Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogę oddać psa do schroniska

Polecane posty

Gość gość

czy za to coś płacę, czy ktoś przerabiał taki temat ?

Gość gość
Dlaczego chcesz go oddać???? Biedny piesek:(

Gość gość
jestes suka. Trzeba bylo nie brac psa skoro Ci sie znudzil :O ale odpowiadajac na Twoje pytanie - tak mozesz oddac psa do schroniska. Nic za to nie powinnnas zaplacic. Lepiej go oddac do schronu niz wyrzucic na ulice.

Gość gość
dzięki za odpowiedź, wolę go oddać bo nie mam co znim zrobić, dostałam nową pracę a on wyje całymi dniami w domu i co opiekunkę mam mu wynająć ?

Gość gość
sąsiad zagroził że zadzwoni po straż miejską jak nie rozwiążę problemu a wschronisku pewnie znajdą mu nowych właścicieli

Gość gość
nie lubię kundli po co to w domu trzymać ja rozumie jeszcze dom stojący a nie w bloku po co u licha pies w mieszkaniu

Gość gość
został mi w spadku po byłym, q**s zy******y mieliśmy się hajtać to speeerdolił za granicę i jeszcze mi psiura na głowie zostawił..

Gość gość
A czemu pies jest winny???:O to ze cie facet zostawil nie oznacza ze psina musi na tym cierpieć!

Gość gość
na razie cierpią sąsiedzi

Gość gość
E, widzisz, do schroniska chcesz oddac to Cie wyzywaja! Ja tam bym kopa w d**e zasadzila kundlowi w srodku lasu i problem z glowy hehehe

Gość gość
w schronisku nie znajdą mu domu. zostanie tam forever, aż go wykończy jakaś choroba - za chwilę zima, więc możliwe, że niedługo. czasami schroniska robią cyrki, że nie biorą psów od prywatnych osób (bo z prawnego punktu widzenia taki pies nie jest bezdomny). wtedy zostaje przywiązanie psa nocą do bramy. ale kurde, serio nie możesz spróbować znaleźć mu domu na własną rekę? powstawiaj ogłoszenia w necie, popytaj po fundacjach. to jakaś rasa czy kundelek? wierz mi, nikt się nie będzie kłopotał szukaniem domu w schronisku... na każdego psa gmina płac****eniądze, więc opłaca im się mieć dużo psów. jakie schronisko masz w pobliżu?