Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wygląda wasz typow dzień roboczy i weekend

Polecane posty

Gość gość

po kolei, od wstania z łóżka

Gość gość
ostatnio nie pracuję, większość dnia spędzam w internecie, ostatnio na kafe

Gość gość
pracujący dzien taki sam jak weekend ...jeden wuj, jedynie niedziela - najczesciej sprzątam niedzialami, bo wszystkie niedziele są ...ujowate

Gość gość
ale o której wstajecie, co po kolei robicie, azd o wieczora o której idziecie spac

Gość gość
wstaje - ide na sika - wracam do łóżka, poleżeć z lubym - prowadzimy działanoś i nie mamy normowanego czasu pracy - więc śpimy do oporu często. Potem do laptopa ogarnąć co i jak, on poprawia co trzeba i obdzwania problemowców - ja robie śniadanie często w formie obiadu o 11-12. Potem prysznic i on wychodzi ja sprzątam trochę - zawsze komputer mam przy sobie, jadę na zakupy robię na 18-19 obiado/kolację. Często jak mi się nudzi jadę sobie do koleżanki na kawkę pogadać. Jak on wraca 18-19 jemy co zmajstrowałam. Jeszcze na godzinkę do kompa obgadać co i jak , Jakiś filmik serial i do spanka. I takie są 4 dni w tygodniu. Natomiast pt-nd nie pracujemy - często w piątek mamy ustawione jakieś zakupy większe/ lekarza/kręgarza/ kino/jakieś pierdoły dziś np byliśmy po szrotach poszukać fotela kierwocy do mojego auta bo jest niewygodny. Z kotem u veta bo jakiegoś robaka zobaczyłam w futerku - odchody pchły - więc jakaś pchła go dzióbie. Zoologiczny bo jakieś bajery na później dla kota i teraz wróciliśmy - zaraz zmajstruje jakieś jedzonko.

Gość gość
wow, trzy dni weekendu...cały jeden roboczy dzień wolny- wszystko da się załatwić;-) cool