Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Panowie jestem bardzo szczupla iii.....

Polecane posty

jestem facetem i naprawde nie rozumiem kobiet. W czym problem jak facet kocha to male piersi tez!!! Moja dziewczyna ma male piersi a kreci mnie jak nie wiem co

Gość gość
hmmm w tych linkach sa fajne cyckiii ;//// ja takich nie mam i pewnie miec nie bede

Gość gość
Dlatego widzisz autorko, też jestem płaska ale przestało mi to przeszkadzać. fakt faktem, dotyk faceta odegrał w tym spora rolę :P ale powiem tak, jak jakiś uwielbia wielkie piersi itd to nie będzie się nami interesował. jednak większość ludzi nie zwraca na takie pierdoły uwagi i potem podoma im się każdy cm ciała ukochanego

Gość gość
przeciez te zdjecia co wklejałaś są bardzo podobne :D mam 66cm pod biustem i 79 w biuście

Gość gość
dzieki Wam bardzo tak myslalam ze nie spotkam sie tu z przyjazna opinia, ze po mnie pojedziecie ze co to ma byc ze z czym do ludzi... Hmmm no ja sie widywalam z takim jednym mowil ze fajna kotka

Chcesz to napisz do mnie :)bo ufam ze jestes super dziewczyna. Jak chcesz podaje mejla ale nic na sile :) walek1402@wp.pl

Gość gość
o widzisz, już masz koniotrzepa chetnego na wymianę mailową :P ja generalnie kpię w takich tematach, ale Ty piszesz w normalny sposob, widać, ze nie jesteś jakas zapatrzona w siebie. Stąd podzieliłam się moimi małymi sekretami x wszystko tkwi w głowie, poznasz naprawde fajnego faceta to zobaczysz że i we wspólnym życiu będzie dobrze i od Twoich kraglości nie odczepi ;) Mój np. marzył o większej ilości rąk bo stwierdził, ze dwie to za malo :D

Gość gość
Na pewno masz cycki większe od mózgu skoro napíerdalasz kilka stron o takich d**erelach.

Gość gość
nie bede podawac maila :)) bo chcialam tutaj podac, kazdy facet wali ;/ niektorzy sie z tym nie kryja :p haha, noo ja raczej jestem normalna zwykla dziewczyna dzieki Kochana ;))

Gość gość
heheheh tez sie dziwiee ze ten temat sie rozwinal :P

Gość gość
ktos jeszcze chce pogadac???

Gość prawictwo pospolite 143
a ile masz w biodrach ?

Gość gość
W biodrach mam 110 cm jesli tak Cie to interesuje.