Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cejrowski, najbardziej inteligentny mężczyzna w kraju.

Polecane posty

>>>człowiek bez podstawowego IQ i wiedzy elementarnej szybko się rozjusza i kąsa a jemu o to właśnie chodzi...stąd jego fenomen<<< Nie wiem jak teraz, ale kiedyś właśnie to jego rozjuszenie i kąsanie (a raczej rzucanie się do gardła) rozmówcy, tak bardzo mnie do niego zraziło :(. Jak czytam, i wtedy i dzisiaj wszystkie sensowne argumenty, nie pasujące do jego teorii, SPŁYWAJĄ PO NIM, jak po kacze :D :D :D.

Takie podwórko w tym naszym kraju nad Wisłą ... Wystarczy powiedzieć cokolwiek niepopularnego, kontrowersyjnego by stać się " ikoną "walki ...tylko walki o co hmmm???...no właśnie W najlepszym wypadku to walka o rozpoznawalność i bezkarność w głoszeniu swojego światopoglądu. Po 15 minutach nikt nie słucha o czym rozmawiają tylko skupiają się na tym kto wygra dysputę ..

Gość gość
poświęćcie chwilę na te filmiki z yutube na początku tematu, jestem pod wrażeniem, nigdy wcześniej się Cejrowskim nie interesowałam, ale teraz będę. mówcie co chcecie, może czasami mógłby słownictwo pochamować, ale do tego co się teraz u nas dzieje się nie da... baaardzo mi się spodobało jak nazywa rzeczy po imieniu. tak trzymaj Wojtuś.

Gość gość
Inteligencja a przekonania i umiejętność ich przekazywania to zupełnie różne rzeczy. Nie ukrywam że 90% jego poglądów są podobne do moich ale nawet w kręgach nie koniecznie szerokiego gremium nie mam odwagi ich wyrażać.Sposób Cejrowskiego posiada wątki oszołoma skandalisty radykała ale w sumie dla mnie może być są gorsi od niego.Szacunek Panie Wojciechu.Witamy na Kafeterii !!!

że tak zareaguje : hahahahaha! omszały kamień ma więcej inteligencji. jasne, że coś tam sobie wie o tych wszystkich krajach które obejrzał, ale wiedza jest niewspółmierna inteligencji.

Gość gość
Cejrowski to bosy bezmózg zwany katotalibem.

Gość gość
ma rację, takich nam trzeba, powinien rządzić...

Gość gość
matko... tego będą uczyć moje dziecko w szkole, bo senyszyn tak wypiszczała, co za wr....na baba, nie cierpię jej... ten jej głos mnie rozwala,

Gość gość
Ale z was głupie piezdy :-D

Gość gość
a z ciebie hoj...

Gość gość
Wojewodzki - inteligentny ;) - 6 lat w liceum i pol roku na studiach :D

Gość gość
a ja tam Cejrowskiego lubię za jego humor, odwagę i za to, że coś ciekawego zawsze ma do powiedzenia

Gość gość
no co ty? to jakieś bardzo prestiżowe liceum sześcioletnie....!!!