Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tesknie

Polecane posty

Gość gość
Włosy mamy różne ,oczy mamy takie same,i nie piszę o niej tylko o nim.Wenus.

Gość gość
Moja Kochana, różnimy się wszystkim i zapewne to nas tak do siebie przyciąga, ale czyż nie jest ciekawiej spotkać kogoś tak różnego a jednocześnie tak bliskiego

Gość gość
Moja Droga Wenus jakże piękne słowa wylały się na moją zakochaną w Tobie duszę. Tylko osoba o wielce romantycznym sercu może tak precyzyjne odczytywać uczucia z oczu drugiej osoby. Lecz odpowiedz dałaś wymigującą a ja oczekiwałam konkretów. No cóż moje szare oczy pokryły się mgłą może dlatego ich nie dojrzałaś:D A. włos pokrył szron ,byłam na spacerze;)

Gość gość
Moja droga szarość jest w ciągu dnia, ale nie ma jej w twoich oczach, jest w nich radość, energia, wulkan uczuć, mądrość, obietnica raju i niewierności

Gość gość
Moja Droga o co Ty mnie posądzasz, wierna to ja jestem jak pies. Nawet aportuje na rozkaz:) Raj to mi się marzy i mam taką nadzieje, że pomylą mnie z Aniołami z uwagi na moje blond loki. No ale ja tu ciągle o sobie a miałam rozszyfrować Twój wytrych:)

Gość gość
Moja Kochana masz najpiękniejsze oszronione włosy pod słońcem, może mogłabym je zobaczyć wkrótce? O wytrychu porozmawiamy jutro bo dzisiaj już oczy podpieram zapałkami, Dobranoc Kochana, niech Ci się przyśnią najpiękniejsze sny.

Gość gość
Konkrety sa tak malo romantyczne Gwiazdeczko ;) A Ty mnie wypytujesz, jakbys mi nie ufała :P Masz watpliwosci co do mojej osoby, Moja Droga?

Gość gość
Masz rację Kochana pozostańmy romantyczkami, nie mam wątpliwości jedynie co do tego że idę spać, jeszcze raz Słodka Królewno Dobranoc

Gość gość
Dobranoc Moja Droga , życzę dobrego wypoczynku i proroczych snów:) Piątkowe sny się sprawdzają, uważaj co śnisz 😘.

Gość gość
Tęsknię, Moja Droga :( Kolejna szara sobota bez Ciebie... Twierdzisz, ze to co do mnie czujesz, to miłość... Jeśli tak to dlaczego jestes daleko? Miłosc sie nie odsuwa w kąt, nie ucieka, jest blisko. Mimo wszystko, miłej soboty 🌼 Twoja Wenus A.

Gość gość
Achta milosc kobiet. To takie romantyczne ;-)

Gość gość
Witam Cię Moja Droga Wenus. Miłość nie jest związkiem z kimś. Miłość to stan istnienia. Miłość jest unikalnym kwiatem i zdarza się tylko niektórym ludziom. Miłość to bezmiar nieba i nie można jej ograniczać przez wyznaczanie przestrzeni, stawianie warunków. Można kochać nieznajomego człowieka stojącego obok,poczuć do niego miłość i pójść dalej w swoją stronę. Wystarczy tylko to poczuć. A ja poczułam wystarczyło,że usłyszałam to słowo Wenus. Więc pamiętaj o tym i zakochuj się we wszystkim co istnieje, ludziach, zwierzętach,przyrodzie, przedmiotach. Pozwól swojej miłości wypływać z serca i wnikać w to wszystko. Pozwól jej być jak oddech i gdy patrzysz na ludzi i wszystko co Cię otacza przelewaj ją przez swoje oczy. Niech te kilka słów o miłości będą moim podarunkiem dla Ciebie w dniu Św. Mikołaja. Z miłością nie będzie dla Ciebie dni szarych one zawsze będą kolorowe bo świat i życie jest piękne. A. nie ma dnia takiego samego. Kocham Cię bardzo...bardzo...bardzo.😘

Gość gość
Kochasz, to dlaczego się nie odzywasz?

Gość gość
no właśnie dlaczego?

Gość gość
Wystarczy , że jestem❤️. Skup się i poczuj jak przepływa miłość.

Gość gość
jakoś nie czuję teraz

Gość gość
słabo się koncentrujesz, musisz poczuć ucisk

Gość gość
Żabko:D

Gość gość
ucisk to czuję jak cię widzę

Gość gość
pewnie jak czytasz;)cóż ja na to poradzę.....różne ludzie miewają odczucia.

Gość gość
Pozwol, ze sie z Toba nie zgodze Moja Droga. Co to za milosc, z ktorej nie plynie nic oprocz samozadowolenia i narcyzmu samego "kochajacego" ("kochajacy" popada w samozachwyt nad soba samym, swoja empatia i uduchowieniem, bo przeciez "potrafi kochac nawet obcego czlowieka z ulicy")? To tak jak z tymi "duchowymi adopcjami" - nie sztuka zaadoptowac "duchowo" dziecko, sztuka zaadoptowac je realnie, wydac na nie swoj czas, zaangazowanie i pieniadze. Nie kocham kazdego przechodnia z ulicy, ani nawet tego nie chce. Kochalam zaledwie kilka osob w ciagu zycia, byli poddani ostrej selekcji przez moje serduszko ;) Milosc to bycie obok, odpowiedzialnosc, troska, bliskosc, oddanie, zaufanie, poswiecenie a nie jakies tam blizej nieokreslone uczucie do "kazdego i nikogo". Takie jest moje zdanie. Twoja Wenus A.

Gość gość
A ja kocham, chociaż nie jestem obok tej osoby. I kto mi zabroni?

Gość gość
Moja Droga Wenus jak sama widzisz , nasza miłość jest miłością bardzo trudną. Każda z nas pojmuje ją inaczej. Dlatego też by dalej nie cierpieć musimy coś z tym zrobić. Nie wiem jak Ty ale ja chyba muszę zabić tę miłość :( Nawet wiem już jak to zrobię. Zacznę Cię nienawidzić :( A. to dlatego , że stawiasz mi warunki, które nie są dla mnie do zrealizowania. Chcesz zamknąć mnie w swoim schemacie. Każesz mi brać za siebie odpowiedzialność i bym cięgiem przy Tobie była. A co to ja mam być Twoja niewolnica? Wybacz ale mnie się bardziej podoba moja miłość do Ciebie. Albo bierzesz to co Ci daję albo z nami koniec:( i przecinamy węzły.

Gość gość
wenus vel skarb vel aniol vel zaba vel kwiatek vel tygrys vrl perla....kocham go.