Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Najbardziej niewytłumaczalne sytuacje w których poczułyście się podniecone

Polecane posty

Gość gość

Takie całkiem nieprzewidywalne gdzie nawet nie było w tym nic erotycznego a jednak poczułyście to dziwne promieniowanie. Mnie się cos takiego zdarza od czasu do czasu i nie mogę tego wytłumaczyć. Raz było to na egzaminie na studiach przed którym i w trakcie się bardzo stresowałam. Pod koniec zerknęłam na zegarek i sie okazało że zostało 15 minut do końca a ja nie napisałam nawet połowy. Nie wiem co się ze mną wtedy działo, ale do końca byłam na granicy orgazmu. Jak wróciłam do domu to chyba przez 2 godziny się bawiłam przed komputerem nie odbierając telefonów z pytaniami jak mi poszło. ;) Dostałam wtedy dwóje ale poprawkę zdałam. ;) Drugi raz miał miejsce w autobusie nocnym. To był środek tygodnia i chyba pierwszy raz w życiu zostałam w autobusie sama na kilka przystankow do domu. Zaczęłam się dotykać jeszcze w autobusie a dokończyłam w domu. Trzeci raz to było jak wracałam z imprezy i zachciało mi się siku a wiedziałam że nie wytrzymam do domu. Była 2 czy 3 w nocy i myslalam że nikt mnie nie widzi więc przycupnęłam sobie przy jakimś krzaczku a tu chodnikiem idzie jakiś facet i się na mnie bezczelnie gapi. Jak już przeszedł to zaczęłam się masować. Byłam wtedy tak pijana że mi już było wszystko jedno czy ktoś to widzi i był to najszybszy orgazm w moim życiu. Czasami jeszcze to wspominam i robi mi się od razu gorąco. Zbliżam się powoli do trzydziestki ale często zdaza mi się mysleć tych wszystkich dziwnych akcjach. ;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować