Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mąż kocha się tylko w prezerwatywie

Polecane posty

Gość gość
odpowiedzialnosc za antykoncepcje,dobre sobie!! wystarczy wejsc w przykladowy kalkulator cyklu u kobiety,nabyc troche wiedzy ..Nikt tu nie mowi o dyskomforcie dziewczyny-stale gumki.Az wreszcie wpedzi ja w poczucie winy i nerwice tzw.seksualna. I to ma byc odpowiedzialnosc za antykoncepcje? x Bo tutaaj to normalne, baby zawsze stają po stronie faceta.

Gość gość
zakłada rodzinę to wiąże się z posiadaniem potomstwa, jak ktoś nie chce to wiecznie będzie zły czas, tylko kurcze niektórzy odwlekają a potem już za późno,zegar tyka

Gość gość
20:54 bo tutaj w większości wymądrzają się te, które nie mają mężów i zerowe pojęcie o życiu. Mają jakiegoś stałego chłopaka, przelotnego lub żadnego i dziwią się, że jak to żona może chcieć mieć z własnym mężem dziecko. Już tu takie mądre się wypowiadały, że pewnie chce go przed ołtarz zaciągnąć. Szkoda, że nie doczytały, że już są małżeństwem :P

Gość gość
20:54 bo tutaj w większości wymądrzają się te, które nie mają mężów i zerowe pojęcie o życiu. Mają jakiegoś stałego chłopaka, przelotnego lub żadnego i dziwią się, że jak to żona może chcieć mieć z własnym mężem dziecko. Już tu takie mądre się wypowiadały, że pewnie chce go przed ołtarz zaciągnąć. Szkoda, że nie doczytały, że już są małżeństwem :P

Gość gość
a kto tu mowi o mierzeniu temperatury?! Jak taki niby odpowiedzialny to niech najpierw zerknie np na taki kalkulator i zobaczy,ze kobieta w np.28-dniowym cyklu nie ma dzwudziestu osmiu dni plodnych!!

Gość gość
Głupi ten Twój mąż. Pewnie żaden kolega jeszcze dziecka nie ma.Pewnie gdyby któryś został ojcem on nie chciałby być gorszy i szybko by Tobie zmajstrował dzieciaka. Faceci tacy są, a przynajmniej mój ...

Gość gość
nikt nie mowi o mierzeniu temperatury,Trzeba uczyc Cie czytac?.. Jeszcze raz:wystarczy nabyc troche wiedzy.Np.wejsc na taki przykladowy kalkulator cyklu,by zobaczyc,ze kobieta majaca cykl np.28-dniowy nie ma dwudziestu osmiu dni plodnych hehe. Podstawowa wiedza. Ciekawe co by bylo,gdyby nie mogla brac tabletek i miec uczulenie na lateks?przestalby uprawiac seks? To nie odpowiedzialnosc tego chlopa tylko niewiedza i jeszcze wpedzi dziewczyne w tzw.nerwice seksualna-stale w gumce..

Gość gość
i tak glupie ci/py siedza godzinami i debatuja nad czyjas prezerwatywa:D

Gość gość
No no i idź sie pomodlić bo przecież kazda kobieta ma regularne miesiączki;) uwazam ze ta rozmowa jest jalowa. To nie nasza sprawa sama sobie takiego wybrala niech sobie radzi als

Gość gość
21:14 po to jest forum by debatować. I w taki sposób wypowiadaj sie w swoim patologicznym środowisku gówniarzu.

Gość gość
21'15 ja o mydle,ty o powidle!! Mowie jeszcze raz,widac prosty przekaz nie dociera: do ksiazek i publikacji odeslac chlopa,bo wychodzi na to,ze wiedzy mu brakuje. Np.28-dniowy cykl to nie 28.dni plodnych,tak? Przyklady podaje.Tyle.

Gość gość
21:15 to jest chyba forum, który z tych wątków to Twoja sprawa? "grup wsparcia dla alkoholiczek", "Mój mąż mnie bije", "Mąż mnie zdradza"? Nie pasuje Tobie, to się nie wypowiadaj w tym temacie. Śmieszą mnie tacy, którzy piszą, że ktoś żali się na forum itp. A od czego jest forum pytam i po co tu siedzicie?

Gość gość
21'15 ja o mydle,ty o powidle!! Mowie jeszcze raz,widac prosty przekaz nie dociera: do ksiazek i publikacji odeslac chlopa,bo wychodzi na to,ze wiedzy mu brakuje. Np.28-dniowy cykl to nie 28.dni plodnych,tak? Przyklady podaje.Tyle.

Gość gość
gnałów, że twoja twarz się starzeje

Gość gość
Najwiecej dzieci z wpadek jest na dniach bezplodnych. Madry facet. Wie co robi ze nie chce sie w brzuch wpakowac. Wiecej takich powinno byc to by przymusowych slubow nie bylo bo dziecko w drodze.

Gość gość
wreszcie przez ten brak podstawowej wiedzy o biologii kobiety dziewczyne odrzuci od seksu i chlopaczek bedzie mial z glowy problem:( Oboje wyladuja u seksuologa.

Mowisz facetowi, ze nie chcesz teraz dziecka. Tabletek lykac nie mozesz wiec on zaklada prezerwatywe. Co w tym nienormalnego? Zdecyduj sie czego chcesz i powiedz o tym mezowi.

Gość gość
21:22 kolejna kretynka :) oni są po ślubie

Gość gość
21 20 musze cie zamartwić:), nie zakładam tematów bo nie potrzebuje rad szanownych forymkowiczek:)

Gość gość
21'22 Himalaje niewiedzy!!- najwięcej wpadek na dniach bezplodnych!! no skoro bezpłodne to jak mogą rownoczesnie byc płodne? Jezu,przedszkole się kłania.

Gość gość
21:23 to ja pisałam i odnosiło się to tego postu o przymusowych slubach

Gość gość
21'23 no i co z tego,ze sa po slubie? Zdanie bez sensu i jeszcze wyzywasz od kretynek,oj nieładnie.

Gość gość
21 20 musze cie zamartwićusmiech.gif , nie zakładam tematów bo nie potrzebuje rad szanownych forymkowiczekusmiech.gif x ale jak widzę sama ich udzielasz "szanowna forymkowiczko"....

Gość gość
Wchodzę na kafeterie tylko z powodu sadomasochizmu intelektualnego:)

Gość gość
mąż wcześniej wrócił od rodziców..już uprawiają kolejny seks w prezerwatywie a Wy nadal się "jaracie",uff.

Gość gość
Madry facet. Wie co robi. Dziecko z taka kretynka to zbrodnia.

Gość gość
nie nie bez prezerwatywy jadą :D

Gość gość
z taką kretynka jak Ty i tak szkaradną pewnie żaden by się nie ożenił :D Autorko nie czytaj tych głupot, przenieś się na inne forum, bo tu pełno zakompleksionych bab i gówniarzy :)

Gość gość
Bylas w podobnej sytuacji ? To napisz jak zlapac chlopa na dziecko zeby nie zakumal ze jest zlapany.