hmmmm powiem Wam co mowia inni mowia ze mam fajne nogi tylek, ze mila twarz, :( niby milo i fajnieee ale cycki porazkaaa

Gość gość
O jezu, mam to samo. 170 wzrostu, 50 kg wagi, przytyć nie mogę choćbym nie wiem co jadła. Piersi można szukać pod mikroskopem, dobrze, że chociaż tyłek mam fajny. I mimo, że mój facet mówi, że podobam Mu się i bardziej kręcą Go tyłki, to i tak czasami gdy patrzę w lustro myślę sobie - Gdybym tylko miała większe, byłoby ekstra... :)

Gość gość
kolezanko Ty masz dobry wzrost moglabys isc na modelke ja jestem za niska, powiem Ci ze moj mi tez tak mowi ze go cycki nie interesuja on woli nogi i tylek a to mam swietne.... no ale ja :( dziwnie sie czuje ze wogole nie zwraca uwagi nie chce dotykac, moze dlatego ze mu zabronilam, noo po prostu to mnie dobijaa

Teraz wkleje dziewczyne , która ma małe piersi https://www.youtube.com/watch?v=-BZKi5RYoaI Podoba mi się jednak jej całokształt , jej nogi i talia Piersi to tylko 10 % atrakcyjnosci , jest jeszcze pozostałych 90 % ( twarz , talia , waga , nogi , cameltoe , tyłek itd itp )

kiedy jest problem ? Gdy osiągasz notę mniej niż 50 % brzydka twarz , brak tali , nadwaga , nieciekawy biust , brzydkie krocze , kiepski tyłek itd itp.. Tej dizewczynie mozna spokojnie wystawić 80 % ( czyli daje radę ) http://www.kindgirls.com/video/emily_bloom2/202/

Gość gość
kurcze nie wiem jak tu wstawic zdj

wchodzisz na fotosik.pl i klikasz dodaj zdjęcie

Gość gość
fotosik.pl - dodaj zdjęcia , wybierz zdjęcie

są małe , ale przynajmniej nie wiszą ?

Gość gość
Hej, Ty masz biust większy niż ja, na prawdę. Może dlatego Twój facet nie chce ich dotykać, bo zna Twój kompleks, sama piszesz, że kochasz się tylko w staniku(?), to co, stanik ma całować? Współczuję Ci. Postaraj się jakoś przemóc. Moje piersi, mimo iż takie mikroskopy, sa bardzo wrażliwe na dotyk, ssanie, pocałunki no i mój facet nie stroni od tego, wie, że to na mnie działa i lubię to.

Gość gość
ja mysle ze to takie zdj tu tylko wyszlo :( bo mam tak rece i tak scisnelam i dlatego

twoje piersi nie są powodem do kompleksów .. Znacznie wiekszym powodem do kompleksów jest nadwaga.. . Przywiązujesz do tego za dużą wagę..

MAsz miseczke A czy AA ?

silikony to jest mega porazka .. Nic nie zastapi prawdziwego biustu , nawet jesli jest mały Piersi dody budzą we mnie obrzydzenie

Gość gość
45 kg to jest nadwaga przeciez to niedowaga powinnam wazyc jakies 50