Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tesknie

Polecane posty

Gość gość
tam się spotkacie :D dobranoc

Gość gość
Ciemna noc...a ja nie moge spac...przewracam sie na lozku z boku na bok. Tesknie za Toba, Moja Droga... Milo by bylo tak po prostu sie przytulic :) w taka noc. .. Twoja samotna Wenus

Gość gość
Debilne provo!

Gość gość
gość dziś Debilne provo! Dlaczego uważasz , że provo? Wnioskuje , że jesteś osobą młodą i niedoświadczoną przez życie. Lecz wszystko jeszcze przed Tobą . Jak doświadczysz pewnych rzeczy na własnej skórze to zmienisz zdanie. Moja Droga Wenus mam nadzieję,że teraz spisz spokojnie.Zawsze po męczącej nocy przychodzi mocny poranny sen. Niech ten sen utuli Twoją tęsknotę.A. mam nadzieję że po przebudzeniu będziesz miała wewnętrzne promyki słońca, radość i uśmiech na twarzy. Tego Ci życzę z całego serca.

Gość gość
Zachowujesz się jak jakaś stuknięta wróżka a ja w żadne wróżby nie wierzę!!!!Wenus.

Gość gość
Hahaha wróżki nie wierzą we wróżby szok.

Gość gość
Zwariowałaś?ja nigdy nie byłam żadną wróżką,ja wierzę jedynie w Boga!Wenus

Gość gość
Pewnie powiesz, że dar jasnowidzenia masz od Boga? Ciemnogród.

Gość gość
jaki dar jasnowidzenia o czym ty mówisz w ogóle do mnie?/.Wenus.

Gość gość
Pewnie Ty to nie Ty. Nie bo nie.

Gość gość
Witaj Moja Droga, wpadam tu tylko na chwile ;) Wiem, ze moze to niezreczne pytanie i za bardzo wkraczajace w Twoja sfere intymnosci, lecz pozwolisz, ze je zadam... Moja Droga, czy jestes obecnie z kims zwiazana? Masz meza, partnera? Jesli tak, to czy wie on o Twoim przywiazaniu do mnie? Czy mu to nie przeszkadza? Jakiej relacji miedzy nami bys sobie zyczyla (przyjazn, kolezenstwo, milosc) ? pozdrawiam, Twoja Wenus

Gość gość
Witaj Moja Droga Wenus. Pewnie zadajesz to pytanie dotyczące mojej sfery intymności wyłącznie przez swoją skromność. Wiem jak bardzo jesteś rozwinięta intuicyjnie, możesz napisać tutaj szczerze o swoich odczuciach dotyczących mojej osoby. A ja odpowiem Ci czy prawidłowo odczytujesz. Zawsze przy odpowiedziach podaj nasze słowo " klucz", z uwagi na grasujące tu inne osoby podające się za Wenus.A.znając Twoje możliwości na pewno nie sprawi Ci to problemu. Pozdrawiam.

Gość gość
Witaj Moja Droga. Moja intuicja podpowiada mi, ze Twoj maz/partner nie daje Ci tego, czego potrzebujesz, dlatego szukasz bratnej - blizniaczej duszy. Nie ma dla Ciebie znaczenia jej plec, status materialny, wyglad - potrzebujesz po prostu kogos, kto wypelni te luke, ktora powstala w Twoich relacjach z mezem. Sadze ze powinnas sprobowac ratowac swoje malzenstwo, no, chyba ze jestes na 100% pewna, ze to nie to, wtedy powinnas pomyslec o zdrobieniu totalnej rewolucji w swoim zyciu uczuciowym, Moja Droga.

Gość gość
Mysle takze, ze musisz przemyslec czego tak naprawde oczekujesz od swojej Bratniej Duszy, czy nie jest ona dla Ciebie tylko chwilowym "wypełnieniem" tej luki, a gdy zostaniesz juz zaspokojona emocjonalnie jej obecnoscia, nie wyrzucisz jej w kąt, jak zabawki, ktora sie nudzi z czasem. Musisz sobie szczerze odpowiedziec na to pytanie Moja Droga, po to, by nie zranic ani jej, ani siebie, ani swojego partnera. To wazne, by wszyscy wyszli z tego bez szwanku...

Gość gość
No super Moja Droga Wenus:) dlaczego nie napiszesz, że to właśnie Ty zawróciłaś mi w głowie. Moja Droga , że to właśnie Ty otworzyłaś mi moje "ślepe" oczy. Właśnie Ty zmieniłaś moje poglądy na życie i miłość. Mimo wszystko kocham Cię. W dzień i w nocy w radości i cierpieniu w dni słoneczne i niepogodę. ❤️

Gość gość
Nie napiszę tego, bo to co miedzy nami jest to jeszcze nie milosc :) Milosc bylaby wtedy, gdybysmy byly razem w realu, a na to chyba obie nie jestesmy gotowe, prawda, Moja Droga? 👄

Gość gość
Ze względu na pamięć niezmiernie bliskiej mi osoby i najpiękniejsze chwile jakie mi było dane przy tym przeżyć , wiedz, że nigdy nie zostaniesz odsunięta z mojego serca. Moja Droga i zapewniam Cię, że mój mąż nie będzie cierpiał. Wie wszystko bo nie mam przed nim żadnych tajemnic.A. jeśli masz jakieś obawy to bez sensu.

Gość gość
Twoj maz moze nie bedzie cierpial, w koncu mezczyzni nie traktuja zwiazkow miedzy kobietami jako zagrozenia, a wrecz przeciwnie - uwazaja ze takie "skoki w bok" ich żon dodaja ich wlasnym malzenstwom pikanterii...To ja bede cierpiec, Moja Droga, gdyz moje delikatne kobiece serce nie udzwignie faktu, ze jestem w Twoim zyciu ta druga... Jestem bardzo monogamiczna osoba i ciezko byloby mi sie odnalezc w tzw. "trójkacie".

Gość gość
Temat miłości między nami wyjaśniałam Ci wczoraj.😘

Gość gość
Moja Droga nie chcesz spotkać się w realu, to chociaż daj mi poznać swoje imię.

Gość gość
Wyjasnialas, to prawda Moja Droga, lecz ja napisalam przeciez, ze nie jestem do konca hetero i potrafie zaangazowac sie uczuciowo w relacje z druga kobieta, nie potrafie wtedy traktowac tej relacji tylko na poziomie milosci siostrzanej ...:( Gdybym potrzebowala milosci siostrzanej, znalazlabym sobie zwykla przyjaciolke, a ja...potrzebuje czegos wiecej...zwiazku, partnerki...wybacz, nic wiecej juz nie napisze :( 🖐️

Gość gość
Szkoda, że tak pózno doszłaś do takiego wniosku, zabrałaś mi 10 lat życia w tęsknocie zanim Cię tutaj odnalazło moje serce. Dostałam następną lekcję od życia. Moja Droga jak wiesz jestem twarda jak skała i wszystko przetrzymam. Może sama się o to prosiłam:( Żegnaj.

Gość gość
Moje imie niech pozostanie tajemnica, kluczem do tej tajemnicy niech bedzie imie: Karina.

Gość gość
Znów nie przechodzą posty? Więc powtórzę:Szkoda, że tak pózno doszłaś do takiego wniosku, zabrałaś mi 10 lat życia w tęsknocie zanim Cię tutaj odnalazło moje serce. Dostałam następną lekcję od życia. Moja Droga jak wiesz jestem twarda jak skała i wszystko przetrzymam. Może sama się o to prosiłam:( Żegnaj.

Gość gość
Ach, nie mow tak! Niczego Ci nie zabralam. To Ty zdecydowalas, ze chcesz mnie miec tylko jako bliska przyjaciolke: jaka byla Diana dla Ani z Zielonego Wzgorza. Lecz my nie jestesmy nastolatkami z XIX w. Moja Droga...Jestem kobieta z krwi i kosci i potrzebuje realnej milosci, prawdziwej glebokiej relacji, a nie tylko telepatycznej przyjazni via net i zludzen na kolejne 10 lat...:(

Gość gość
Nie rozumiem dlaczego do tego wszystkiego wciągasz jeszcze moją wnuczkę? Wyjaśnij mi bo nie dam Ci spokoju.

Gość gość
Nic nie wiem o zadnej wnuczce Moja Droga ;) A jesli taka posiadasz, to gratuluje :) Imie Karina to slowo wytrych, ma duzo wspolnego z moim imieniem ;)

Gość gość
Coraz bardziej mnie zaskakujesz. Czy mam się Ciebie bać?

Gość gość
"Czy masz sie mnie bac?" - obrazasz mnie takim pytaniem. Czy kiedykolwiek zrobilam cos przeciwko Tobie, bys mogla sie mnie bac? :(

Gość gość
Przepraszam, to było w formie nieudanego żartu. Chociaż przyznam ,że szokujesz mnie bardzo. W dalszym ciągu nalegam na spotkanie w realu :)