Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Moja katechetka porównała pedofilie do niepójścia w niedzielę do kościoła!

Polecane posty

Gość

Kiedy jedna dziwczyna zwróciła uwage na problem pedofilii, siostra zaatakowała ją czy była w niedzielę w kościele i że jest to grzech ciężki. Zapytała czy jest pewna swojego zbawienia gdyby teraz umarła i że każdy ma grzechy na swoim sumieniu. Jestem w szoku. Chyba przepisze się na etykę :O

Gość gość
to jest pedauka nie katechetka :P

Gość gość
przepisz sie, ja na religie nie chodziłam a ją to chyba szatan opetał albo w najlepszym razie bóg ją opuścił :)

Gość gość
Idiotka. Taki jest właśnie kk :/

Gość gość
a co w tym wielkiego jak ksiądz wyjmie kuta/fona spod sutanny i weźmie 11 letniego chłopczyka i mu wcisnie do tyłka ,po czym będzie stękał i sapał aż mu slina z gęby cieknie na gołe plecy dziecka , później ksiądz bierze w suta psioka dzieciaka i ssie puki nie wywoła ejakulacji normalka normalnie, czego sie czepiacie, każdy ma grzechy

Gość gość
tiny .pl/q64x7 ;)

Gość gość
To nie powód, żebyś przepisywała się an etykę, bo na religię chodzisz dla Boga, a nie dla katechetki. Dodam, ze moja też była okropna, faworyzowała 3 dziewczyny, resztę traktowała gorzej i zachowywała się nie po chrześcijańsku, a chodziła do kościoła, spowiadała się, przystępowała do Komunii.

Gość
To nie powód, żebyś przepisywała się an etykę, bo na religię chodzisz dla Boga, a nie dla katechetki. Dodam, ze moja też była okropna, faworyzowała 3 dziewczyny, resztę traktowała gorzej i zachowywała się nie po chrześcijańsku, a chodziła do kościoła, spowiadała się, przystępowała do Komunii. x Masz racje. Raczej zostane na religii bo jestem wierząca, ale nie wiem czy wytrzymam bo ona naprawde jest p**********a :O Chce nas zabrać na msze, ale nie chodzi o zwykłą tylko o uwolnienie (czyli msza egzorcystyczna)

Gość Awo
No może się przepisz, bo raczej nieciekawie tam macie na religii. A wybór jest

Gość gość
słaba prowokacja 2/10

Gość
to nie jest prowokacja :)

Gość
hej :) nie moge pisać wpadłam tylko na chwile na kafeterie :)

Gość Awo
Szkoda, a w nocy będziesz mogła?

Gość gośćgosc18szok
Co za fanatycy... Nie wiem kto w ogóle dopuszcza takich ludzi do prowadzenia takich lekcji... A co do mszy egzorcystycznej to moze byc ciekawie. Sama chciałabym na taka isc, tzn chciałam, bo teraz to nie większy w ogóle w Boga wierze. Ogólnie takie tematy sa interesujące czy sie wierzy czy nie. Jeszcze mam pytanie spoza tematu. Dlaczego good girl gone bad ma dwa rożne awatarem pod tym samym nickiem? To jest tak na kasę ze jak sie zmieni awatar to przy starych postach stary zostaje?

Gość gość
gość wczoraj To nie powód, żebyś przepisywała się an etykę, bo na religię chodzisz dla Boga, a nie dla katechetki. xxx Nie. Chodzi się na religię (w tym wieku, autorka pewnie dawno po bierzmowaniu), po to aby móc potem wziąć ślub kościelny w KK, żeby nie żyć w grzechu. Do tego jest potrzebne świadectwo z religii.

Gość
Jeszcze mam pytanie spoza tematu. Dlaczego good girl gone bad ma dwa rożne awatarem pod tym samym nickiem? To jest tak na kasę ze jak sie zmieni awatar to przy starych postach stary zostaje? x BO zmieniłam awatar, ale przy starych postach zostaje taki jaki miałam pisząc tamte posty :)

Gość gość
pewnie ta katechetka biblii nigdy nie czytała x "Gdy się modlicie, nie bądźcie jak obłudnicy. Oni lubią w synagogach i na rogach ulic wystawać i modlić się, żeby się ludziom pokazać. Zaprawdę, powiadam wam: otrzymali już swoją nagrodę. 6 Ty zaś, gdy chcesz się modlić, wejdź do swej izdebki, zamknij drzwi i módl się do Ojca twego, który jest w ukryciu" ewangelia Mateusza 6-5,6 x a poza tym chodzenie do kk to bałwochwalstwo bo pełno tam figur jest