Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ja wyznalam mu ze mi na nim zalezy a on mnie wysmial i okreslil pasztetem

Polecane posty

Gość gość

dlaczego mozna trakotwac kogos jak gowno bo jest brzydki? wydawal sie sympatyczny i uprzejmy a gdy mu wyznalam ze mi na nim zalezy, ze nie jest tylko kolega z pracy to mnie wysmial i powiedzial ze pasztety takie jak ja nie powinny z domu wychodzic. przeciez ja nie oczedkaiwalam ze mi sie rzuci w ramiona, zabierze na randke, zrozumiala bym ze jestem tylko kolezanka a mimo ze nic nigdy nie zrobilam postanowil mnie obrazic. pol roku temu na imprezie tez uslyszalam za plecami kometarze ladnych dziewczyn "co ten pasztet tutaj robi?". chce normalnie zyc, nie byc ciagle obrazana tylko dlatego ze kogos uwiera moja brzydota.

Gość gość
Ludzie, ludzie dawajcie bułki! Zjemy autorkę na kolację ;)

Gość gość
pewnie nie jesteś brzydka tylko tłusta idź schudnij nikt cie w tedy wyzywać nie będzie

Gość gość
eee miej w d***e debili

Gość urszak
Cham i prostak. Zamiast powiedziec, ze mu milo, choc nie jest zainteresowany, to przejechal po tobie walcem. Nie mysl o sobie- brzydka. Nigdy.

Gość gość
Ludzie to w większości prymitywne chamidła bez grama empatii. I nic na to nie poradzimy.

Gość gość
to jakiś skonczony cham :O masakra

Gość gość
nie mialabym ;retensji gdybym byla gruba bo to byloby moja wina, ale nie jestem, mam brzydkie rysy twarzy, asymetrie wzroku, oczy sa do tego male, cienkie usta, duzy nos tak zwany rzymski

Gość gość
Powinnaś się cieszyć, że powiedział wprost, nie tracisz czasu na idiotę. Kiedyś docenisz to wiadro zimnej wody.

Gość gość
Powinnaś się cieszyć, że powiedział wprost, nie tracisz czasu na idiotę. Kiedyś docenisz to wiadro zimnej wody. xxxx ja zdaje sobie sprawe z mojej brzydoty, tylko dlaczego ma ktos to obsmiewac nazywajac "pasztetem"? czy ja komus cos zlego zrobilam ze musi mnie obrazac? jego cel zostal osiagniety, tak tam ochte zamknacx sie w domu. przepraszam ze zyje

Gość gość
Masz rację, ale z tym szufladkowaniem grubszych bym nie przesadzała. Nie każdy z nadwagą, to obżartuch. Poza tym obżarstwo może być efektem problemów psychicznych. Tyle ode mnie, bo sama należę do osób, które muszą mocno się kontrolować, żeby nie przytyć.

Gość gość
wiem, sa tez osoby ktorym bardzo trudno schudnac, mam taka znajoma ktora wymaga kontaktu z lekarzem bo samo bieganie i zmiana nawykow zywieniowych nie podziaala