Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tesknie

Polecane posty

Gość gość
Nie,jestem A.Myślałam że kiedyś że spotkałam faceta innego od wszystkich,widziałam w nim szlachetne serce i wrażliwa duszę,braterstwo,empatię,zdolność umiejętnego rozmawiania i rozumienia ludzi.Nikt jak on nie potrafił czytać w moich myślach i nikt -jak on nie potrafił bardziej mnie wzruszyć i rozczulić.Uroda (to nie wszystko)choć dla mnie jest przystojny ,jednak mnie pochłonęły jego oczy i jego piękne wnętrze.Trzymałam go na dystans,bo chciałam sie przekonać czy faktycznie zależy mu na mnie -jako osobie ,czy chce mnie jedynie(.....)zresztą gdyby nawet to nigdy bym mu na to nie pozwoliła chyba żeby poważnie się zdeklarował.Jednak on chyba ,nie zrobił żadnego kroku,potem gdzieś czytałam texty na temat mojego tyłka,itp,linki do piosenek o erotycznej tematyce..cóż rozczarowałam się,bo to pierwszy mężczyzna dzięki któremu uwierzyłam ze prawdziwa miłość istnieje,że sprawiedliwość istnieje,że ktoś potrafi zrozumieć mnie bez słów,nie oceniać i po prostu być.Ufałam mu,bardzo mnie zranił..zranił też bliską mi osobę -choć wiem że nie celowo i nawet mu wybaczyłam ,bo inaczej gdy ktoś nagminnie krzywdzi celowo ...a inaczej gdy z przyczyn niezależnych coś się zdarza i tyle.Był moja bratnia duszą czuje stratę i żal,bo teraz odwrócił się do mnie plecami..oddalił.po części to rozumiem bo jak sam napisał zmienił swój status(formalnie)jednak boli mnie bardzo że po tym czasie drwi ze mnie i zupełnie inaczej mnie ocenia,słucha plotek i kłamstw,wierzy podłym ludziom,jeszcze teraz wychodzą jego motywy,a ja wierzyłam ze on tak samo jak ja -ceni sferę duchową bardziej niż jakąś tam fizyczność.Zdruzgotana Wenus.

Gość gość
tesknie Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat tesknie Poprzednie 1...282930 31 Następne gość wczoraj hey big in japan nic nie chlapnąłeś napisz mi jakąś wiadomość na @ będzie miłousmiech.gif gość wczoraj hejka nie narzucasz się japan skąd ten pomysł skrobnij coś na @usmiech.gif gość wczoraj Ach tak?ja nie powiedziałam że masz się walić.czy kiedykolwiek odrzuciłam Cię w jakikolwiek sposób.Smuci mnie tylko jedno ze pisząc o podnieceniu dajesz mi jedynie taki sygnał że mnie nie kochasz,że może chcesz mnie jedynie brzydko mówiąc "przelecieć"smutas.gif gość wczoraj ...i wcale się nie narzucasz,napisz na priv a będzie mi miło.usmiech.gif dobranoc ty o którym ja stale.....usmiech.gif tak jak ty. gość wczoraj a co chcesz mnie " przelecieć"? ha ha gość wczoraj W inny sposób raczej i wylądować obok dobranoc słodziaku misiaku.oczko.gif gość dziś Tęsknię. A. Wenus gość dziś Wiem. Swoją tęsknotą obudziłaś mnie. Kocha Cię bardzo...bardzo..Wenus.A.teraz idz już spać smiech.gif przyznawać mi się teraz dziś który potrafi ten makaron gotować usmiech.gif Inne tematy z tej kategorii co zrobic aby maz na nowo mnie podniecal? Flirt gość dziś Nie,jestem A.Myślałam że kiedyś że spotkałam faceta innego od wszystkich,widziałam w nim szlachetne serce i wrażliwa duszę,braterstwo,empatię,zdolność umiejętnego rozmawiania i rozumienia ludzi.Nikt jak on nie potrafił czytać w moich myślach i nikt -jak on nie potrafił bardziej mnie wzruszyć i rozczulić.Uroda (to nie wszystko)choć dla mnie jest przystojny ,jednak mnie pochłonęły jego oczy i jego piękne wnętrze.Trzymałam go na dystans,bo chciałam sie przekonać czy faktycznie zależy mu na mnie -jako osobie ,czy chce mnie jedynie(.....)zresztą gdyby nawet to nigdy bym mu na to nie pozwoliła chyba żeby poważnie się zdeklarował.Jednak on chyba ,nie zrobił żadnego kroku,potem gdzieś czytałam texty na temat mojego tyłka,itp,linki do piosenek o erotycznej tematyce..cóż rozczarowałam się,bo to pierwszy mężczyzna dzięki któremu uwierzyłam ze prawdziwa miłość istnieje,że sprawiedliwość istnieje,że ktoś potrafi zrozumieć mnie bez słów,nie oceniać i po prostu być.Ufałam mu,bardzo mnie zranił..zranił też bliską mi osobę -choć wiem że nie celowo i nawet mu wybaczyłam ,bo inaczej gdy ktoś nagminnie krzywdzi celowo ...a inaczej gdy z przyczyn niezależnych coś się zdarza i tyle.Był moja bratnia duszą czuje stratę i żal,bo teraz odwrócił się do mnie plecami..oddalił.po części to rozumiem bo jak sam napisał zmienił swój status(formalnie)jednak boli mnie bardzo że po tym czasie drwi ze mnie i zupełnie inaczej mnie ocenia,słucha plotek i kłamstw,wierzy podłym ludziom,jeszcze teraz wychodzą jego motywy,a ja wierzyłam ze on tak samo jak ja -ceni sferę duchową bardziej niż jakąś tam fizyczność.Zdruzgotana Wenus. Czyścimy ! szambo !!!

Gość gość
znowu debil :D

Gość gość
tesknie Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat tesknie Poprzednie 1...282930 31 Następne gość wczoraj hey big in japan nic nie chlapnąłeś napisz mi jakąś wiadomość na @ będzie miłousmiech.gif gość wczoraj hejka nie narzucasz się japan skąd ten pomysł skrobnij coś na @usmiech.gif gość wczoraj Ach tak?ja nie powiedziałam że masz się walić.czy kiedykolwiek odrzuciłam Cię w jakikolwiek sposób.Smuci mnie tylko jedno ze pisząc o podnieceniu dajesz mi jedynie taki sygnał że mnie nie kochasz,że może chcesz mnie jedynie brzydko mówiąc "przelecieć"smutas.gif gość wczoraj ...i wcale się nie narzucasz,napisz na priv a będzie mi miło.usmiech.gif dobranoc ty o którym ja stale.....usmiech.gif tak jak ty. gość wczoraj a co chcesz mnie " przelecieć"? ha ha gość wczoraj W inny sposób raczej i wylądować obok dobranoc słodziaku misiaku.oczko.gif gość dziś Tęsknię. A. Wenus gość dziś Wiem. Swoją tęsknotą obudziłaś mnie. Kocha Cię bardzo...bardzo..Wenus.A.teraz idz już spać smiech.gif przyznawać mi się teraz dziś który potrafi ten makaron gotować usmiech.gif Inne tematy z tej kategorii co zrobic aby maz na nowo mnie podniecal? Flirt gość dziś Nie,jestem A.Myślałam że kiedyś że spotkałam faceta innego od wszystkich,widziałam w nim szlachetne serce i wrażliwa duszę,braterstwo,empatię,zdolność umiejętnego rozmawiania i rozumienia ludzi.Nikt jak on nie potrafił czytać w moich myślach i nikt -jak on nie potrafił bardziej mnie wzruszyć i rozczulić.Uroda (to nie wszystko)choć dla mnie jest przystojny ,jednak mnie pochłonęły jego oczy i jego piękne wnętrze.Trzymałam go na dystans,bo chciałam sie przekonać czy faktycznie zależy mu na mnie -jako osobie ,czy chce mnie jedynie(.....)zresztą gdyby nawet to nigdy bym mu na to nie pozwoliła chyba żeby poważnie się zdeklarował.Jednak on chyba ,nie zrobił żadnego kroku,potem gdzieś czytałam texty na temat mojego tyłka,itp,linki do piosenek o erotycznej tematyce..cóż rozczarowałam się,bo to pierwszy mężczyzna dzięki któremu uwierzyłam ze prawdziwa miłość istnieje,że sprawiedliwość istnieje,że ktoś potrafi zrozumieć mnie bez słów,nie oceniać i po prostu być.Ufałam mu,bardzo mnie zranił..zranił też bliską mi osobę -choć wiem że nie celowo i nawet mu wybaczyłam ,bo inaczej gdy ktoś nagminnie krzywdzi celowo ...a inaczej gdy z przyczyn niezależnych coś się zdarza i tyle.Był moja bratnia duszą czuje stratę i żal,bo teraz odwrócił się do mnie plecami..oddalił.po części to rozumiem bo jak sam napisał zmienił swój status(formalnie)jednak boli mnie bardzo że po tym czasie drwi ze mnie i zupełnie inaczej mnie ocenia,słucha plotek i kłamstw,wierzy podłym ludziom,jeszcze teraz wychodzą jego motywy,a ja wierzyłam ze on tak samo jak ja -ceni sferę duchową bardziej niż jakąś tam fizyczność.Zdruzgotana Wenus. a jak :D

Gość gość
Nie lubię Cię A,jesteś fałszywa,lecisz na kasę i pozycję.dzień przesiedziany przy kawusi i internetowych tematach typu "pudelek" zamiast sama złapać się za uczciwą pracę a nie ciuszki markowe ,szpileczki kosmetyki itp...wrobiłaś go w dziecko czy się mylę?Wenus.

Gość gość
Zamykam w sobie ból, ukrywam wciąż tęsknotę. Wiem że nie będziesz mój i nie chcę myśleć o tym. Kocham Cię i nienawidzę, jedno większe od drugiego w nieznośnym świecie się gubię. Nie mogę wydostać się z niego. A przecież pragnę tak mało. Serca radości, uśmiechu. Lecz cóż kocham Cię bez cienia wątpliwości. I chociaż złoszczę się na samą siebie prawda jest jednak taka że nie mogę żyć bez Ciebie...

Gość gość
Moja Droga Zdruzgotana Wenus to On poleciał na kasę.A.dziecko mówisz robił aż zrobił:D

Gość gość
to o co ta A ciągle skomli?dobrze ze zrobił-będzie pewnie /a może już jest ...nie wiem ,cudownym ojcem pewnie ,potrafi się świetnie zajmować dziećmi ,nie jedną przedszkolankę w tym doskonałym podejściu bije na głowę.Gratuluję mu dzidziusia.On ma talent nie tylko wychowawczy ale i psychologiczny. Wątpię że on poleciał na kasę bo on na takiego nie wygląda(nie wygląda na próżnego -jak ta A)....on ma inne priorytety i chwała mu za to!Wenus.

Gość gość
A co mnie obchodzi On, niech sobie wychowuje dzieciaka. Ja tęsknię i kocham swoją Wenus. A Ty nią nie jesteś.

Gość gość
To ja jestem Wenus, Moja Droga :) Ale czy Ty jestes les, ze mnie kochasz?

Gość gość
No Moja Droga, cóż to za pytanie? Co ma moja miłość do Ciebie z moją orientacją seksualną? A. jeśli pytasz to Ci odpowiem , że jestem aseksualna. Nie przeszkadza mi to bym Cię kochała. Z utęsknieniem czekam na smsa od Ciebie , wiesz one są miodem na moje obolałe serce.

Gość gość
Ania

Gość gość
Jak baba kocha babe to nie moze byc aseksualna. Musi byc co najmniej biseksualna, bo orientacja seks. wyraza sie nie tylko przez techniki seks. ale tez poprzez uczucia, wiec bez sciemy :classic_cool:

Gość gość
Witaj Moja Droga. Jesli to prawda, ze jestes aseksualna, to czy kochasz mnie miloscia siostrzana? Czy nie bedzie Ci przeszkadzac fakt, ze ja seksualnie preferuje plec meska? Jesli mnie kochasz jak siostra siostre, to fakt ten nie powinien Ci przeszkadzac, taka mam nadzieje...Napisz, jak Ty widzisz nasza wzajemna relacje...Twoja Wenus A.

Gość gość
Moja Droga, Ty milczysz, czy czyms Cię uraziłam? :(

Gość gość
lesbo s********j :D nie racz mnie przywoływac szmatko

Gość gość
Moja Droga Wenus odpowiadając na Twoje pytanie , zapewniam Cię, że kocham Cię miłością blizniaczą i nie ma ona zabarwień seksualnych. Nie przeszkadza mi to czy jesteś z kimś w związku. Jeżeli jesteś tą właściwą Wenus, której szukam powinnaś to wiedzieć. Prosiłam rano o esemesa, dostałam go i bardzo dziękuję. Teraz jestem pewna ,że czytasz moje posty i jesteś tutaj. Moje serce się nie myliło. Tylko nie rozumiem dlaczego nie chcesz zapoznać się ze mną w realu.A.jeżeli możesz to wytłumacz mi to, dlaczego tak się upierasz.

Gość gość
Moja Droga, boje sie spotkac sie z Toba w realu z kilku powodow: po pierwsze nie jestem miss swiata i boje sie, ze moglabym sie Tobie nie spodobac, po drugie obawiam sie, ze gdy Cie ujrze, zakocham sie w Tobie i nie bedzie juz odwrotu... Ja tak do konca nie jestem hetero i wiem, ze moge oddac serce drugiej kobiecie...

Gość gość
gość dziś lesbo s********j smiech.gif nie racz mnie przywoływac szmatko No gościu nie popisuj się swoją inteligencją , czy ktoś Cię prosi o pisanie komentarzy.

Gość gość
Piszą podszywy :(

Gość gość
Zamilklas, Moja Droga :( Przestraszylas sie moich słów :( Mam wiele zahamowan, wiem...Nie potrafie inaczej, chyba ze przekonasz mnie, bym sie nie bała...

Gość szarik na 102
Była kiedyś wyspa Lesbo...

Gość gość
ja tez tesknie

Gość gość
Znam co najmniej 5 kobiet imieniem Anna,więc to marne provo.Wenus.