Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet wydał na mnie wczoraj 700 zł

Polecane posty

Gość gość

Świętowaliśmy naszą pierwszą rocznicę związku i zaprosił mnie do drogiej restauracji, kupił bukiet róż i dał prezent za 5 stów. Później poszliśmy do niego do domu i doprowadził mnie do orgazmu a sam zasnął. Ja mu szczęścia nie dałam, prezentu też nie dostał. I wiecie co... nie robił o to problemu. On nic nie che ode mnie, a sam daje ile może. Co powiecie na ten temat ?

Gość gość
To chyba z nim mocno nie teges, jeśli zasypia nie spuszczając się. Problemy z libido, problemy z penisem, problemy z wytryskiem. Coś na pewno.

Gość gość
Wszystko z nim ok. Lubi seks, ale on bardzo dużo pracuje i jest zmęczony, jak może mieć problemy z libido skoro ZAWSZE stara się mnie zaspokoić !

Gość gośćOna
Mój by nie zasnął, zanim by nie skończył we mnie, albo jakbym nie chciała, to pomógłby sobie ręką. Coś chyba z nim nie bardzo... :( Ale mogę się mylić...

Gość gość
ja wydaje co tydzień 700 zł . wydał bo pewnie na to własnie liczyłas

Gość gość
Wy zazdrosne kmioty ! Mam idealnego faceta, który ma kasę i ją na mnie wydaje. Mało tego nie jest wrednym ch/u/j/e/m dla którego liczy sie seks ponad wszystko. Jak chłop jest zmęczony to idzie spać i ma wyrypane, a mój facet jeszcze patrzy żebym ja pierwsza doszła. Powiedzcie mi gdzie takiego znajdziecie. ZAL WAM >>> cebulaki !!!

Gość myszko__Ty__moja
w jeden weekend więcej wydawałem na kobietę a gdy nie miała ciuchów i butów na imprezę to były większe koszty

Gość gość
Wydałam wczoraj na siebie 450 zł, mogłam też poszaleć i do 700. Mam pracę, zarabiam, nikt nie wydaje na mnie, bo sobie nie życzę. Facetowi kupiłam prezent na dzień chłopaka za prawie stówkę. Żadne mi wydarzenie.

Gość gość
I kochacie sie bardziej za te pieniądze? Nie sadze.

Gość MelodyjnyWieslaw
Badz co bądź to taniej by dla niego chyba wyszły panienki z agencji, pytałaś czemu nie wziął?

Gość gość
heheheh ale burak niedoceniony zalozyl watek ale mam polewke :)

Gość gość
700 zl, ilee to jest cebuli?

Gość gość
Jak morzna iśc spac i nie zamoczyć, pozatym 700 zl, taa, pewnie w norewgii mieszkacie

Gość gość
Dla mnie właśnie nie byłby super facetem, gdyby nie chciał mnie przelecieć. Co to za mężczyzna? :O Obrzydliwe. na serio brzydziłaby mnie taka mameja, któremu nawet nie zależy na tym by się spuścić. Bardzo mało męskie. Idealny to byłby gdyby ostro Cię wziął w obroty, zerżnął jak burą sukę, w międzyczasie doprowadzając do orgazmu, a po wszystkim by przytulił i dopiero wtedy zasnął.

Gość gość
500 zł na prezent, 100 zł na bukiet róż, i 100 zł ;-D na drogą restaurację??? ;-D ;-D ;-D chyba kfc drive thru ale wał! 1/10

Gość gość
żmij monrz tez kiedyś ze mną poszedł na i kupil świniaka, coprawda nie wyszło 700 tylko troche mniej ale starczylo na 3 kilo fantazji kturej ałtorce brakuje rzal, brakuje tylko bogactwo kuhwa

Gość pomaranczowa_rezolucja
co to jest za związek jak autorka nic z siebie nie daje ogarnij się dziewczyno :-) dla mnie takie zachowanie jest antykobiece, takie że fe naprawdę nie rozumiem jak można coś takiego zrobić osobie z którą się jest......!!!!!

Gość gość
Ale zazdrość ale zazdrość ale dupa ściśnięta. Wszyscy którzy sie oburzają zapewne nigdy nie dostali prezentu za taką sumę na głupią rocznicę. Zaznaczam, ze to jeszcze On to sam wymyślił i pamiętał..... TAK BARDZO SIE KOCHAMY. Związek mamy idealny.