Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napalona_niezle

pomoz mi w pieszczeniu muszelki

Polecane posty

Gość napalona_niezle
o widze, ze ktos mnie podszyl

Gość gość
No ja raczej tez nie podaje takiej informacji publicznie . Ech ..szkoda . N.

Gość gość
Napalona to normalne tutaj-tw

Gość gość
To nie popiszemy Natalia ?

Gość napalona_niezle
oczywiscie z fajnego klimatu ktos oczywiscie sie musial podszyc. Jak masz fantazje o klockach to otworz osobny temat albo napewno znajdziesz taki na kafe. Ale naszczescie mozna odcedzic kulturalnych facetow i fajnie popisac z nimi nawet o ostrym seksie. Aha i jak sie podszywasz pod mojego nicka to przepisz go przynajmniej poprawnie.

Gość gość
napalona (ta prawdziwa) buchasz seksem wiadome, ze wszyscy wiedza co ty piszesz a co podszywki. Dalej potrzebujesz pomocy? Jestem chetny ci dogodzic ale bedzie ostro.

Gość Tomastom
jak wygląda Twoja muszelka ?:)

Gość napalona_niezle
Ogolona, gladziutka, różowa lechtaczka, zazwyczaj mokra i gotowa

Gość gość
Mój kutas chętnie by pojezdzil po takiej gładkiej cipeczce a potem chętnie zanurzyl się w niej

Gość napalona_niezle
Ale lubię najpierw języczek poczuć, mozesz wessac się w nią zlizac moje soczki na przejście do zanurzenia się w niej jest zawsze czas, chociaż nie ukrywam lubię tak czasami z marszu mieć kutasa w sobie jak potrzebuje mocnego rzniecia zależy od nastroju

Gość kawaler 40 letni
napalona_niezle a kawaler dalej czeka :-)

Gość kawaler 40 letni
i się nie może doczekać :-)

Gość kawaler 40 letni
A taką mam ochotę coś podziałać

Gość gość
Rozloz nóżki mała, zrobię ci taką minetke że nie pożałujesz. Podnieś kiecke połóż nogi o stół wysoko,żebym miał jak najlepsze dojscie, ale jesteś już mokra, smakujesz cudownie, wyciągnij cycki na wierzch masuj je, kręcę językiem po guziczki i z penetruje ci pochwe dwoma palcami ale wiem że mazysz o czymś wiekszym.daj mi suty podoje je.rób dobie narazie dobrze twoje piersi są obłędne pozwolisz zrobić sobie Hiszpana zanim wbije się w twoja pizde?

Gość napalona_niezle
Oj nareszcie jakaś konkretna propozycja, uklekam przed tobą wcielasz olejek w moje cycki są na tyle duże ze twój k***s znika w nich unosisz się w górę i w dół pieprzac moje cycki, ściskam je abyś czuł ze jest ciasno twój k***s wynurza się z moich cyckow i pieszcze jego końcówkę jezyczkiem. Zaczynasz mnie mocno walić ale nie pozwolę ci tak szybko skończyć moja p**deczka domaga się pieszczot

Gość gość
Nie mam zamiaru kończyć twoje cycki to początek zabawy mała, widzę ze jesteś ostra, lubisz ostre ruchanko. Daj mi dziurki wylize je najpierw. Klekasz posłusznie opierasz się posłusznie na łokciach wypnij dupę tak dobrze zaczynam od lechtaczki jest mokra i gorąca przesuwam język do drugiej dziurki. Jeczysz lubisz to suczko.

Gość napalona_niezle
Oj tak penetruj moje dziurki przygotuj je obydwie na przyjęcie k****a. Obydwie są spragnione, klepnij mnie w d**e, dominuj. Chce być twoja.

Gość gość
Lize twoje dziurki ale każe ci wziąść mojego kutasa do buzi. Wygodnie kładę się na łóżku a ty zabierasz się za moją palę. Och jak dobrze ciagniesz, chwyc mnie za jaja, twoje usta pracują jak szalone takiego loda nie miałem dawno, jestem gotowy trysnać ci prosto w twarz ale powstrzymuje się bo twoje otwory są za bardzo kuszace. Połóż się na wznak

Gość napalona_niezle
Spijam słodkości twojego k****a kładę się na łóżku wchodzisz we mnie stanowczo i zaczynasz jazde, podnosisz moje biodra co ułatwia penetracje twoje jaja klaszcza o moje posladki, jecze z rozkoszy, wije biodrami aby czuć cie glebiej

Gość gość
Rze cie jak oszalały ale czeka cię jeszcze niespodzianka, wyciągam k****a dotykam czubkiem twojej lechtaczki ale go nie wkladam, wiem ze go pragniesz maleńka. Odwraca cie na brzuch pociągam pupe troszeczkę ale masz z******ta d**e, powolutku wchodzę w druga dziurke, jest ciasna mój k***s zaraz eksploduje, Jeczysz z rozkoszy uniosłas biodra wyżej chcesz abym walił cie glebiej. Wedle życzeń maleńka posuwam cie ostro, chcę słyszeć czy ci dobrze

Gość napalona_niezle
Cudownie, wal mnie mocno tak jak lubię dotknij mi cipki nie zapominaj o niej, zaczynasz ugniatac moja muszelkę palcami, k***s wiruje w drugiej dziurce, tak tak wal mnie jeszcze troche jeszcze

Gość gość
O moją pani dupcze cie teraz na całego zagłębiam 2 palce w c***e jednoczesnie, widze ze ci dobrze suczko dawno cie tak nikt nie w******** moje jaja stają się twarde o tak jadę jadę jeszcze parę ruchów i trysne

Gość napalona_niezle
Ja zaraz dojde twoje dłonie i kutas robią cuda tak fala rozkoszy przeszywa moje ciało wije się w orgazmie tryskasz mi na dupę sperma zzlewa się w kierunku cipki rozcierasz mi ją po dupie dotykając jeszcze cipki. Cudowny oegazm

Gość gość
Ale cię wyruchalem maleńka wprawdzie trysnalem na rękę nie na twoja dupę ale miałem to przed oczyma. Jestes zajebista kochanka. Chcę to powtórzyć kiedyś.

Gość gość
Pewnie moja muszelka jest bardzo wymagajaca. Dzięki za orgazm, mój wibrator nie nadazal bo wyobrażałam sobie ze naprawdę jestem *****nko super uczucie

Gość gość
Napalona mapisz suczko :* remek.wp@wp.pl

Gość spotr_lubelskie
Napalona chętnie pokażę Ci k****a

Gość spotr_lubelskie
Jest wydepilowany

Gość spotr_lubelskie
W pracy bym Cię ostro penetrował. Jak się ubierasz do pracy i jaką nosisz bieliznę

Gość spotr_lubelskie
Ja mam wygolonego