Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inessssssssssss24fk

Czuje się nikim, przegrałam życie

Polecane posty

Gość inessssssssssss24fk

Nie chce mi się nic. Zmuszam się codziennie do wstawania. Jestem młoda a nigdy nie byłam na imprezie, nie piłam nie mam wspomnień. W sumie nigdy nie miałam ochoty i jakoś mnie to odrzuca. Czuje się pusta, jałowa. Popędu seksualnego również nie posiadam. Dosłownie. Kiedyś myślałam, że nie podkochuje się w nikim jest normalne bo przecież bedzie mnie pociągał ten jedyny. G****o prawda :( Nie mam ochoty na pieszczoty, seks i pocałunki. Nie czuje "chcicy" nic. Nigdy nie miałam snów erotycznych ani nic. W karierze zawdowej to samo. Nigdy nic nie sprawiało mi przyjemności. Kiedy przychodzę z pracy mam ochotę wyrzygać wnętrzności przez tą gównianą pracę. A było tak zawsze. Nawet w zerówce, kiedy to powinnam się cieszyć bezroskim życiem. Nie widze swojej przyszłości. Nie chce mieć dzieci, układać życia, mieszkać z kimś. Nawet jedzenie nie sprawia jakiejkolwiek przyjemności........... Wiem, że moj wygląd też jest do d**y. Na studiach modliłam się, żeby każda dziewczyna ładniejsza odemnie odpadła ze stdiów bo obcowanie z nimi dawało mi ogromną przykrość i ból. Tak samo jest na ulicy. Idąca piękna kobieta sprawia, że w swojej beznadziejności chce rzucić się pod samochód. Mam świadomość, że w wiekszego paszteta i nieudacznika ziemia na świat nie wydała... Nie wiem co mam zrobić. Nawet rozmowa z kimś męczy mnie, sprawia ból. Najlepiej komfortowo czyje się kiedy śpię... Codziennie chce zasnąć po raz ostatni. Żebym chociaż ładna była......

Gość gość
Chciałam się wyżalić ...