Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość the best doradca

porady darmowe rozwiążę kazdy problem

Polecane posty

Gość the best doradca

tylko pisac krótko plis. Udzielam porad tylko do 23.15

Gość gość
co zrobic zeby zapomniec o facecie.

Gość myszko__Ty__moja
mam ogromną ochotę na bzykanie , gdzie przyjechać, jaki azymut ustawić ?

Gość the best doradca
umówić się z -uwaga- innymi. Liczba mnoga nie jest tu przypadkowa

Gość the best doradca
Myszko, "zrób to sam" to gwarancja satysfakcji ;) unikniesz kłopotów... itd jak to mówią "pośpiech nie jest dobrym doradcą"

Gość gość
gdzie znalezc faceta?

Gość takamalutka123
Jak sprawić żeby mój facet miał na mnie ochotę a nie tylko gadał o seksie i zasypial zanim do czegos dojdzie?

Gość gość
gość: nie szukać. Znaleziony na siłę jest nieprzydatny, tylko czas kobieta straci z pacanem usiłując sobie udowodnić że pacan pacanem nie jest. Na sympatii trafic kogos sensownego to jak wygrac 6-tke w lotto.

Gość stanislaw_inrzynier
w jagi sposub opracować metote darmowego uzystkiwania energji w dowolnei ilości

Gość gość
Jak przestać czuć się tak pusto, dziwnie, samotnie..? Jak przestać czuć się tak niepasującą nigdzie?

Gość gość
takamalutka123- facet ma jakiś problem, ale jest stary i wyrąbany od chodzenia do roboty. Jedno z dwojga. Może choruje na coś?- to obniża libido. Jeśli nie jestes jakims pasztetem co bierze prysznic raz w tygodniu to raczej problem jest w nim, nie w Tobie. Czasami może sie okazac tez zakamuflowanym gejem jak pokazują statystyki... Zachowaj czujnośc i obserwuj go. Jak zobaczysz , że oprócz braku seksu Cię zlewa- pora ruszać w drogę. Gdyby trafił Ci się impotent- nie marnuj na niego czasu- szkoda życia!

Gość myszko__Ty__moja
no dobra a mnie się chce bzykać i po kopulowaniu przytulić do kobiety, więc jaki azymut do kobiety potrzebującej ?

Gość the best doradca
stanislaw_inrzynier - dawaj więcej z siebie to więcej do ciebie wróci ;)

Gość the best doradca
gość dziś zacznij dawać z siebie więcej. Uczucie samotności jest często wynikiem przesadnego skupienia na sobie. Zajmij się dla odmiany innymi. Rozjerzyj się dookoła, inni maja gorzej.

Gość myszko__Ty__moja
jaka zdrada ? najważniejsze jest przytulanie i pukanie, stukanie, bzykanie, kopulowanie kto myśli o zdradzie w czasie kopulowania ?

Gość the best doradca
myszko_ fajnie, że chcesz sie przytulic do jakiejś kobiety - dowolnej jak rozumiem- rozumiem też, że wymagasz jedynie, żeby posiadała puls?

Gość the best doradca
kawa: mrugac szybko rzęsami!!! to , że zdradził, to słabe, ale najwazniejsze jaką miał do tego motywację. Oceniaj motywację. jak seksoholik- wiej, jak się zakochał, to po ptokach. Jak ma dziecko z inną to jestes jego przeszłością już. A generalnie to w uczuciach obowiazuje zasad równości- zranił Cię- Ty też go zrań. Nie stawiaj siebie w roli ofiary. oddaj mu. ale troche mniej jesli masz dla niego uczucie.

Gość myszko__Ty__moja
the best doradca założę się z Tobą o dobry koniak pięciogwiazdowy że na mój widok powiesz , Czy Ty masz 28 lat skoro nie masz nawet jednej zmarszczki na czole i bujne włosy jak u Wodeckiego ? robimy zakład o koniak ?

Gość the best doradca
Myszko, koniak nie zwiedzie czujności inteligentnej kobiety ;) Poza tym czas minął, lece robic na kopalni na 2-ga zmiane :D dobrej nocy ludzie :)

Gość myszko__Ty__moja
' lece robic na kopalni na 2-ga zmiane smiech.gif' akurat - na drugą zmianę o tej porze to chyba pracuje w Australii , w Polsce teraz w kopalni jest III zmiana do godz. 6 rano the best doradca zwyczajnie kłamie !