Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja sąsiadka dopiero co urodziła bachora i znów ma brzuch haha

Polecane posty

Gość gość

niektore baby to mają nasrane we łbie :D

Gość gość
patologia? bo oni sie zawsze szybko mnożą jak króliki jakieś czy inne źwierzenta :D

Gość gość
Może jest katoliczką i nie uznaje antykoncepcji albo pochodzi ze skrajnej biedy i nie stać ją?

Gość gość
założe się że ma na imię nikola

Gość gośsratatatatatatatć
ale zauważcie coś w tym jest ze tylko patole potrafią robic jedno za drugim - to jest dla mnie zagadka. znam kilka przypadków rodzin bogatych, dobrze sytuowanych, porzadnych co sie starają i ciezko, albo jak juz to poronienie. a patole raz sie bzykna i zaraz ciaza- tez wiem z autopsji :)

Gość gość
patola się zawsze szybko mnoży. a zdaza sie ze widzi sie kobiete patolke w ciazy z papierosem na ulicy z wielkim bandziochem ciążowym :D serio widziałem taki cos niedawno :D

Gość gość
a co w tym takiego dziwnego? Ja urodziłam kilka miesięcy temu i staramy się o kolejne dziecko. Dla mnie to najnormalniejsza rzecz:) A że rok po roku? Czemu nie?

Gość gość
patole piją, palą i bog wie co jeszcze, tez nie raz widziałam babe w ciazy z petem w ryju. masakra totalna.

Gość gość
Takie kobiety to ZAWSZE - patologia, pijaczki, meliniary - biedota albo - katoliczki, które pieprzą się wg jakis kalendarzyków, stosunkow przerywanych, a potem mamy to co mamy, naród pełny wstrętnych zaklamanych katoli, ta cała karta rodziny plus, utrzymujemy patoli i dewiantow religijnych

Gość gość
to nie zawsze oznacza patologie. przecież jest mnóstwo par, które chcą mieć dwójkę dzieci rok po roku. co w tym złego?

Gość gość
ja po prostu o tym marzę aby się udało :) Dziwne jesteście.

Gość gość
albo widziałem taką rodzinkę patoli, co mieli całe przedszkole z 5, w tym jedno niepełnosprawne. szli tak ulica całą chmarą x moze niepelnosprawne bo tak sie zdazylo, a moze przez zaniedbania patologiczne? tego sie nie dowiemy

Gość gość
gościu 22.10 patologia? chyba Ty....zwierzęta się pisze :-P

Gość gość
ja pisze źwierzenta bo tak było w Świecie według Kiepskich

Gość gość
często to nie patologia a nie douczenie. Większość kobiet myśli-najpierw miesiączka potem dni płodne, w rzeczywistości-najpierw dni płodne potem miesiączka... Takie życie... Po za tym też jest pogląd-karmię piersią jestem bezpłodna-też rozmijające się z prawdą. Gdyby było mnie stać chciałabym jedno dziecko po drugim, żałowałam że nie urodziłam bliźniaków bo wtedy MUSIAŁABYM dać radę, jednak zdecydować się ciężej. Ja myślę, że patologia to się właśnie tak obgaduje-jak baby na bazarze :)

Gość KIMIMOTKA
"niektore baby to mają nasrane we łbie :D" zwłaszcza te które zakładają temat o niczym i po nic :o jak ty autorko. Powiedziałaś o sąsiadce która ma dziecko (nie bachora) i znów jest w ciąży... rzeczywiście TEMAT DNIA, SENSACJA ROKU :o ulżyło ci? nie masz co robić? a reszta jej wtóruje i obmawia "problem" na konsylium kafeteriańskim pfffff :P :D masakra!

Gość gość
Zwolenniczka konkubinatu ponoc w ciąży pety w ryju miala i teraz ma lekko dysfunkcyjnego karakana, którego zresztą dalej truje

Gość gość
dla patoli jarać pety w ciąży to szara codzienność i norma, kto by tam rzucał z powodu ciąży :D patola nie wierzy w taki zabobony :D niepotrzebne harce :D

Gość gość
I słusznie, urodzić w krótkim odstępie czasu dzieci, na początku ciężko, później z dwójką mniej problemów. Jestem za... sami planujemy już drugie, chociaż synek ma dopiero 5 tygodni. Za jednym zamachem odchowam dwójkę, a potem powrót do pracy. Inga z Poznania

Gość gość
Patola jest leniwa, więc palą w ciąży bo chcą wcześniaka, dla nich czym szybciej tym lepiej :D

Gość gość
"patola, pety, patola, patola" skąd wy bierzecie te dopowiadane historie o innych?

Gość gość
Albo wymyślamy bo beka :D albo serio z życia. Ja widziałem patolke z bandziochem ciążowym z petem :)

Gość gość
ale jak to dop0iero co urodzila i juz znow ma brzuch to zaraz po porodzie juz jest w 5/6 msc? bo wowczas zaczyna byc widac brzuch. no to ciekawe ze zaraz po porodzie juz jest w zaawansowanej ciąży. a moze poprostu został jej jeszcze ten brzuch po porodzie,u niektorych długo schodzi.ostatnio spotkalam znajomą ktora byla w zaawansowanej ciąży gdy ja ostatnio widzialam i teraz tez miala brzuch wiec ją pytam kiedy rozwiazanie a ona-juz urodzilam;ppp taki nietakt popełnilam,no nie porzysżło mi do głowy ze jej brzuch jeszcze został. moze u sasiadki jest tak samo? moze nie oceniajmy jak nie wiemy,nie wyzywajmy od patoli gdy kogos nie znamy i nic o nim nie wiemy tylko to co ktos drugi napisał,niekoniecznie zgodne z prawdą.rozumiem,ze anonimowo trzeba było sobie ulżyć.

Gość gość
nie ma to jak leczyc swoje kompleksy na anonimowym forum-rzucic durny z palca wyssany temat i dawaj się wyżywac a co gorsza wciagać w to innych.

Gość gość
dziś ja pisze źwierzenta bo tak było w Świecie według Kiepskich, no włśnie, nie masz pracy, siedzisz cały dzień w telewizorze, bo z twoim wykształceniem pracy nie ma i z nudów wypisujesz pierdoły, a twoje słownictwo jest żałosne, patol to ty jesteś i nikt ci nie dał takiego prawa wyzywać ludzi śmieciu jeden!

Gość gość
gościu z 23:20 rozwaliłaś mnie, wiesz czym? czytam wypowiedź ogólnie się zgadzam, ale po "patol to ty jesteś i nikt ci nie dał takiego prawa wyzywać ludzi śmieciu jeden!" to Tobie dał prawo? Jak byłaś u mnie wysoko tak jesteś jeszcze niżej niż Autorka tematu. A tak apropo to czym handlujecie jeszcze?

Gość gość
tym, że ja nie wyzywam niewinnych, a do tego ciężarnych, a takich jak autorka to trzeba zgnoić niech pójdzie na dno, jedyna szansa dla niej i albo się od tego dna odbije, albo tam zostanie.

Gość gość
i to jedyny sposób na takich nierobów, może by się trochę utemperowali, a nie siedzieli całymi dniami w serialach i chodzili po zapomogę za nasze podatki.

Gość gość
Autorka pewnie jałowa i stad ten temat i wyzwiska... No cóż, nie każdy może dostąpić zaszczytu zapłodnienia, jałowe kobiety też się zdarzają - może to dobrze, nie rodzą bachorów.