Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cejrowski, najbardziej inteligentny mężczyzna w kraju.

Polecane posty

Gość gość

Co sądzicie o Cejrowskim? obserwuję go od jakiegoś czasu i jestem pod wrażeniem jego wiedzy.

Gość gość
o fuj, obrzydliwy, arogancki facet

Gość gość
bardzo podobają mi się jego poglądy na temat gospodarki, broni itd. mam takie same

>>>Cejrowski, najbardziej inteligentny mężczyzna w kraju. <<< Dziękuję :D. x Rozśmieszyłeś mnie przed snem :D :D :D.

Gość gość
To dlatego bo pije yerba mate

Gość myszko_Ty_moja
kilka lat drzewiej pan Cejrowski był uprzejmy powiedzieć waląc kubkiem o stół w programie WC KWADRANS, że prezydent Aleksander Kwaśniewski wybrany wtedy na Prezydenta RP swoją duupą sponiewierał fotel prezydenta RP i program zniknął z emisji , czy miał rację ?

Gość gość
Oczywiście że miał racje i zawsze ma, jest szczery i niczego nie udaje. Jedyny normalnie myślący człowiek , którego nikt jeszcze nie zagiął na żaden temat.

Gość gość
stale gada o fujarach

Gość gość
Czy inteligentny nie wiem, wygadany na pewno. Lubie go, bo odroznia sie od reszty i mowi co mysli.

Gość gość
najiteligentniejszy to P.Urban i Wojewódzki. cejrowski to gupek przy Nich

Gość gość
a co się tu Palikotowi stało, że taki nagle *dżentelmen* , a sam z fiu..em po sejmie latał.

Gość gość
16:16 tak piepszysz, że śmiać mi się chce... Cejrowski ma wiedzę na każdy temat, nie tylko na ten do którego można się przygotować przed programem.

Gość gość
**najiteligentniejszy to P.Urban i Wojewódzki. cejrowski to gupek przy Nich** gupek to ty jesteś...ciemnogrodzie...

>>>Cejrowski ma wiedzę na każdy temat<<< Szkoda, że dość ograniczoną :(.

>>>a kto ma wiedzę większą od niego? kto zna więcej języków, kto się zna na tulu dziedzinach...<<< Można posiadać ogromną wiedzę, a mądrym nie być :(. x >>>a to co mówi o podatkach o wolności prawdziwej...cenię go<<< Przyznam, że nie wiem, co obecnie mówi o podatkach, bo dawno temu miałem nieprzyjemność obejrzenia go kilka razy i doszedłem do wniosku, że jest obrzydliwym chamem i pozerem :(. To jest moje prywatne zdanie i nie chcę Cię tymi słowami urazić :). Takie samo zdanie wyrobiłem sobie o Wojewódzkim po jego pierwszym wywiadzie - tok show z Marylą Rodowicz. Ta kobieta coś sobą przedstawia, a Wojewódzki usiłował ją publicznie poniżyć i wyśmiać. Z osób wymienionych w tym temacie mam dosyć dobre zdanie o inteligencji Urbana (nie mówię o stronie moralnej :D ).

Gość gość
Nikt go nie zagiął, heh. To cecha ludzi głupiomądrych, którzy uważają, że zawsze mają rację, że na każdą rzecz mają odpowiedź.

Gość gość
faszysta, oszołom i homofob. sam zarobiony a hołota , biedota nie trybi i łyka , te jego "wersety Koranu" ., które biedocie wciska we własnym interesie . a spotkanie by tych jego wypierdów posłuchać kosztuje 6000zł.

Gość gość
przynajmniej nazywa rzeczy po imieniu i nie zmienia się jak kameleon liżąc du**ę kążdemu kto mu sie może przydać.

Gość gość
u dzikusów się nauczył i dowartościował a teraz was dzikusy na te swoje kity łapie. heh... tępe goje.

Gość gość
On jest osobą, która uznaje tylko swoje racje. Nie lubię tego. Słowa i argumenty innych, czasem trafione, odbijają się jak groch od ściany, bo on i tak wie lepiej. Lubię jak bajdurzy o życiu innych, ale w religie i politykę niech się nie miesza. Po co?

Gość gość
ja mam w 95% jego poglądy ale nie mam odwagi je rozpowszechniać.

Gość gość
obrzydliwy raczej :O

Gość gość
No własnie dlatego się go nie da wyprowadzić z równowagi: bo jest głupiomądry, przekonany o swojej racji, jak takiego kogoś przekonasz, że racji nie ma? Twoje argumenty spłyną jak po kaczce, a jego, choć niesłuszne, będzie na wierzchu. Na zasadzie: ty sobie pogadaj, ja cię wysłucham, ale w sumie to i tak jesteś głupi, ja wiem lepiej.