Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Panowie jestem bardzo szczupla iii.....

Polecane posty

Gość gość
zdj bez nie dodam bez przesady

Gość prawictwo pospolite 143
wlasnie co to zmieni w ocenie jakby dała bez stanika ? Wiadomo , ze jej piersi sa małe

to juz lepiej gdyby dała foto w bieliznie całego ciała .. Wtedy byłoby wiecej wiadomo

Gość gość
panowie juz mowilam ze jestem szczupla.... nie ma sensu nie bede dawac takich zdj chcialam sie zapytac jedynie o te nieszczesne cycki

mi jej piersi bez biustonosza nie potrzebne .. Widziałem około 1 000 000 piersi małych i dużych w sieci i 1 000 001 raczej nic by nie zmieniło ..

Gość gość
pewnie takkk

Ja jej udowodniłem , że z małymi piersiami mozna byc sexy.

Gość gość
bo moj facet je omijaa

Gość gość
a ty omijasz jego jaja ?

Gość gość
to nie przez twoje piersi , tylko trafiłaś na takiego , który nie lubi zabawy biustem ?

Gość gość
Moim zdaniem u autorki wszystko ok. Malutkie, sliczniutkie.

Gość gość
hmmm no chyba nie zwraca uwagi na cycki moze i dobrze moze nie ja nie wiem, on woli jak juz pisalam nogi i tylki to go bardziej podniecaaa

jej, chyba nie warto przejmować się takimi rzeczami... jeśli facet nie chciałby Cie tylko dlatego że masz małe piersi to chyba lepiej sobie odpuścic, co? Przecież to jakie masz walory fizyczne nie decydują o tym jak faceci Cie postrzegają.

Gość gość
masz racje kolezanko ale wiesz to jest i tak przykre jak uslyszysz cos z ust faceta :) ze inna lepsza bo ma czym oddychac no i pewnosc siebie spada jeszcze bardziej

Gość gość
zycie jest piekne nie ma sie co przejmowacc drobiazgami

Gość gość
Autorko, a mozesz podac jakies swoje wymiary? bo wychodzi, ze wzrostem i wagą jestesmy do siebie podobne, i ja naprawde wyszłam z wszystkich kompleksów, co więcej nie mam zamiaru tyć ;) więc chyba przesadzasz, dużeo jest w głowie

Gość gość
wymiary czego???

Gość gość
wiesz ja tez nie chce tyc, bo woli siebie taka chuda ale cycki moglabym miec ciut wieksze

Gość gość
np w biuście właśnie (pobijesz niesamowite 79cm? :D). a serio lubię swoje chude, malocyckowe ciało :P faceci też nie narzekają

Gość gość
a sluchaj masz jakies foty??? swoje albo aktorke co ma podobne i w jakim wieku jestes oooo faceci nie narzekaja a co mowiaa

Gość gość
To tak nie ma, nie można mieć ciastko i zjeść ciastko :P raz (jeden jedyny) znalazłam babkę która przy podobnej budowie miała spore piersi (ale prawdopodobnie była kiedyś grubsza i schudła). Przy naszej niedowadze z czego te cycki mają być? a dekolt z pierwszej strony ładny jest, lubię własnie dekolty bo nie wyglądają wulgarnie. albo chodzenie bez stanika http://bi.gazeta.pl/im/9b/4c/fe/z16665755V,Ewa-Chodakowska.jpg ubrana śliczine ale coś razi :P

Gość gość
nie wlaczy sie ta stronaa niestety taki dekolt wyszedl bo scisnelam rece i sie przez to cycki powiekszyly :) a tak to wyglada normalniee

Gość gość
zdjęć takich w miare normalnych nie mam :P pasuje na mnie 65B (albo 60C jak sie znajdzie) wszystko zalezy od stanika (a ja pushupów tez nie lubię)....nie mogę fot żadnych dodać x zapytałam ostatnio mojego faceta jakby miał wybrać to co by miało mi sie zmnieszyć: cycki czy tyłek (też niezbyt okazały). wiesz że powiedział, że cycki? :P