Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tesknie

Polecane posty

Gość gość
Nie mylcie seksu z miłością, bo on nie ma z nią nic wspólnego. Seks musi mieć też swoje granice bo już nie jednemu człowiekowi zniszczył życie.

Gość gość
Nie smieje sie z Ciebie, Moja Droga :) Bardziej smieje sie sama z siebie :) No i jestem wesola, majac swiadomosc, ze tu jestes, chociaz tylko via net, ale mam z Toba kontakt Gwiazdeczko :)

Gość gość
dziewczyny czy nie jest przykro wkladac sobie cos sztucznego ? :) to tak jakby sie jadlo zupe z platkami ze styropianu ....

Gość gość
Moja Droga Anno nie wiem czy dobrze myślę ale nie rozmawiamy same. Chyba mamy towarzystwo.

Gość gość
Nie było mnie przez chwilę i to nie ja z Tobą rozmawiałam.

Gość gość
Hmmm, moze powinnysmy zaczernic nicki, Moja Droga? :)

Gość gość
Pytanie do dziewczyn...up jak kobieta dojrzała;)

Gość gość
Moja Droga miło było pogawędzić lecz dziś mnie coś wcześnie muli. Jeżeli pozwolisz to się pożegnam.

Gość gość
Chyba Cię też nie ma więc DOBRANOC😘

Gość gość
dobranoc moja droga

Gość gość
Jestem Kochana. Nie odchodz. Zboczylysmy z tematu naszego uczucia, pozwalajac sobie na frywolne komentarze. Bywa. Wszak dobrze czasem pozartowac w luzniejszej atmosferze. Pisalas, ze nie jestes les, tylko aseks.. Jak to sie wobec tego stalo, ze zdolna jestes pokochac kobiete? Czy to pierwszy raz, kiedy angazujesz sie uczuciowo w relacje z druga pania? Twoja Anna

Gość gość
Zamilklas Kochana :( A jednak Cie urazilam... Nigdy sobie nie wybacze tego mojego niewyparzonego jezyka, zawsze wszystko psuje! :(

Gość gość
Witam Cię gościu powyżej. Zamilkłam bo myślę, że rozmawiałam nie z tą osobą której szukam. Ta właściwa jest tutaj ale nie chce się ujawnić i ona nie jest less ani też osobą o tak niskich pobudkach erotycznych. Gdybyś uważnie czytała moje wypowiedzi wszystko było by Ci jasne. A kochać kogoś można na różne sposoby i nie tylko na tle seksualnym. Jesteś osobą o niskim rozwoju duchowym, wybacz,że oceniam. Pozdrawiam i życzę miłego dnia. A dla Mojej Ukochane Wenus przesyłam ❤️.

Gość gość
Witaj Moja Droga. Faktycznie, to prawda co piszesz, nie jestem zadna less, ani nie zaspokajam sie plastikowym kikutem, jak probowano mi tutaj sugerowac. Preferuje milosc duchowa i wystrzegam sie uciech cielesnych. Napisz mi cos milego Moja Droga. Caluje. Twoja Anna ❤️

Gość gość
gościu 17,50 podpisuję się pod tym obiema rękami ,nie jestem żadna Anna ,jestem Wenus.

Gość gość
Moja Droga Anno jeżeli bawi Cię ze mną rozmowa możemy kontynuować dalej. Podaj temat. Moja Kochana Wenus do Ciebie mam prośbę chcę rozwikłać Twoje słowo wytrych. Bym mogła pogłówkować musisz mnie trochę naprowadzić. Zadaj pytanie.

Gość gość
Moja Droga, Twoja intuicja jest dzisiaj z jakichs powodow wyraznie oslabiona. Anna i Wenus to jedna i ta sama osoba, czyli ja. Pisalam Ci przeciez o tym. Pisalam takze, ze lubie czasami pozartowac, szczegolnie przy kieliszku wytrawnego wina. Pitym samotnie przed monitorem laptopa nota bene. Coz, widze ze poczucie humoru i dystans sa Ci ostatnimi czasy obce. Czyzby zimowe przesilenie? Moze jakies zmartwienia? Kochana, głowa do gory :) Usmiechnij sie! Twoja Wenus A.

Gość gość
Och, kurcze z Twoją intuicją też coś niedobrze, bo czytając mój post wyczuła byś , że napisałam go do dwóch osób celowo. Pewnie jeden kieliszek winka za dużo. Może i ja sobie przyniosę i wypijemy wspólnie pod monitor, dla rozjaśnienia myśli.To zdrówko Moja Kochana. Stuk..stuk..

Gość gość
Ja nie pjię wina ,w ogóle nic nie piję.!Wenus.

Gość gość
A tak przy okazji opowiem Ci dowcip: Przychodzi klientka do jasnowidza i puka ...puk..puk a jasnowidz pyta....kto tam? Tak się ma tą intuicję jak jasno widzenie.

Gość gość
Alez wlasnie zauwazylam, ze napisalas do dwoch roznych osob, a przeciez Anna=Wenus. Ales Ty dzisiaj roztrzepana, Moja Droga :)

Gość gość
haha nie pijesz a sikasz...żaba też nie pije i sika. Masz coś z żaby?

Gość gość
Jak się jest zakochanym to i roztrzepanym. Jak czuję Ciebie to mi serce chce wyskoczyć a palce nie trafiają na klawisze.

Gość gość
A tak na powitanie ślę Ci 😘

Gość gość
Naprawde jestes we mnie zakochana? Ostatnio pisalas, ze kochasz mnie jak siostre. To jak to w koncu jest? Jaki Ty naprawde rodzaj milosci do mnie zywisz, Moja Droga? Przyznaj sie :)

Gość gość
Pewnie i na pożegnanie bo jestem na forum do 20:00 przenoszę się w inny wymiar. Będę ponownie po 22:00

Gość gość
bzdura ,najpierw klient musiałby podać szczegóły o tym skąd się znają,żeby jasnowidz się zorientował ze to akurat ta a nie inna osoba...np.pisze klient do jasnowidza znamy się z przeszłosci i nasi rodzice znaja się od zawsze .wtedy ten jasnowidz ma pewność ze chodzi o kogos z dzieciństwa ,a jeszcze jak klinent napisze /powie czym się zajmuje i przytoczy np,słowa rozmowy sprzed np.18 lat,to wtedy jasnowidz juz nie ma wątpliwośći.W ten właśnie sposób zostałam jasnowidzem,!!-jak sama napisałaś i to nie dar intuicji tylko fakty!!które istotnie miały miejsce.

Gość gość
bzdura ,najpierw klient musiałby podać szczegóły o tym skąd się znają,żeby jasnowidz się zorientował ze to akurat ta a nie inna osoba...np.pisze klient do jasnowidza znamy się z przeszłosci i nasi rodzice znaja się od zawsze .wtedy ten jasnowidz ma pewność ze chodzi o kogos z dzieciństwa ,a jeszcze jak klinent napisze /powie czym się zajmuje i przytoczy np,słowa rozmowy sprzed np.18 lat,to wtedy jasnowidz juz nie ma wątpliwośći.W ten właśnie sposób zostałam jasnowidzem,!!-jak sama napisałaś i to nie dar intuicji tylko fakty!!które istotnie miały miejsce.

Gość gość
To określ Moja Droga mój kolor oczu i włosy, będę miała pewność ,że rozmawiam z Moją WENUS.

Gość gość
Nie na kolor Twych oczu zwracalam uwage, lecz na ich wyraz. Na te namietnosc, ktora z nich bila z kazdym Twym spojrzeniem. Na cieplo, ktore z nich plynelo i wlewalo sie w moja dusze. Czy taka odpowiedz bedzie satysfakcjonujaca, bys uznala ze nie klamie co do mojej tozsamosci? Twoja Wenus A.