Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tesknie

Polecane posty

Gość gość
Czym tak bardzo Cie szokuje, Moja Droga?

Gość gość
A jak myślisz Moja Droga Wenus, że to przypadek podając mi słowo wytrych ? Czy znasz mnie i moją rodzinę ?

Gość gość
Zapytam wprost. Czy masz na imię Anna?

Gość gość
To imie przewijalo sie czasem w naszych konwersacjach, nie pamietasz?... A Twojej rodziny nie znam i nie chce burzyc Im spokoju moja osoba. Pogodzilam sie juz ze swoja rola w Twoim zyciu, jestem platonicznym bytem kafeteryjnym i niech tak zostanie... Bo przeciez tego wlasnie chcesz, Moja Droga, prawda?...

Gość gość
Tak, Moja Droga :)

Gość gość
Nie prawda. To Ty chcesz pozostać anonimowa. Ja jestem gotowa na zmiany.

Gość gość
Przestalam byc anonimowa, wyjawilam Ci moje imie: Anna. Czy to o Anne Ci chodzilo Moja Droga?

Gość gość
Mam nadzieję, że czytelnicy potwierdzą to , że się migasz. Muszę na moment wyjść i ochłonąć. Moja Droga.

Gość gość
Znudzilam Cie i wychodzisz :( Coz, w takim razie ja tez wyskocze na balkon, na papieroska. A jak zaraz nie wrocisz to sie do Ciebie wiecej nie odezwe, bo nie lubie jak mnie zostawiasz sama! 🖐️

Gość gość
w..j suczo

Gość gość
Tak tylko milosc miedzy kobietami potrafi dac to cos.

Gość gość
I nie migam sie, nie migam :) Moja Droga ❤️ Chetnie sie z Toba spotkam, lecz musze przedtem znac Twoje plany wzgledem mnie, na ile powaznie mnie traktujesz i co tak wlasciwie do mnie czujesz? ;) I chce to przeczytac tu i teraz, wystukane na klawiaturze Twa wlasna dlonia, a nie wydedukowane intuicyjnie ;) 👄

Gość gość
Już jestem Moja Droga Wenus. Żądasz ode mnie na dzień dzisiejszy rzeczy niemożliwych. Chcę być dla Ciebie siostrą . Doskonale wiesz dlaczego . Czy pamiętasz co powiedziałam kiedyś na temat swojego psa? W dalszym ciągu zadania nie zmieniłam. A jeśli możesz to przypomnij to publicznie. Moja Droga Anno skoro wiem już Twoje imię.

Gość gość
Rozumiem Moja Droga. Powtarzasz to tak dobitnie za kazdym razem, ze zrozumialam doskonale. Nie potrzebuje siostry, zawsze dawalam sobie znakomicie rade bez niej. Tym, kim chcialabym bys byla dla mnie, nigdy nie bedziesz. Zycze Ci wszystkiego dobrego, duzo szczescia i milosci. Pa!

Gość gość
Moja Droga Anno skoro nie możemy /a doskonale wiesz dlaczego/ połączyć naszych bratnich dusz przestańmy o sobie marzyć. Przestań przesyłać mi smsy w celu utrzymania więzi. Może tym sposobem o sobie zapomnimy. Przestaniemy za sobą tęsknić. Życzę Ci byś znalazła jak najszybciej to czego pragniesz, a ja obiecuje że nigdy nie pozwolę swoim myślą zagościć w mojej głowie na dłużej myśląc o Tobie. Żegnaj to ostatni mój post.

Gość gość
Zanim jednak odejdziesz, zdradz mi swoje imie. Chce wiedziec komu oddalam swe serce i dusze i czyje imie mam szeptac w samotne, zimne noce ❤️ Twoja Anna

Gość gość
Bożena

Gość gość
Droga Bożenko :) :classic_cool: Na zawsze pozostaniesz w moich myslach, w moich dobrych zyczeniach i usmiechu, lecz w dalsza droge musimy isc oddzielnie. Na mnie juz czas, by ulozyc sobie z kims zycie; nie mam na co czekac i odkladac na pozniej. Sama zrozum. Milo bylo mi Cie poznac i wymieniac mysli via net, Moja Droga :) Teraz na mnie juz pora. Zycze Ci szczescia, radosci i spelnienia - Tobie, mezowi, dzieciom i wnukom :) Twoja Anna 👄

Gość gość
Beata :)

Gość gość
Podszywy zmuszacie mnie bym pisała. Nie jestem Bożena ani Beata. Moja ukochana WENUS doskonale zna mój nr.tel. datę urodzenia i imię. Jeszcze raz żegnam Moja Droga.

Gość gość
Podszywy zmuszacie mnie bym pisała. Nie jestem Bożena ani Beata. Moja ukochana WENUS doskonale zna mój nr.tel. datę urodzenia i imię. Jeszcze raz żegnam Moja Droga.

Gość gość
Nie zegnaj Moja Droga, lecz mów - do widzenia :) Chcialam sie tylko z Toba podroczyc Kochanie :) I widze ze mi sie to udalo. No coz, przesadne poczucie humoru nigdy nie bylo Twoja domena ;) Wiec jak - zgoda? 👄

Gość gość
Zgoda udało Ci się mnie wkręcić 😘

Gość gość
Nie chce Cie stracic Gwiazdeczko Moja 👄 zrozum, taka ze mnie czasem jajcara, w moim dojrzalym ciele zamieszkuje dusza dziecka i czasem daje o sobie znac. Kocham Cie Moja Droga!

Gość gość
Co to się dzieje z pisaniem postów? na każdej nowo otwieranej stronie blokada :( Mam pecha.

Gość gość
Lecz tak prawdę mówiąc to szalenie męcząca ta tęsknota. Nie masz ochoty jej zakończyć?

Gość gość
Niczego bardziej nie pragne, niz zakonczyc te tesknote Kochana :) co proponujesz?