Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zrobię sobie operację plastyczną całej twarzy, po czym

Polecane posty

Gość gość

Może przedłużę i wyprostuję nogi, powiększę tyłek, zrobię usta... Później wezmę sobie kogoś kasiastego i przystojnego za męża (jak najszybciej, pókim jeszcze młoda) i będzie mógł szpanować nie tylko bogactwem, ale i tym, jaką ma piękną żonę. Zrobimy sobie dzieci i podjarany mężulek będzie latał i mówił, że uwielbia swoją rodzinę, że szczęście rodzinne... MOŻE mnie nie zdradzi, MOŻE będzie mnie bardziej szanował, całując mnie w moje silikonowe usta. Jak skończę 40stkę, znów pójdę pod nóż; lifting, bruzdy; piersi poprawić; jak skończę 50tkę, dzieci wyfruną z domu. Zostaniemy sami. Może będziemy się żreć, ale nie będzie źle. Ale mąż zacznie coraz częściej wychodzić z domu. Czujna żona będzie sprawdzać smsy. Młódka, z 25 lat maksymalnie. Historia znów się powtarza. PS. Jak ktoś nie rozumie satyry, niech się nie wypowiada.

Gość kochałam
hehe, skąd u Ciebie taki scenariusz? Ktoś Cię zranił? Zawsze jak jestem wkurzona to robię sobie dzień urody, wiesz solarium, kremy bee pure, basen, jacuzzi, cały dla mnie. Od razu mi lepiej.