Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość artur191995

Dlaczego dziewczyny są takie beznadziejne ???

Polecane posty

Gość artur191995

Nie no bez jaj, nie da się z wami nic robić !! Rzeczywiście tylko do ******** jesteście potrzebne. Nie chciałem mysleć tak jak inni moi koledzy ale tak poprostu z wami jest. Mam 19 lat i mam jakieś zainteresowania, wiedzę jak naprawić samochód, jak zrobić remont w domu, nawet ugotować se umiem. Interesuję się też II wojną światową, oglądam wiadomości o 19:30. No coś wiem o życiu. A wy to tak puste i głupie jesteście że szkoda na was czasu, przecież to wstyd z wami się pokazać. 3/4 z was potrafi robić z siebie tylko głupie idiotki, uśmiechać się tępo jak głupi do sera. Ani pogadać o niczym z wami. Ostatnio proponowałem koleżance żeby pograła ze mną w tenisa. Nie bo się spocę albo nie umiem itd ... No k***a najlepiej to tylko siedzieć przed lustrem. Grube się robicie, cellulit wszędzie. Naprawdę nie widzicie się w lusterku ? Tapetą się umarzecie bo inaczej to się wstydzicie do ludzi wyjść ciągle myśląc : chyba kiepsko wyglądam. No ale tu trzeba też umiem pogadać o czymś a nie tylko o d***e marynie. Dziwicie się że facet chce tylko seksu i s*******a. No a niby po co się z wami nudzić ??? Ja akurat piwa nie piję ale wolę mnóstwo innych rzeczy robić niż z wami siedzieć i słuchać jakichś pierdół o tym w co się jutro ubierzecie albo co wczoraj jadłyście na obiad. No jak normalny człowiek na poziomie może tylko o tym gadać ? Rodzice koleżanki kupili se nowe auto. Pytam co kupili. A jakiś taki duży czerwony samochód i hihihi. No k****, z grzeczności nie wyśmiałem. Powiedziałem że musze lecieć. Dziś dzwoni i się pyta kiedy wyskoczymy na spacer. Znowu olałem. Nawet ****ać mi się jej nie chce choć dałaby mi po góra tygodniu. Jesteście naprawdę bez sensu i albo zmądrzejecie albo zostaniecie z takimi obszczymurkami.

Gość gość
bo maja beznadziejnych kochankow zapewne :P

Gość gość
to zostaw te glupie gaski i przerzuc sie na starsze 25+ , a nie pozalujesz

Gość artur191995
Jak ja sam mam 19 to jak ja będę wyglądał z taką 25 czy 28

Gość gość
gość dziś to zostaw te glupie gaski i przerzuc sie na starsze 25+ , a nie pozalujesz X dokladnie, a nawet starsze

Gość artur191995
Jak ja sam mam 19 to jak ja będę wyglądał z taką 25 czy 28

Gość gość
artur191995 dziś Jak ja sam mam 19 to jak ja będę wyglądał z taką 25 czy 28 X no to pozostają ci tylko te glupie do rżnięcia :D twoj wybor

Gość gość
normalnie bedziesz wygladal, czemu zadajesz takie pytanie? skoro masz glowe na karku, jak wczesniej pisales, to takie kwestie nie powinny zaprztac ci glowy

Gość gość
nie wszyscy interesują się samochodami poszukaj sobie laski z tymi samymi zainteresowaniami i tyle

Gość gość
"oglądam wiadomości o 19:30. No coś wiem o życiu" :D :D :D mocne :D

Gość gość
a jaka dziewczyna by chciala takiego pajaca prawika

Gość gość
""oglądam wiadomości o 19:30. No coś wiem o życiu" smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif mocne smiech.gif" x HAHAHAHAHA tekst miesiąca na kafe :D

zdanie o oglądaniu wiadomości - wiadomości są pewnym skrótem wydarzeń przygotowanym dla ogółu, a nie czymś z czego należy czerpać wiedzę, to tylko suche informacje. co do reszty...sama jako kobieta nie lubię głupich kobiet, po prostu nie jestem w stanie ich znieść, więc i się z takimi nie zadaje bo po co. przyjaciółki ma inteligentne, z kuplami różnie bywa jedni bardzo inteligentni drudzy no nie wygrali tej zalety na loterii zwanej życie. ogranicz trochę przecinki w postaci niecenzuralnych słów, uważam że wulgaryzmy część języka jak każda inna ale wygwiazdkowane w piśmie i służące czyjejś obrazie no cóż nie zachwycają :P. przekaz jest jeden są głupie kobiety i inteligentne jak głupi mężczyźni i inteligentni to od środowiska i własnych wyborów zależy z kim przystajesz i do nikogo za to nie możesz mieć pretensji.

Gość gościu87
EE.. powiem wam szczerze że stare są też do d.. Pomyślcie sami, babka już miała wszystko - i sex i męża i dzieci, jak tak zorana po rozwodzie spotykała się z każdym kto się nawinął (zakładamy że interesują nas te w miarę ładne) a po rozwodzie każda szaleje - nie ma zmiłuj. Później takie kobiety są rozpuszczone jak dziadowski bicz. Wszystko im się należy - nie ważne czy jesteś młody czy stary, czy pracujesz czy nie - masz stawiać drineczki za 15zł każdy jeden za drugim itp. Tak więc ja już mam takie próby za sobą i powiem wam że na portalach randkowych te co są starsze i po rozwodach lub z dziećmi(a takich jest większość) to strata czasu i pieniędzy. Tylko się niepotrzebnie wkurzałem, na nie, na siebie itp. Ileż można. Coraz częściej myślę że rzeczywiście naród polski został zniszczony przez lewactwo, przez media, kolorowe gazetki dla kobiet itp. Tak się patrzę i w Uk i w Polsce jest to samo - dno! Zaczynam myśleć że po żonę to do Azji trzeba będzie jechać bo tu już zwątpiłem że kogoś normalnego poznam - kto oczywiście będzie jakoś wyglądać. (polki coraz częściej przypominają angielki - grube wielkie ..nie powiem co!)