Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NIKOMU SIE NIE podobam,nikt nie interesuje sie mna.SMUTNO MI...

Polecane posty

Gość gość

Mam 30 lat jestem samotna ciagle..Nikomu sie nie podobam ,nikt za mna nie zabiega,nie iteresuje sie mna nikt.. :( Smutno mi :(

Gość gość
szukaj bo kto szuka ten znajdzie

Gość gość
Nie szukam juz,nie chce mi sie juz... :(

Gość Odnajdźmy Przyczynę
jaka waga przy jakim wzroście? ładna czy brzydka? biedna czy bogata?

Gość gość
Nie ty jedna masz ten problem. O dziwo mnóstwo ładnych i zadbanych kobiet w wieku około 30 i więcej jest samotna bo to taki wiek, że partnera w podobnym jest trudno znależć - większość jest w związkach. Młodziki po 20ce zazwyczaj nie interesują się kobietami ok 30ki a i dla takich kobiet są za młodzi. Zostają rozwodnicy, faceci po przejściach... i tutaj też trzeba trafić bo niektórzy nie chcą się wiązać na stałe ale chcą tylko spotkań do seksu. Z jakich okolic Polski jesteś?

Gość gość
Jestem zgrabna ,ksztaltna,twarz mila,nie jestem idelana ,niezbyt bogata,mieszkam za granica

Gość gość
Jak zgrabna to sie zenie:-)

Gość gość
Nie martw się ,ja też się nie podobam a jeśli już to facetom po pięćdziesiątce, którymi ja z kolei nie jestem ani trochę zainteresowana :D

Gość gość
Jestem po 50tce. Gardzisz starymi ? To zostaniesz stara panna:-)

Gość gość
Za młodu to wszystko było spontaniczne. Hormony buzowały, nowe znajomości, nowe doświadczenia, świat do zdobycia.. a z wiekiem przychodzi ostrożność i mniejsza motywacja. Ludzie też czasami zamykają się przed innymi bo wiedzą na czym w życiu rzecz polega, wiedzą już że życie nie jest wcale taki super kolorowe jakie się kiedyś wydawało. Po za tym kiedyś za młodu się po prostu działało a teraz się kalkuluje zyski i straty. Tak naprawdę to życie jest ciężkie, raczej smutne. Są szczęścia mniejsze i większe w nim, ale jak się zastanowić ile czasami trzeba wysiłku i poświęcenia włożyć w to, żeby przeżyć coś naprawdę miłego, to czasami się nie opłaca. Trochę ględzę teraz. wiem. Też jestem samotny po 30-ce. Choć podobam się kobietom, ale sporo przeszedłem i nie jestem idealny i przez to nie myślę nawet o nowym związku. Chciałbym mieć przyjaciółkę bardziej do której z czasem może bym się przekonał ale mieć tą możliwość nie angażowania się na początku, tylko poznawania.

Gość gość
fajni jesteście,pan po 50 ma poczucie humoru zabawne:-)

Gość gość
Na kafeterii zazwyczaj trolle siedzą i piszą prowokacje albo zupełnie młodzi którzy myślą że pozjadali wszystkie rozumy a co odpowiedż w tematach to "zostaw go, olej go, d**ek, cham, prostak, puszczalska, kur.. , dzifka" itp.

Gość MÓWIĘ JAK JEST
no to jak jesteś taka cool, to dlaczego adoratorzy się nie ustawiają :D pewno dlatego, że ich odrzucasz, bo masz wysokie wymagania XD albo odrzucałaś całe życie, a teraz już ich nie ma XDDD :D