Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tesknie

Polecane posty

Gość gość
Myślałam,że Ty mi coś doradzisz jesteś mądrą kobietą i znasz zapewne jakiś sposób.

Gość gość
Ja jestem madra, ale Ty jestes jeszcze madrzejsza :) Powiedz, czego ode mnie oczekujesz, czego pragniesz i jak chcesz by to wszystko wygladalo, a pomyslimy nad rozwiazaniem :)

Gość gość
Sama napisałaś, że spotkanie w realu odpada, rozstanie odpada. Tak na prawdę nie wiem jak odetniemy tą więz telepatyczną. Czy nie myślenie o sobie to jest dobry sposób na zanik tęsknoty? Chyba nie.

Gość gość
Nie wykluczam spotkania w realu, lecz chce byc dla Ciebie kims wiecej niz tylko dobra przyjaciolka, bratnia dusza. Nie moge na to liczyc, sama napisalas, prawda?

Gość gość
To są chwile Moja Droga Anno niezależne od nas. Nie wiem jak Ty to odczuwasz ale ja mam tak, że tęsknota nachodzi w chwili dla mnie nieoczekiwanej. Mam wrażenie jak by mnie ktoś z góry obserwował. Myślę, że to Ty u mnie powodujesz to uczucie.

Gość gość
Możesz mi podać w jakim woj. mieszkasz?

Gość gość
Ja najmocniej tesknie nocami, kiedy chcialabym sie przytulic, a moge objac jedynie poduszke...Kiedys bylo jeszcze gorzej, dzis juz i tak lepiej sobie radze z tymi uczuciami, mysle ze pogodzilam sie z nieuchronnoscia pewnych Twoich decyzji:(

Gość gość
Gdy na początku odnalazły się nasze dusze chodziłam nieprzytomna. Lecz czas już zrobił swoje powoli ta tęsknota słabnie chociaż nie ustępuje. Dlatego też myślałam, że spotkanie w realu może rozwiązało by ten problem całkowicie. Przeważyło by szalę w jedną albo drugą stronę.

Gość gość
Ja czasem mysle, ze nasze dusze musialy sie juz kiedys spotkac w poprzednim wcieleniu, a w obecnym zyciu maja wobec siebie jakis dlug do splacenia, a Ty co sadzisz na ten temat?

Gość gość
cholera, czy mogłybyście jakoś zmienić sposób pisania? niemiło mi się czyta wyznania lesbijek, choć samo uczucie przez was opisywane jest piękne:) dodam swoją tęsknotę za pięknym Panem 🖐️

Gość gość
bardzo Pięknym Panem:-)W.

Gość gość
Milosc to milosc, niewazna jest plec.

Gość gość
nasze dusze kochanie przyciągają się jak magnesy, może rzeczywiście jakiś dług spłacają, tylko czemu mamy cierpieć za grzechy poprzednich wcieleń?

Gość gość
Kończę na dziś Moja Droga Anno, bo zaczyna się tutaj robić nieprzyjemnie. Może jutro odpowiem Ci na pytanie. Życzę Ci Kochana spokojnego snu . Dobrej nocki 😘.

Gość gość
22,14 nie wiem dla czego tak jest kochany,dlaczego spotkaliśmy się tak późno...zbyt późno;-(Wenus.

Gość gość
długiego i dobrego wypoczynku, słodkich snów ze mną w tle, dobranoc

Gość gość
Nie przejmuj sie ludzmi, ludzie zawsze beda gadac Kochana Gwiazdko. Ludzie za nas zycia nie przezyja, dlatego nie mozemy sie przejmowac ich gadanina. Jesli chcesz moge podac Ci mojego maila, bysmy mogly popisac w bardziej intymnej atmosferze, co Ty na to?

Gość gość
dobranoc.W:-)słodkich snów.

Gość gość
Witaj Moja Droga :) Obiecalas odpowiedziec mi na moje pytania...;) Czekam z ustesknieniem az pojawisz sie na kaffe i uczynisz to.

Gość gość
Mialem dzisiaj sen, ze mialem dwie kobiety w lozku. :)

Gość gość
Do: "Mialem dzisiaj sen, ze mialem dwie kobiety w lozku. usmiech.gif" baśnie i fantastyka są piętro wyżej!

Gość gość
A ja miałam sen, że mój nieznajomy z Komorowa umówi się ze mną na kawę. Niestety sen się nie spełnił. I to mój błąd!

Gość gość
Moja droga to było moje pytanie:)

Gość gość
moja kochana lubię Twoje słowa, więc pisz ile możesz potem poczytam a tymczasem uciekam bo jeszcze praca mnie goni

Gość gość
Witam Cię Moja Droga Anno. Długo dziś myślałam nad tym co mi pisałaś i według mnie mimo, iż jestem katoliczka a wiara moja zaprzecza poprzednim wcieleniom śmiem przypuszczać, że nie wszystko jest takie jasne. Chociażby po tym co spotyka nas w życiu. Wiesz nawet chciałam się postawić i już nie pisać z Tobą,lecz naszła mnie tęsknota. Ona szaleje za Tobą i czasami myślę, iż pozostanie mi to już do końca mego życia. A jeszcze jedno, chcę Cię prosić byś napisała tu wszystkim, że nie jesteś less. No bo wkręcasz ludzi niepotrzebnie w złe odczucia. 😘

Gość gość
Kochanie piszemy nawet w tym samym czasie posty;)

Gość gość
Odnośnie pisania na e-maila wyrażam zgodę, będzie bardziej intymnie:) Zaczekam aż wrócisz.

Gość gość
Witaj Moja Droga :) Wiara katolicka nie stoi w sprzecznosci z idea reinkarnacji, w Pismie Sw. jest wiele wzmianek na temat poprzednich wcielen, jednak kler katolicki w ktoryms tam wieku (nie pamietam dokladnie) na jakims soborze (tez nie pamietam dokladnie ktorym, odsylam do google ;) ) postanowil, ze wykresli idee reinkarnacji z nauczania Kosciola. A co sie tyczy mojej orientacji seks. to nie wyjawie jaka ona jest, gdyz jestem zdania, ze nie wazna orientacja, wazny jest czlowiek, a w byciu les nie widze nic zlego :) pozdrawiam Cie Moja Droga 👄

Gość gość
Mnie też to nie przeszkadza, lecz wczoraj się tutaj ktoś bulwersował. Wiesz nie należę do tej grupy i trochę zle się poczułam jako "wyśmiewana". Wiem, że niektórzy nie mogą tego zrozumieć o czym piszę, lecz to nie jest powodem do ataków. Ale mniejsza o to. Powiedz mi czym się zajmujesz, że jesteś bardzo zabiegana.