Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o osobach które mają nieposkromiony pęd do wiedzy?

Polecane posty

Gość gość
jak człowiek wie trochę więcej to jest mu ciężko, ale jak wie na prawdę dużo to jest mu na prawdę lekko

Gość gość
zazdroszczę :) Zawsze chciałam być superinteligentna ale niestety jestem na to stanowczo zbyt leniwa. :P Zawsze jak koleżanki mówiły, że chciałyby być ładniejsze to ja mówiłam, że ja bym chciała być mądrzejsza :)

Gość gość
Ale kto ci broni ciagle sie rozwijac?

Gość gość
pęd do wiedzy jest spoko jeżeli ogarnia jedną / dwie dziedziny jeżeli obejmuje wszystko to chore jest

Gość gość
Sama sobie bronię :P Jestem leniwa i mam słomiany zapał. Studiuję ale w wolnym czasie nic nie robię w tym kierunku. Dlatego zazdroszczę osobom, które mają zapał i determinację. Robią jakieś kursy, zdobywają wiedzę na jakieś tematy na własną rękę. Ja nawet jak się czymś zainteresuje to tylko na chwilę i zaraz stwierdzam, że co innego jest ciekawsze i tak w kółko. Niestety chyba to mam w genach, próbowałam z tym walczyć ale nieskutecznie

Gość gość
Ja mam coś takiego. Tyle, że to już choroba. Bo według siebie samej powinnam wiedzieć WSZYSTKO. Być dobra we wszystkim i w ogóle.. najlepsza. Jeśli czegoś nie wiem albo coś to od razu "jestem do kitu, nic nie potrafię, jestem do d**y, nic nie wiem" i czuję się jak g****o własciwie zawsze. i ogólnie często zjeżdza to nawet do myśli samobójczych. Kiedyś tak nie miałam i byłam szczęsliwsza..