Gość gość Napisano Wrzesień 29, 2014 czy warto skończyć takie studia podyplomowe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 29, 2014 up up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 29, 2014 To zalezy co chcesz w życiu robić, czy może już pracujesz i podwyższenie kwalifikacji może Ci się przydać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 29, 2014 chciałabym pracować w szkole, mam dość swojej pracy i myślę właśnie nad zmianą zawodu ale nie wiem czy to nie za późno mam 27 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 29, 2014 up up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 29, 2014 Po przygotowaniu podyplomowo nie będziesz miała prawa do nauczania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 29, 2014 nooo,niektórzy nowobogaccy szukają dziewczyn z takim przygotowaniem pedagogicznym do opieki swoich bachorów-koniecznie po studiach...:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 29, 2014 Nie jest za późno, a każda kwalifikacja ponad działa na Twoją korzyść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 29, 2014 dowiadywałam się w kuratorium oświaty i po przygotowaniu pedagogicznym mogę uczyć przedmiotów zawodowych związanych z moimi obecnymi studiami tj admninistracja, technika biurowa, rachunkowość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 29, 2014 no to rób to przygotowanie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 18, 2018 Z mojego punktu widzenia warto skończyć przygotowanie pedagogiczne, i wcale nie mam na myśli zainteresowań, predyspozycji, powołania itp. Wybieram się jeszcze w marcu na podyplomówkę w systemie e-learningowym z przygotowania pedagogicznego (na Uczelnię Korczaka w Szczecinie ) z czysto pragmatycznych względów. Po prostu dyplom takich studiów może mi się w przyszłości przydać, tak jak prawo jazdy albo certyfikat potwierdzający znajomość angielskiego. Dziś praca jest, jutro może nie być, nie wiadomo, jak potoczy się życie, a taki dyplom może okazać się kołem ratunkowym. Studiowałam historię, będę mogła więc spróbować sił jako nauczycielka tego przedmiotu w podstawówce czy w liceum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 18, 2018 HALO, HALO TARNÓW!! Nadal zastanawiasz się nad idealną szkołą? Nie czekaj i zapisz się już dziś do NOVA Centrum Edukacyjne! Ruszyła Rekrutacja zimowa ! Ilość miejsc ograniczona! Czekamy na Ciebie Więcej informacji w sekretariacie na ul. Krakowskiej 17/14 lub pod numerem telefonu: 14 300 03 50/ 796 400 893 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 18, 2018 HALO, HALO TARNÓW!! Nadal zastanawiasz się nad idealną szkołą? Nie czekaj i zapisz się już dziś do NOVA Centrum Edukacyjne! Ruszyła Rekrutacja zimowa ! Ilość miejsc ograniczona! Czekamy na Ciebie Więcej informacji w sekretariacie na ul. Krakowskiej 17/14 lub pod numerem telefonu: 14 300 03 50/ 796 400 893 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RSMaz12 0 Napisano Lipiec 7, 2021 No ja uważam, że warto, bo mając przygotowanie możesz zatrudnić się w szkole no i jest to konieczne, w sumie nie sądziłem nigdy, ze kiedyś będe chciał byc nauczycielem, ale zrobiłęm podyplomówkę w wskz i dostalem zatrudnienie w liceum. Cóż czas zmienia człowieka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach