Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wybieram właśnie kukli gejszy, prosze o pomoc pań

Polecane posty

Gość gość
cyberskora jest mega,nie wiem jak ja robia ale przypomina realna,nawet maski z tego robia i obkladaja nia jakies protezy itd

Gość gość
dla was powinno się protezy mózgu konstruować chociaż nie! dzięki bogu dla pojjjeeebow nie ma refundacji jeszcze b tego brakowało aby niedorozwojów leczono na koszt podatników

Gość gość
a co ci to przeszkadza ze ktos ma nie udane zycie seksualne lub jego brak? ciesz sie ze ty masz i nie czepiaj sie niepelnosprawnych z protezami.

Gość gość
niepełnosprawnych można zrozumieć ale wciskanie sobie w piiizzdeee kulek wybacz ale nie bardzo a może tak wciskaj sobie nawet arbuza ale k*****a mać ! nie pisz o tym na normalnym forum tylko poszukaj takiego gdzie gejszowe kulki to źdźiebełko w stogu siana !

Gość Margolońka
Ja mam takie kulki ze sklepu Dyskrecja. Są bardzo fajne, dają dużo przyjemności :) Kupiłam kiedyś jedne i później strzeliłam sobie kolejne z tego samego sklepu, są bardzo, bardzo przyjemne :D

Gość gość
Też znam Dyskrecje i mają bardzo dobre zabawki erotyczne, mam od nich kulki i dają ogromną rozkosz podczas samotnych zabaw jak i seksu z facetem.