Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

4 testy pozytywne po czasie

Polecane posty

Gość gość

Wiem, wiem, że nie powinno się odczytywać po upływie tych 5 czy 15 minut, ale... po 5 min wydawało mi się, że coś tam jest... mężowi nawet nie pokazywałam bo on na pewno by nie zobaczył :P Jednak pewna nie byłam. Po 2h pojawiają się w miarę widoczne kreski. Robiłam testy różnych firm. Myślicie, że jakiekolwiek prawdopodobieństwo ciąży jest? Tak bardzo bym chciała. Kolejny test zrobię jutro lub w sobotę.

Gość viva86
ciąża na pewno !!! miałam tak samo II kreski po ok 2 h a teraz jestem w 27tc :)

Gość gość
ja tak samo, zrobiłam rano w dniu wesela brata. Wynik negat, mówię trudno, było to dzień spodziewanej miesiączki. Poszłam na wesele, szalałam, wypiłam trochę nawet za dwa papierosy wypaliłam chociaż nie palę na codzień. Następnego dnia rano chciałam wyrzucić na test z dnia poprzedniego i była blada kreska, od razu zrobiłam drugi i był pozyt. Nawet nie wiecie jakie miałam wyrzuty sumienia za weselne szaleństwa. Moja kreseczka ma już roczek :)

Gość gość
Co do terminu miesiączki to ciężko mi powiedzieć bo cykle po pierwszej ciąży mam nieregularne. Dziś w sumie 34 dzień cyklu, ale z obserwacji śluzu dni płodne jakby mi się przesunęły i 14 dni od szczytu śluzu będzie jakoś w sobotę. Pozostaje mi tylko czekanie. Mam nadzieję, że to ciąża :)

Gość gość
tez mialam blade krechy