Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kombinezon zimowy Wójcik roz 80 cm

Polecane posty

Gość gość
O kur/wa ale okropny. Jak dla Jessici, córki Mariolki.

Gość gość
Nie jest taki zły. Każda mama ma inny gust, ale fakt faktem, że nie kupiła bym go.

Gość gość
a mi sie podoba, szkoda że wczoraj kupiłam córce kombinezon bo ten jest ładny i w moim guście. I stan bardzo dobry. każdy ma inny gust. A krytykuja te osoby co kombinezony w lumpeksch kupują.

Gość gość
o gustach się nie dyskutuje.

Każdemu podoba się co innego ;) Wójcik nie ma samych kokardek i cekinów jak ktoś wcześniej napisał :D Ja w każdym razie nie dałabym tyle za kombinezon używany. Sama 2-3 lata temu kupiłam spodnie ocieplane "śniegowce " wójcika - w sklepie , z wyprzedaży,nowe za 99 zł a kosztowały 180 zł. W każdym razie za 170 zł ,można już kupić porządny zestaw ;)

Gość gość
Ale drogo

Gość gość
nie ma nic przeciw rozowi, ale ten polysk i kolor to juz zbyt wiele jak i dla mnie, nieladny

Gość gość
o gustach się nie dyskutuje, ale byłam dziś w centrum handlowym i chciałam kupić córce kombinezon na zimę. Jakaś masakra jeśli chodzi o ciuchy dla dziewczynek. Wszystko albo wściekle różowe, albo brzydkie jak noc. W Wójciku też byłam i też mam wrażenie, że wszystkie były z jakimiś kokardkami, falbankami i innymi dupsikami. Najładniejsze były na działach chłopięcych i chyba taki właśnie kupię.