Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wmaz

Romantyczny wieczór z żoną

Polecane posty

Gość wmaz

Mamy w piatek ocznice . Macie jakiś pomyśl jak go spędzić ? Jakieś kino , restauracja a i jeszcze jedno jaka bielizna najlepsza ?

Gość gość
to nie do nas te pytania - napewno nie o bieliznę (moim zdaniem to koszmarny pomysł, nie ma czegoś lepszego?). Zastanów się co żonie sprawi większą przyjemność - kolacja przy świecach, film, spacer?

Gość gość
najlepszy długi seks :)

Gość gaajowy
jeśli chodzi o bieliznę, to najlepsza będzie czysta,

Gość gość
Może idź za ciosem i zabierz żonę gdzieś w Polskę na romantyczny weekend :) to jej się na pewno spodoba. Mnie mój Marcin zabrał w ubiegłym miesiącu do Gdańska, do hotelu Holland House na taki romanatyczny weeknd. Fajna oferta, naprawdę. Super zorganizowane. sam zobacz: http://www.hollandhouse.pl/specialoffer/romantyczny-holland-house

Gość gość
Weekend za miastem..popieram.

Gość gość
Weekend za miastem daje możliwość spowolnienia trochę trybu życia, tej gonitwy codziennej. Nie musisz się spieszyć, skoro spieszysz sie na co dzień. Ja lubię takie weekendowe wyjazdy nad morze. W ten dłuższy weekend listopadowy też zastanawiamy się nad takim wyjazdem do hotelu Senator w Dźwirzynie. Mają bardzo obiecującą ofertę dla Par: http://www.hotelsenator.pl/romantyczni_we_dwoje

Gość gość
Fajnie że tak dbasz o celebrowanie rocznicy to miłe,bardzo a dla żony ważne :)

Gość gość
nie wiem gdzie mieszkacie, ale dobrym miejsce na tak ważną rocznicę w związku jest elegancka restauracja i hotel w pięknym mieście Białystok http://hotelcristal.com.pl/ Mój obecnie narzeczony oświadczył mi się w tej restauracji. Mam z tym miejscem same piękne wspomnienia. Zabierz żonę i jedzcie tam na romantyczny weekend.

Gość małaruda po wylogowaniu
nie trzeba od razu wyjeżdżać... spacer, potem kolacja w restauracji, jakaś niespodzianka w domu i namiętny seks ;) moim zdaniem najlepszy zestaw.

Gość gość
ja zabrałem swoją na dancing do restauracji Kameralna, dancing a'la PRL:D super jedzenie, winko do tego, a potem... to co w wyszynku:D mamy trochę inne pojęcie romantycznego wieczoru niż normalni ludzie, ale pobawiliśmy się w młodość naszych rodziców i bawiliśmy się przednio:)

Gość gość
długi wielogodzinny sex analny ,napewno bedziesz zadowolony, gwarantuję

Gość gość
Szampan, świece a potem seks .. Ja takie cos planuje z mezem.

Ooo jejejku ależ ja też byłam w hotelu Holland House w Gdańsku z moim mężem, świetny wybór na głównej ulicy Starego Miasta wszystko blisko a pokoje duże i przestronne , gustownie urządzone, , same cudowen mam wspomnienia z tym wypadem.Muszę tam koniecznie wrócić dla przypomnienia wrzucam sobie i wam ich strone www.hollandhouse.pl , bo muszę mężowi pokazać hihihhi :)