Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezerwatywa ... w wazonie

Polecane posty

Gość gość

no więc... nie wiem czy śmiać się czy płakać. Spotykam się z obcokrajowcem, bo wyprowadziłam się do Danii. Fajny facet. To było nasze trzecie spotkanie i w związku z tym, że było strasznie zimno on zaprosił mnie do siebie. Rozmawialiśmy, wygłupialiśmy się, całowaliśmy. No rewelka ^^ pod koniec spotkania spojrzałam w stronę białego wazonu, dużego a tam w środku same prezerwatywy, zapakowane :D wszedzie gumki, w biedronce tylu nie widziałam :D Pierwsze co pomyślałam: regularnie ***** to w takim razie po co mnie zaprosił. Wkurzyłam się, poczułam się dziwnie. Od 6 lat jest sam i ma prawo robić co chce no ale dalej się z nim spotykać? Może ma na zapas, nie wiem ale to było dziwne. Mógł je chociaż schować

Gość gość
wolisz seks bez gumki?

Gość gość
przyprowadza rózne łatwe cizie co w tym dziwnego ? to nie jego wina że ty myslisz o małżeństwie i zaciągnięciu go do ołtarza

Gość gość
No i co strasznego - on nie ma sie czego wstydzic. Jest po prostu przezorny i przygotowany na wszystko. Facet z jajem - wie czego chce. W istotnym momencie nie bedzie musial wybiegac do apteki czy kondomatu.

Gość gość
Myslałam, że prezerwatywy były w wazonie zamiast kwiitów, że tak ładne stały i przypominały kwiaty :P