Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

LAKTATOR RĘCZNY?

Polecane posty

Gość gość

Jaki laktator ręczny polecacie?

Gość gość jjnb
Miałam Aventa - sprawdził sie.

Gość gość
A o tommee tippee możecie cos powiedziec?

Gość gość
ja używam tommee tippee i dla mnie świetny .. prosty i wygodny

Gość gość_Ewelka
Hej, ja używam BabyOno Naturel'a - jest fajny, cicho pracuje, dobrze ściąga pokarm, prosty w obsłudze, montażu i demontażu oraz w czyszczeniu niewielkiej liczby elementów, poza tym cena jest też atrakcyjna.

Gość gość
Ja mam elektryczny z canpolu i jest ok.

Gość gość
Ja mialam MAM. Sciagal mleko, co tu duzo dywagowac. Nigdy innego nie mialam wiec nie mam porownania. Kupilam go bo ta Czesc przystawiana do piersi byla dosc mala, a ja mam skromny biust I przerazaly mnie te olbrzymie laktatory.

Gość gość
Tomme Tippee - używałam go 1.5 roku i był świetny. Niedrogi.

Gość Ekspert Philips AVENT
Dzień Dobry. Decyzję o wyborze odpowiedniego rodzaju laktatora powinna Pani uzależnić od preferowanego sposobu karmienia dziecka. Jeżeli zależy Pani na karmieniu dziecka pokarmem naturalnym, odciągając mleko z piersi i podając je niemowlęciu regularnie przy użyciu butelki, lepiej będzie zdecydować się na model elektryczny. Jeśli natomiast laktator ma być używany okazyjnie, rekomenduję zakup urządzenia ręcznego np. laktator Avent z serii Natural. Laktator ręczny sprawdzi się w przypadku sporadycznego odciągania pokarmu, lub też w sytuacjach, kiedy trzeba to zrobić bezgłośnie, np. przebywając poza domem (laktator ręczny jest lekki i poręczny, można go z łatwością zabierać ze sobą chociażby na spacery). Bez względu na rodzaj laktatora polecam kupno produktu cenionej na rynku firmy, ze względu na trwałość materiałów, z których wykonane zostało urządzenie. Jeśli będzie Pani miała dodatkowe pytania, proszę pisać bezpośrednio na adres: ekspert@philips.com Ekspert Philips Avent, udziela porad i odpowiada na pytania internautów związane z produktami Philips Avent, a także opieką nad dziećmi i karmieniem. Zapraszam do dyskusji lub kontaktu bezpośredniego.

Gość karaiwina
Ja polecam lovi prolactis, ktory mozna przerobic na laktator reczny lovi protect. Ma on moim zdaniem wszystkie funkcje, ktore powinien posiadac pozadny laktator. Najlepsza jest nakładka masujaca dzieki ktorej odciaganie pokarmu jest szybkie i całkowicie bezbolesne. Także butelka medical dodana do zestawu bardzo dobrze sie sprawdza.

Gość adaw
polecam elektryczny jednak :) przy nawale jest bardzo przydatny - ręczny 'nie wyrabia' miałam avent ale 'wyrzuciłam'.... później używałam elektrycznego LOVI prolactis i chwalę chwalę chwalę. Odciąganie to kwestia kilkunastu minut. Komfort niewyobrażalny. :)

Jak ręczny to tlyko LOVI, ściąga super efektywnie, ręka nie boli, bo można to robić jednym palcem. No i można mieć 2 w 1 , bo jak kupisz wersje elktryczną to łatwo ją przerobić na ręczną. A cena nie jest zabójcza, więc warto.