Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet mnie przeleciał a teraz zaczyna olewać

Polecane posty

Gość gość

Znaliśmy sie dośc długo przed tym więc nie piszcie nawet ,że jestem łatwa... Do seksu pisał i dzwonil na okragło. mówił ,że t niby był najlepszy seks w jego zyciu. Ale z dnia na dzień odzywa sie coraz mniej, dzisiaj napisa ł tylko rano ,ze nie będzie miał czasu bo jedzie do rodziny i nic.., milczy. a jakby chciał to mogłby napisać. Czuje się teraz strasznie :O

Gość gość
powiedział z grzeczności to co chciałaś usłyszeć ale był seksem z tobą rozczarowany więc dał nogę - o czym tu jeszcze deliberować?

Gość gość
Zaliczył co chciał i tyle. Kurcze nie poszłabym z facetem do łozka tylko dlatego, że go długo znam.

Gość gość
ja nie poszłam TYLKO dlatego ,że go długo znam, ale wierzylam ,ze będziemy dłużej razem, a on wykorzystał mnie po prostu

Gość gość
dlaczego zawsze ślepo wierzycie w każde słowo jakie powie facet??? a co miał powiedzieć? "byłaś cienka w łóżku"?

Gość gość
wydawało mi się ,że było ok w łozku... chyba raczej przyczyna jest w tym ,że dostał to co chcial i już mu się nie chce dalej starac :( ale t tak cholernie boli... Jak ja teraz mam sie czuć?

Gość gość2
daj sobie z nim spokój. A co to za facet, że tak sie nim przejmujesz?

Gość gość
byłaś cienka w łóżku na pewno nie byłam, było wszystko nawet anal więc gorąco na pewno było.

Gość gość
mądry Polak po szkodzie. Ile jeszcze setek poradników musi sie pojawić,żeby te głupe baby zrozumiały. Facet poluje a nachalnych i szybkich kobiet nie lubi, a jeżeli lubi to na raz i nara, ale nie do związku. Trzeba było zbudować relację a nie do łóżka włazić a potem płakać.

Gość gość2
Zecydowanie za dużo mu dałaś

Gość gość
20:35- głupi podszyw z tym analem :O

Gość gość
Ale mnie się wydawało ,że zbudowaliśmy relacje! znamy się już kilka miesięcy....sądziłam ,że to wystarczająco, a jeszcze czułe słówka jego itd i nabrałam się ,że naprawdę mu na mnie zależy, czuje sie teraz oszukana , wykorzystana i mje poczucie wartości spadło do zera...

Gość gość2
Wiem, że to boli. A spróbuj go olać. Nie odbieraj, jak zadzwoni następnym razem.

Gość gość2
Ja na Twoim miejscu dałabym, że to mnie w ogole nie rusza.

Gość gość
a jak nie zadzwoni? to już całkiem do dupy się bedę czuła :( w każdym razie olewa mnie, odzywa się coraz rzadziej każdego dnia... Od właśnie tej nocy. nie będę mu się narzucać mimo wszystko, zanisnę zęby, przynajmniej jego ego nie wzrosnie ,że jest taki wspaniały, niby jeszcze mnie namawia na kolejne spotkanie i seks ,ale jak ma mnie tak zamiar olewać to dziękuje bardzo

Gość gość
Nie dam mu poznać ,że mnie to boli absolutnie. Chociaż bardzo boli ,ale mam jeszcze swoj honor i nie będę się poniżać do reszty...

Gość gość2
Dobrze Ci radzę, olej go bardziej, niż on Ciebie. Ile masz lat?

Gość gość2
Czasami faceci stosują takie gierki. To ponoć normalne w ich świecie.

Gość gość
22... nie wiem czy będę miała jeszcze okazje, ale jeślis ię odezwie to oleje g chyba zupełnie

Gość gość
ale czemu służą takie gierki? Bo jakoś nie bardzo potrafię tego pojąć ,dla mnie albo komuś zależy ,albo nie, a jemu zależało do tej nocy...

Gość gość2
Młodziutka jesteś. Rozumiem, że strasznie się czujesz. Masz jeszcze młoda psychikę. Tak, czy inaczej, nie bądź dla siebie taka okrutna. Na dupka zawsze można trafić. Nie przejmuj się głupimi wpisami.

Gość gość
może on żonaty?

Gość gość2
Może sprawdza, na ile Ty jesteś zaangażowana. Nie wiem. I myślę, że on i tak prawdy Ci nie powie. A ile ten gośc ma lat?

Gość gość
Najgorzej ,że naprawdę mi zaczęło na nim zależeć, zakochałam się w nim już, dałam sie omotać czułym słówkom ,a teraz się czuję beznadziejnie... wykorzystana i t tak perfidnie, a wydawało mi się ,że jest taki odpowiedzialny, takie sprawia wrażenie...nie wiem czy on jeszcze się odezwie...

Gość gość2
Nie sądzę, zeby był żonaty. Przecież znają się długo. Poza tym na jeden raz poszukałby sobie dziewczyny w innych kręgach

Gość gość
on ma 28, nie jest żonaty, no chyba ,że mnie okłamywał...wydawało by się ,że starszy, na odpowiedzialnym stanowisku, wykształcony, a tu takie zagranie . teraz wiecznie nie ma czasu, czasem coś napisze ,ale dotyczącego głównie seksu, nie pisze smsów na dobranoc, a codziennie pisał ,a dzisiaj to już ani nie zadzwonił ,ani nic, smsa napisał na odczepnego

Gość gość2
Wierz mi, całe życie przed Tobą. Nie warto uganiać się za dupkami. Masz mnóstwo czasu na fajnych facetów. Zajmij się sobą. Co lubisz robić? Czym sie interesujesz?

Gość gość
w jakich kręgach? tu nie trzeba płacić, dzisiaj faceci są wyrachowani

Gość gość2
Po co miałby mydlic oczy dziewczynie miesiącami? O to mi chodzi. Chociaż nie wiem. Faceci bywają podli. To prawda.

Gość gość
Mam dużo zainteresowań jak sport czy malowanie, ale jestem nieszczęśliwa w miłości, w sumie nie pierwszy raz trafiam na dupka bo wcześniej jeden mnie zdradzał, inny olał, teraz jeszcze ten mnie olewa po seksie... nie mogę trafić na nikogo normalnego chociaż z pozoru oni się tacy wydają. nie wiem jak teraz zaufam komukolwiek, na pewno będzie to bardzo trudne