Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego dopiero teraz powiedziała mi o ciąży ?

Polecane posty

Gość gość

Miałem romans ze wspólniczka. Zaczęło się od romansu, a teraz kocham ją. Jedyny problem to moja dla mnie już była żona. Wzięliśmy ślub jako 22 latkowie. Żona zdradziła mnie 3 lata temu ze swoim pacjentem. Wyjechała na staż i cóż wróciła. Wprowadziłem się z naszego mieszkania. Za miesiąc mam pierwszą rozprawę rozwodowa. Moja ukochana jest w 4 miesięcu ciąży, będę miał synka. Dopiero dziś powiedziała mi o dziecku, ale stwierdziła, że chceżebym wrócił do żony, a ona dziecko chce wychować nasze dziecko sama. Co ja man teraz zrobić ? Ja nie chce wracać do żony, chce byc z moim dzieckiem i jego mamą. Drogie kobiety pomóżcie mi ?

Gość gość
Dlaczego dopiero teraz powiedziała mi o ciąży ? Dlaczego tak się zachowuje ? Dlaczego chce żebym został z żoną ?Dlaczego chce mnie odciąć od dziecka ?

Gość gość
te pytania powinienes zadac jej

Gość gość
moze ktos jej cos nagadal

Gość gość
Miałem prawo dowiedzieć się o ciąży zaraz po tym jak ona się dowiedziała. Jestem tak samo ojcem jak ona matką dla tego dziecka.

Gość gość
proste , w jej oczach jesteś k...ur ....em , zdradzałeś żone z nią czyli na tamten czas kochanką , żadna kobieta nie chce takiego padlinozercy na stałe , pech chciał ze jeste w ciazy ale już podjełą woli sama wychowywać dziecko niz mmiec ciebie w domu , kobieta potrzebowała seksu a nie zycia z kims takim , zdradzałes zone tzreba było od niej odejsc skoro niby nie byłą fer a ty brałeś sie za dwie , kochanka twoja nawet mądra osoba po co jej taki problem jak ty

Gość gość
Ale ja chce wziąść oodpowiedzialność za moje dziecko.

Gość gość
Kochanka jest zapewne po trzydziestce i chciała bociana a nie faceta do opierania :P

Gość gość
bo uznala ze na ojca nadajesz sie jak slon do baletu? a patrzac na to co wyprawiasz na meza nadajesz sie tak samo? :classic_cool:

Gość gość
To moja żona zdradzila mnie, a kiedy powiedziałem że chce rozrodu uciekła na staż. Dla mnie ona nie istnieje. Nie ja jestem winien rozpadowy związku.

Gość gość
a kiedykolwiek istniala?

Gość gość
Nie jesteś winien? Masz dziecko z inną, jak masz dowody przeciwko żonie, to może będzie rozpad małżeństwa z waszej obopólnej winy. Ona Ciebie zdradzała i Ty nie byłeś lepszy. A kochanka najwyraźniej chciała tylko dziecka. Ty jej nie jesteś potrzebny, bo na co jej ktoś taki, co za jakiś czas ją zdradzi? Zdradzałeś żonę z nią, to i ją potem puścisz kantem. Dobrze, że ona zdaje sobie z tego sprawę. Widzisz, trzymałeś dwie sroki za ogon i nie masz żadnej w garści, tak to jest.

Gość gość
Do autora- ""ale stwierdziła, że chce żebym wrócił do żony, a ona dziecko chce wychować nasze dziecko sama. " rzadko która kobieta skazuje się dobrowolnie na samotne wychowywanie dziecka, więc są dwie opcje: 1. Musiała byc nieprzekonana do waszego rozstania z żoną i nie chce kłopotów i woli być sama z dzieciakiem 2. Wykorzystała cię niczym ( sorry) bank spermy

Gość gość
Powiadasz będziesz miał syna a ona jest w czwartym miesiącu? To niemożliwe raczej w czwartym nie widać jeszcze co tam w brzuchu rośnie. Ona musi być w piątym miesiącu nie w czwartym.

Gość gość
Ona ma 28 lat. Jest młoda, piękna. Zmieniła moje życie. Ja chcę rozwodu. Twierdzi, że jest pewna ze chce wychować dziecko sama po rowzmowie moją żoną. Nasze małżeństwo od 3 lat istnieje tylko na papieże. Nie żyjemy razem.

Gość gość
Baranie złożyłeś pozew rozwodowy? Jeżeli nie, to masz odpowiedź.

Gość gość
Złożyłem. Jak tylko wróciła wprowadziłem się z mieszkania, złożyłem pozew o rozwód. Che udowodnić jedynej kobiecie która kocham, że jest dla mnie ważna. I nasze dziecko też. Co mogę jeszcze zrobić ?

Gość gość
daj jej spokój, jak zachce to moze wroci. nie chce być z toba to nie naciskaj, moze zwyczajnie jej się oczy otworzyly, spadły rózowe okulary. pewnie dowiedziala sie czegos od twojje żony co ją umocnilo w takim postanowieniu.