Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiedziałam mojemu narzeczonemu, że go zdradziłam a on się do mnie nie odzywa.

Polecane posty

Gość gość

Zwyczajnie gapił się długo w okno a po jakiejś pół godzinie poszedł się pakować. Stanęłam w drzwiach i powiedziałam, że jeśli wyjdzie to ja już na pewno nie będę kontynuowała tego związku. Zatrzymał się, zawrócił, zostawił rzeczy i poszedł pobiegać. Ow wczoraj (wtedy mu powiedziałam) się do mnie nie odzywa. To jest przemoc psychiczna! Zaraz ja sama się wyprowadzę. Nie zaprzeczę, zrobiłam nagannie ale stało się. Powiedziałam mu prawdę a on nic - zero reakcji.

Na co Ty liczyłaś? Że przytuli, pogłaska Cię po główce i powie, że nic się nie stało?

Gość gość
poza tym to był tylko seks oralny, zrobiłam głupotę i zrobiłam loda chłopakowi na dyskotece który bardzo mi się podobał ale byłam pijana, mam nadzieję że narzeczony mi wybaczy co o tym myślicie ? :(

Gość gość
jak to zero reakcji? :D

Gość gość
Przecież to prowo :D może i takie kretynki istnieją ale żeby były w związkach to mało prawdopodobne

Gość gość
19;17 - PODSZYW. Zdradziłam mojego chłopaka, żałuję tego, zrozumiano? Nie będę się Wam tłumaczyć. Ale to co on robi też jest nie w porządku.

Gość gość
A dlaczego go zdradziłaś? Ja bym na jego miejscu odrazu cię zostawiła.

Gość gość
na jego miejscu znalazłbym sobie taką co się nie obraża i fochów nie stroi. tego kwiatu pół światu :-)

Gość gość
To on ma prawie teraz byc obraziny a nie ty kretynko! Ze takie tepe strzaly chodza Po ziemi to mnie dziwi!

Gość gość
powinien ciebie zostawić