Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alina94

szukam dziewczyn które zaczną za mną walkę z KOMPULSAMI !!!

Polecane posty

Witam , od paru miesięcy objadam się do bólu żołądka nie mogę przestać. Codziennie płacze i obiecuje sobie że to ostatni raz ale potem znów jest to samo. Od 2010 roku chorowałam na anoreksje byłam w klinice nawet ale po śmierci mamy zaczęłam się nażerać i nie mogę przestać . Przytyłam juz przez to bardzo dużo i bardzo mi z tym źle. Chciałabym zawalczyć i szukam kogoś kto byłby chętny do walki ze mną. Razem może sobie poradzimy. Mój e-mail : motylek1994@onet.pl mam nadzieje że ktoś się odezwie.

Gość gość
Napisałam Ci emilka, walka z kompulsami? Może lepiej z ich przyczynami i na pewno lepiej nie samemu, może ze specjalistą? Życzę powodzenia! aga, ex kompuls

Gość gościówa123456
dziewczyny ile macie lat i skąd jesteście??? może mogłybyśmy pomóc sobie nawzajem...

Gość gość
Ja stara baba jestem, po trzydziestce, krk ;-)

Gość gościówa123456
powiem tak...najlepszym sposobem walki z tym jest posiadanie znajomych...nie dopuszczac do samotnosci....może macie jakies hobby itp ODDAJCIE się temu a wyjscia ze znajomymi niech sprawią że zapomnicie o wszystkim...ale niech to nie będą spotkania w pizzerii itp;P spróbujcie...

Gość gościówa1234567
powiem tak...najlepszym sposobem walki z tym jest posiadanie znajomych...nie dopuszczac do samotnosci....może macie jakies hobby itp ODDAJCIE się temu a wyjscia ze znajomymi niech sprawią że zapomnicie o wszystkim...ale niech to nie będą spotkania w pizzerii itp;P spróbujcie...

Jak byłam w Krakowie to miałam te pseudo psychoterapie po wyjściu ale też przed chodziłam do psychologów i to naprawdę mi nie pomagało... Chciałabym sama sobie dać radę ... Jeżeli chodzi o przyczynę myślę że brakuje mi Mamy bo to ona najbardziej mnie rozumiała gdy miałam anoreksje podczas gdy każdy uważał że sobie coś wymyślam. teraz zostałam sama , nikomu nie mogę powiedzieć co się ze mną dzieje...

Gość gość
Czesc Motylku.Gosciowko pisalysmy na topiku o duchach,innych dziwnych zjawiskach.Mam taki problem ze objadam sie jak ktos mnie wkurzy,Na noc polozcie sobie kolo lozka jablko lub banana.Potrafilam jesc nawet zamrozone bulki,to co bylo pod reka.