Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość forum123

to jak się zapowiada wasza sobota

Polecane posty

Gość gość forum123

U nas totalny luz. Chata posprzątana na błysk wczoraj także dziś i jutro odpoczynek. Leniwa poranna kawa, potem wspólne śniadanie (w weekendy obowiązkowo jemy wszyscy razem bez pośpiechu), potem ja mam kosmetyczkę a mąż z córką idą na rower. Popołudniu kino (córka chce iść na Maje) i wstąpimy gdzieś na obiad i szybkie zakupy spożywcze. Pod wieczór każdy ma czas dla siebie (ja zazwyczaj ćwiczę godzinkę, mąż czyta a córka bawi się. Uwielbiam jesienne leniwe weekendy a wy?

Gość gość
ciekawie

Gość gość
Ja dziś wolne mam od pracy . Sama z dziećmi w domu . Na pewno zrobię obiad i pranie i podłogi Po myje i popracuje . Po świece czas dzieciom :-)

Gość gość
Tez lubie takie jesienne soboty i niedziele. Jakoś w tedy ma się więcej czasu, nigdzie nie gonie. A latem to się jedzie tu to tam, plaża, grille i weekendu nie ma. Generalnie lubię jesień

Gość gość
Zostaje sama z córką (5lat) bo maz ma cały weekend dyżur. Mamy w planach dziś basen i kawę u koleżanki, jutro też wybieramy się do kina na ta nowa Maje i na spacer po parku po kasztany.W sumie też leniwy weekend.

Gość gość
W sumie też myślałam no tej bajce ale to jutro ..

Rano rutynowa krzątanina ,później z córą na spacer może plac zabaw ,ogólnie dzień dla córki .Wieczorem mam plan "Znajomi i jakieś tam małe %" Czy wypali to nie wiem bo pogoda wątła ;)

Gość gość jjnb
Jeszcze nie wiem, narazie leżę na kanapie i oglądam m jak miłość :D syn i maz jeszcze śpią. Ja zawsze sie budze o tej samej porze, oni w weekend odsypiaja. Porządków dużych nie mam, tylko ogarnąć. Jak sie obudzą zrobię śniadanie - pewnie naleśniki, syn uwielbia a w tyg za mało chęci i czasu :) a potem nie wiem co nam przyjdzie do głowy, wieczorem pewnie na basen pojedziemy

Gość gość
No moja sie zapowiada pioraco gotujaca:P przez caly tydzien moja reka pralki nie dotknela i sie troche uzbieralo,bo reczniki z dluzszego czasu,ze dwie pralki i posciel wczoraj zmienialam i ubrania. A i obiad trzeba zrobic:P maz ma dyzur w ten weekend wiec sami z synkiem siedzimy.

Gość gość
Siedzę na kanapie pije kawkę i oglądam ddtvn. Mąż wyszedł do pracy na 24 godz. corka je śniadanko. Mieszkanie mam posprzątane :) obiad ugotowany. Później z córką idziemy do galerii na zakupy ciuchowe, pojdziemy na lody. Dziś u nas leje wiec spacer słabo ale jutro ma być pogoda to idziemy do zoo i na gofry.

Gość gość
w pracy a wieczorem na balety - moze jak mi sie zachce

Gość gość
Dzisiaj zakupy ciuchowe, cos zjemy na miescie...wieczorem przed Tv:)

Gość gość
Impreza integracyjna wieczorem..a zaraz fryzjer

Gość gość
Impreza ze znajomymi,a teraz małe sprzątanie i zakupy ciuchowe

Gość gość
u mnie jak zwykle nudy. gdzie tu wyjsc czy pojechac bez samochodu. k***icy juz dostaje.

Gość gość
rano obowiązkowo wielkie porządki..ale to już dziś mam za sobą :) teraz kawka,potem obiad,po południu jedziemy z mężem po nową kanapę do salonu-później wynoszenie starej do garażu,wnoszenie nowej...i wieczorem muszę skoczyć po jakieś zakupy spożywcze,bo w lodówce tylko światło :P także czuję,że wieczorem będę padać na pysk :)

Gość gość
Praca....

Gość gość
a ja jak zwykle nic nei bede robic, mam meza do doopy i tylko by siedzial w domu...dzieciak przeziebiony wiec tez nie wyjde , poza tym u nas leje od saemgo rana, nie lubie jesieni , popadam w depreche przy takiej pogodzie

Gość gość
rano wszystko fajnie posprzątałam....a przed chwilą mój 2 latek wyciągnął z szafki cukier i postanowił wysypać go na ziemie....więc musiałam wszystko zamieść i umyć jeszcze raz podłoge,bo się kleiła :P

Gość gość
u mnie piękna słoneczna pogoda, mieszkam w Koszalinie, zaraz jadę z mężem do mielna, posiedzimy nad morzem, zjemy rybkę, gofra :-)

Gość gość
Do południa sprzątanie. Mąż zaraz wraca z pracy. Dziś piękna pogoda więc pójdziemy pewnie z dzieckiem do zoo albo do ogrodu botanicznego na spacer.

My wstaliśmy o 6 i pojechaliśmy z synkiem i znajomymi na grzybki. Był super spacer z piknikiem do 16. Wracając do domu wskoczyliśmy po chińszczyznę na wynos. Potem przygotowaliśmy grzyby do suszenia. Położyliśmy dziecko spać i wzięliśmy wspólny prysznic. Mąż później oglądał mecz a ja położyłam się do łóżka i czytałam książkę.